![]() |
kao dokaz predlažem da pogledate dotični crtić te pročitate nedavne presude po novinama :D
|
Gledao tko Rampage 1 ( 2009 ) ili Capital Punishment ?
Slucajno danas naletio na nekoj stranici,nije naveliko poznat film,pogledam trailer,isti cas download i gledanje. Rampage 2 : Capital Punishment Toliko mi se svidila tematika da evo idem jedinicu pogledati nakon pogledane dvojke,film je na tematiku Law Abiding Citizen samo cilja druge i osvjezenje za pogledati. |
Victoria ( 2015 ) meni osobno jako dobar film. Jedan od onih nakon kojeg malo promisliš o stvarima.
|
baš mi je na listi za gledanje... meni se isto čini da će biti jako interesantan ;)
|
Spy - nije neki film, ali svakih par minuta ubace nešto smiješno, pa ga se ipak isplati pogledati.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Treci dio bojim se da ce biti najlosiji... |
The gift odlična drama! Odlična!
|
ne znam jesi se referirao na mene, ali da... brutalno skroz ;)
toliko obrata da smo otvorenih ustiju gledali šta se dešava i ne-vjerovali kaj gledamo :D |
Bridge of Spies 8/10, odličan mi je, baš po mom ukusu, volim tut ematiku tako da je ovo pun pogodak, preporuka
|
Citiraj:
|
:D :D :D
de link ako znaš di ti je taj post... |
Pogledao Fantastic Four - kakav odron od filma. Prethodnik je za njega remek djelo.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Izvolite, gospodine: http://forum.pcekspert.com/showthrea...90#post2847890 |
zahvaljujem... eto promaklo mi to priznajem, ali slažem se da je kraj mrak.
|
|
Citiraj:
|
Meni se sviđa trejler.
|
the gift
prvo sam ga zaminia s onim istoimenim s kate blanchett, pa onda vidim nije taj, nego ima i novi :D solidna drama, no tanak u tom trilerskom segmentu...steta, bilo je tu mesa za stvorit jos jacu drametinu, s onom tupom atmosferom beznađa, svojstvenom europskoj kinematografiji...ovako se ipak islo malo povladivati americkoj publici, pa smo dobili to sto smo dobili... no ukupno, ipak preporuka. |
Citiraj:
jbg .. nisam vidio da je stavljen i ovaj kao extended trailer...ja pogledao samo prvi koji me nije baš oduševio..za razliku od drugog! :) |
Je li samo mene smetaju traileri koji prikažu početak filma, sredinu filma i praktički kraj?
|
Vjerujem da su veći umovi od nas ovo raspravili. Osobno, ići cu u kino na film, ne smeta mi ništa što znam okviran scenarij...štoviše.
|
Trejleri - nešto najgluplje što je ljudski um izmislio :D
|
A ne znam. Ja ne mogu preci preko cinjenice da Batman u trejleru stoji sa grenade launcherom i tocka.
To je apsurd apsurda. Plus mi ovaj Assfleck nikako ne lezi za ulogu Batmana. Ima taj neki glupavi oblik brade da svaki put kad ga vidim u filmu zelim mu zabit saku i par high-kickova u tu hebenu bradu i ubost ga srafcigerom u prsljen. |
Meni izgleda isto ko i 99% tih superhero filmova. To razaranje zgrada tijekom "mega" borbi već postaje dosadno.
|
preporuka dobrih božićnih filmova, komedija
harold i kumar christmas sam gledo četiri božića gledo - sranje šta još ima dobro |
|
Citiraj:
|
The Ref
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:21. |