![]() |
Citiraj:
|
Jebeš auto koje može popit' više od vozača. :D
|
Citiraj:
Ovaj Punto pak 100 kn 90km :D |
Citiraj:
Citiraj:
I tih 14 litara mi je malo previše. Da nisi gledao trenutnu potrošnju umjesto prosječne? Da nije golf bio čipiran? Il sjebana mašina. Pa moj ne troši tolko kad ga prek dve glave stisnem. |
ma nema šanse 14l dizelaš,pa meni benzinac s cca 230+ks troši 10 l u prosjeku,a zna popit i do 1l ulja na 1000km (8000+ rpm)
čipiran dizelaš može samo manje trošit...mislim da je gledao trenutnu potrošnju... |
Citiraj:
Normalno da troši 14L kad je vožen koliko ide cijelom relacijom(220 po satu). Citiraj:
Ne trebaš mi pričat o čipiranim dizelima, maloj potrošnji i ostalim pričicama za malu djecu za laku noć. Imam radionu kući otkad postojim, a kum radi u VW ovlaštenom di gazda isprobava sve čipove koji su uopće dostupni za vw tdi-e, konkretno baš na 2.0tdi motoru. Najjače su mi te fame da dizel ide maltene na zrak a ne da troši naftu, božesačuvaj.... Jasna stvar je da ako hoćeš da nešto ide, onda mora i trošit srazmjerno količini konjice pod haubom i težini cigle na gasu, ili kad se voziš ko penzić da tako malo onda i troši.... |
Citiraj:
|
Ja imam dizela i nisam primjetio da mi pije ulje. Da li to znaci da ne radi kako treba? :D
|
Citiraj:
|
jopis - imao sam čip na 1.9tdi 130ks i smanjuje ukupnu potrošnju,povećava trenutnu svakako dok ga gazis jer razvija vise konja,ali smanjuje u svim ostalim situacijama...više momenta,mirniji rad motora.
dali je u realnosti stvarna potrošnja bila manja neznam,ali komp je pokazivao 0.5-1l manje...:beer: |
|
Kad je PCE meet u Karting Areni na Velesajmu? :D
Ja planiram skočiti tamo, čak smo se u firmi podbadali, pa se čini da ću sa kolegama na rejs :) Dali je tko već bio? |
bili kolege i vele da je yebeno.
|
Prije sam vozio "malo" jaci karting tako da su mi ovo prdekalice i ne zanimaju me bas... Frend je bio i takodjer ima isto misljenje, jedino sto svi voze iste kartinge, pa su razlike u vremenima samo u vozacima ;)
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
U, u, u, neko spominje karting?? Ja sam tamo svaki tjedan barem jednaput. :D Stvarno bi mogli nešto oraganzirirati. :)
Najjvažnije vam je pogledati kakva su vremena bila kroz tjedan/dan-dva prije nego odete tamo na stazu, odnosno da li imaju nove/novije gume i da li su premazali stazu ponovno, jer zna varirati od užasno/nemoguće sklisko do brutalno grippy. Tako je moje najbolje vrijeme bilo 31.568, dok ono "najgore" 36.414 - taj put je stvarno bilo nemoguće za voziti. |
Koji bi auto bilo najbolje uzeti? Svi modeli su s troja vrata i cijenom oko 4500€ godišta 2001.-2003.
Alfa 147 Fiat Stilo Renault Megane Peugeot 307 Citroen C2 VTS Seat Leon Opel Astra Coupe |
Citiraj:
Ak ti nije problem "srafat" onda Alfu :D |
Ma nije mi problem šarafit:D Nema taj auto na kojem ja nebi šarafil.:D
|
seat...
|
krivi post
C2 VTS ako se uzima auto zbog vozackih uzitaka.. |
c2 vts
|
Po želji jednog od francuza moj izbor.
|
Vozio sam taj VTS, cist fino ide, ne sviđa mi se mjenjać koji je uzasno spor.
I to je po meni dvojed jer iza odrasla osoba nema šanse stati na duže relacije. Osobno bih išao na Seata. |
meni isto nekak seat tog godišta leži najviše... ako je vts sa onim robotiziranim mjenjačem, bjež od toga.
valjda jedino lošije od toga (sa strane usera) je onaj alfin selespeed :) |
Citiraj:
to se treba zvat seleslow ^^ da ne pričam koje su cifre ako se nešto shebe na mjenaču. edit: zabuna VTR sam vozio ne VTS. |
Citiraj:
|
ma to velim... ne znam koji je bio sa robotiziranim mjenjačem i 110hp, a koji sa manualom i 125hp.
|
Autek je poprilicno cesme, VTR. Ja sam ga peglo sa 90KS Coltom ko od sale. Imal ga je friend i znam da kad ga je kupovao nije bilo VTS modela nego samo taj. Kasnije je tek doso VTS..
|
Leon mi najbolje zgleda.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:22. |