![]() |
A možeš ti i Poppy jako dobro utenkati, pa enemy tim ima unkillable Singeda, a vaš tim unkillable Poppy. Oba tenka vrlo brzo mogu ubiti ADC ili APC.
|
Jasna stvar :)
|
Bok ljudi... pitao bi vas dali itko od vas ovdje koristi onaj paysafecard u LoL - u za kupovanje RP ?
Htio bi provijerit da ne kupujem taj bon bezveze ako ne radi za hrvatsku.. Nesto sam citao da prije nije htio i da su ljudi mijenjali drzavu, umjesto hrv stavili njemacku il finsku itd... Al nekima svejedno nije prihvatilo.. pa eto samo me zanima dali sad to normalno radi, na paysafecard stranici pise da podrzava LoL , al za svaki slucaj pitam ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Edit: Nova rotacija... Wtf, nema lissandre? :O |
onaj 'ebeni singed ako se dobro odigrat je čista noćna mora
|
Meni ARAM koliko je dobar, toliko me pila kada dobiješ cijeli tim melee, a oni dobiju nidale, cassip, malphite, jayce, olaf. ffs
|
A s druge strane moguće da im je skill level na tim champovima 0. Ne mogu sebe zamisliti da igram Malphitea, to bi bilo 0/10 u 10 min.
|
Ja neznam kad sam bio u plusu u aramu :D
|
Citiraj:
Inače, ova rotacija gg, cijeli tjedan ću igrati Elise :goood: |
|
Također, ARAM najviše igram jer onda imam opravdanje zakaj failam s champom kojeg ne znam igrati huehue.
|
Opa, pametno :)
Bumo bacili kojega kad dojdem mado ;) Da vidim i ja to :) EDIT: Odlučio sam, Lissandra stiže za vikend :) |
Jel mi vjeruješ da sam napisal valjda 50 rečenica o tome kako ne bi trebao kupiti Lissandru i na kraju slučajno okinem tipku Back na mišu.... Uglavnom, nemoj, ima boljih championa, ova je vrlo čudna u najmanju ruku.
|
A dajjjj :D :D :D
Ajd mi napiši na skajp zakaj ne :) |
Mislim, radi kaj hoćeš s IP-ima, ne znam ja tvoj stil, ali nemoj odmah kupovati Lissandru. Premda mislim da će ju morati buffati.
|
Dobar champ u dobrim rukama, igrali smo ja i frend (gold 1) duo i na normalima i ovako kada je uzeo Lissandru a ja Zaca, i to je ispalo stvarno dobro. Ona je tanky (kakav bi sada inače mogao biti) AP s lijepim CCom i prekrasnim gap closerom.
Inače, isprobao sam danas Elise protiv botova, i oh ulalala, čim dođem doma idem malo s njom u normalima na top :) |
Ima zajeban gap closer, no ulta na njoj lijepo izgleda, Tanky ap top cc party on, ali nije game changer. Jedna Elise se čini dosta jača.
|
Ali jedna Elise će sljedeći patch biti brutalno nerfana. Lissandra je dobra, countera poprilično dobro ove assassine i neke bruisere.
|
Ma razmišljam.
Trebam još jednog midera. Igram dianu ko main, i mogu npr. katu odigrati. Sad razmišljam. Imam sljedeće kombinacije: 1. Lissandra 2. Zed 3. Lux + neki support 4. Fizz 5. Kassa + Lux :D |
Kassa + Lux :D jel tako Teo?
|
Citiraj:
Ali hebiga, kad je lissandra tak zabavna :) EDIT: Čitam neke stare postove s League of Legends hrvatskih foruma. Definitivno zanimljivih stvari sam pročitao :D Npr: Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Ovaj novi BLUE Ezreal build je jebena drama, lik ima perma slow i nemoguće ga je ulovit ili ubit...
|
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Zanimljivo :D |
Citiraj:
Meni je i dalje draži standardni build ili standardni sa ubačenim Gauntletom. Neki mix normalnog build i ovog Blue build mislim da je najbolja opcija. |
Ja sam tek počeo igrat pa me zanima preporuka neke dobre stranice sa bildovima ako znate.
|
Citiraj:
http://www.lolpro.com/ http://www.mobafire.com/ |
Citiraj:
|
Pa imaš i sa normalnim buildom 300+ AD-a. Ja ga najčešće igram sa BT, IG, LW, IE/PD, cipelama koje mi već trebaju i nekim defenzivnim itemom (ili bez, pa idem full damage, ali to nije baš često) i isto me ne mogu ulovit jer je i u tom buildu IG.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:38. |