![]() |
Cek malo Disney je kupio i Fox (ne pratim, jbga)? With respect to Disney i njihovim crticima al' nisu oni kompanija za iole ozbiljnije filmove. Jednostavno im image ne dozvoljava da ih se povezuje sa nasiljem, not happy ending...
|
Da, pokupovali su sve živo i neživo. Zato sam već u par navrata napomenul kak ne budemo gledali npr. mračni Star Wars materijal koji je itekak bolji od ovoga kaj se plasira u kino dvorane.
|
Citiraj:
|
uprav pogledo xmen. strasno.
jucer mib zadnji. prelose. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Baš pogledao Xmen-e. Ne znam zašto ga se kritizira toliko, film je čisti prosjek ali opet kao takav za 3 klase bolji od ovih zadnjih sranja, Men in black, Hellboy i Godzilla. Sad kad ih je preuzeo Disney i kad ih uklope sa MCU ne znam kako će održavati svoju klasičnu priču o diskriminaciji mutanata u svijetu u kojem postoje superheroji, galaktički diktatori, polubogovi...
Kupnjom Fox-a sad je u Disney-evu vlasništvu serijal Alien/Predator a u povijesti Disney nikad nije snimio čistokrvni R-rated film. Sad ili će prodati prava na njih ili će do kraja sjebati franšize pekmezastim rejtingom. |
Joker za sad dobija odlične ocjene. Je li moguće da će nas DC iznenaditi?
|
Joker po traileru izgleda dobro. Ima onu neku atmosfereru
|
Joker bi trebao biti drama ili?
Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
YT trailer spoiler... |
Der goldene Handschuh (2019)
Ne znam kad sam posljednji put gledao tako ružan i odvratan, ali dobar film. Možda najbolji filmski prikaz alkoholizma. :fiju: |
Citiraj:
|
Citiraj:
meni je recimo Lena Headey jako dobra u Kronikama Sarah Connor, zbog nje sam i poceo gledati GoT |
E da, ona je super i serija je bila odlična.:chears: Natalie Dormer je isto fajna GoT glumica.:sweating::kafa:
|
Ovi smradovi u Cinestaru počeli naplaćivati naknadu za online kupovine. U današnje vrijeme kad svi pokušavaju kupce navesti na webshop da nema redova u poslovnicama oni kontra rade. Da ne spominjem da svake godine dignu cijene karata par kuna, smanjuju menije kokica i štede na grijanju/hlađenju.
|
Reci to Eventimu koji naplaćuje 10kn slanje karata za koncerte mailom. A ako želiš porazgovarati sa njihovom SZK, moraš zvati broj koji se posebno naplaćuje.
|
Parasite - odličan film, velika preporuka 9/10
|
Mislio da se u X-Men franšizi ne može snimiti gori film od Days of Future Past. Oh kako sam bio u krivu. Dark Phoenix je gori od njega. Radnje nema veze s mozgom, timeline još manje. Ispada da su neki likovi umrli iako su se pojavili u filmovima koji obrađuju budućnost u odnosu na DP. Katastrofa.
Općenito, filmovi o superjunacima postaju sve gori i gori. |
Men in Black, na razini Hellboya, užas.
3/10. Ova crnkinja mi nikako ne odgovara, niti u Thoru niti u Avengersima niti ovdje... |
Meni bas nije jasno zbog cega su upce rebootali X-Man. Mogli su nastaviti, pa i umetati filmove u postojeci timeline i da to cini koliko toliko smislenu cjelinu. Isto je i sa Star Trek fllmovima, Hellboyem...
|
Citiraj:
E u Days of future Past su promjenili prošlost pa su tehnički u filmovima nakog toga u novom timelinu tako da se praktički filmovi prije DOFP ne računaju |
Eto sad vise nema problema i Dark Phoenix je super film :D
|
The dead don't die
Odlican ,dobro ruganje na danasnje stanje vecinom amercke kulture. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Vidim da je izašao Rocketman, nitko nije gledao?
Ja se spremam danas, obožavam autobiografije glazbenog tipa. |
jesam u kinu, gg je, bravo egerton
|
Yesterday - Nakon incidenta u kojem u cijelom svijetu nestane struje glavni lik otkrije da se samo on sjeća pjesama od The Beatlesa. Prvi dio filma je zanimljiv dok crpi ovu ideju, u drugom dijelu film polagano postaje dosadan, predvidljiv i predug. Sve u svemu, ok za pogledati ako se nema šta drugo. 6/10
Child's Play - Smeće 3/10 |
Citiraj:
Tnx |
Citiraj:
Ja već prepostavio da čim ga nitko nije komentirao od moga posta da ga nitko nije ni pogledao:D Meni daleko najbolji film godine za sada, ima glavu i rep. |
Citiraj:
https://m.imdb.com/title/tt6878038/?..._nm_knf_act_i4 Preporuka |
Once Upon a Time In Hollywood - Klasičan Quentin, dio scena nepotrebnih, samo da se zadovolji njegov fetiš za nogama i sl. Kraj brutalan iako ne onaj koji smo očekivali, sve u svemu u hrpi smeća u zadnje vrijeme, jako dobro.
Ovaj novi Spiderman, to je loše i za teen kriterije. Ne gledljivo. |
Citiraj:
U ZG nemate neko normalno kino? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
budete zakurili vatru? :D :D :D
|
Citiraj:
Tipa neko ‘neovisno’ - s normalnim cijenama i gdje si možeš sam donijeti piće i grickalice. |
Mi si redovno švercamo svoje sokove i grickalice u bilo koje kino :D
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:23. |