![]() |
Citiraj:
|
Nije, ali bi prošla pod neuhranjenog momčića koji kreće u srednju :D Ona mi je uz Vinonu Rajder te Džuliju Roberc najiritantnija pojava u Olivudu (ako ćemo od poznatijih glumica, jelte)...
|
Neznam za te davne godine i baška gluma, baška sve al sad je skarlet pičić ko kolačić. :D
|
nešto slično kao The man from UNCLE? :)
|
Ne izgleda loše. Ako Assfleck bude šutio veći dio filma moglo bi ispasti ok :D |
Meni tu baš niš nije jasno. Tko tu koga?
|
Kolko sam shvatio...
|
dobar batamen će biti aflek. nego..
neki dan bilo ovo na tv,slucajno naletio,i odmah se upecao pa pogledao,svidio mi se film,nisam opće znao za njega,Kevin maestralan. http://www.imdb.com/title/tt0272152/ jedino mi nije jasno.. |
Batman s puskom u ruci...I don't want to live on this planet anymore.
I...opet famozna zenturaca sa super-mocima. Ma, über! Mislim da ce ovo biti prvi Batman film koji cu preskociti, a veliki sam fan fransize. Nema veze, Supermana ionako ne podnosim otkako znam za sebe, oduvijek je bio pederkast. |
Nakon gledanja Batman vs Superman trailera, žalim samo što se Cage i Seagal ne pojavljuju u filmu. Za potpuniji trash dojam. :)
|
baš... assflek je već tu + njih dvojica i miki maus klub je kompletan :D
meni je ta kompletna ideja od početka retardirana, a sada se je jednostavno otišla overboard. |
99 posto tih superhero filmova je očajno, praktički svi marvel :D
|
99,99% tocnije. I opet ih vecina gleda :D
|
Ja općenito ne volim superherojske filmove, a štancaju ih u zadnje vrijeme samo tako.
Od svih njih još mi je Batman najcool. supemen mi je bio fora kad sam imao 7 godina :D Da je ovo treš, je, ali budimo realni, svi takvi filmovi su treš, druga je stvar što su nam neki glumci ok a neki meh :D Suicide squad mi se čini kao deset puta gori treš od ovog :D |
Citiraj:
|
Pogledao opet, prvi put u kinu, sad doma Sinister 2
Ovaj film je vani tek par mjeseci, a stekao je kultni status među ljubiteljima pravog horrora. Boleštine i klinci su već legendarni i scena večere sa štakorima i ostali 8 mm filmići su već ušli u legendu. I samo da napomenem, klošarizam naših kinodistributera, nema Paranormalnog 6 ni u najavi, vani se prikazivao prije 1.11., ali glavno da ne možeš ni pišat na miru u wc u Cinestaru da ne izleti onaj debilni plakat mej d fors bi vit ju. |
5.4 i kultni status...? Mislim da ću radije pogledat No Country For Old Men do kraja nego to...
|
Citiraj:
|
Umro Robert Loggia. http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=7664
|
Michael Kohlhaas 2013 http://www.imdb.com/title/tt2054790/ vrlo dobar film koji je snimljen prema noveli njemačkog pisca Heinrich von Kleista iz 1808. godine a radnja je temeljena po istinitim događajima u priči o Hansu Kohlhaseu iz šesnaestog stoljeća. U glavnim ulogama su Mads Mikkelsen, Melusine Mayance, Delphine Chuillot. Preporuka za pogledati jer je europska kinematografija u pitanju (francuzi), amerikance inače uglavnom i ne gledam više pretjerano jer i nemaju nešto dobrih filmova zadnjih godina.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
svejedno sinister neće biti kultni film.
|
Ma pazi, ova dvojka, ima toliko bolesne klince kilere, da su ona djeca kukurzura bečki dječaci, a kultni film, pa neće biti po komercijalnim standardima, al nije ni psycho cop 2 kultni film po ti mjerilima, pa je ipak epsko ostvarenje u fan bazi slasher-trash horrora.
same ideje su toliko sick u onim kil filmovima, da mi je žena rekla da odem psihijatru kad je vidla da to gledam, a to nešto govori, s obzirom da sam zagriženi fan horror filma iz cijelog filmskog razdoblja |
Citiraj:
|
Čisto da uđe u zapisnik. Večeras odgledao ispočetka cijeli No Country For Old Men...
Mjenjam stajalište: nije odron. Samo prosječan film za pogledat jednom i nikad više. Bardem odličan, no ništa spektakularno u filmu nema. Priča OK, kraj bezveze. Moja ocjena 5/10. Amen. |
Taj film je i meni ok. Ne zbog radnje, nego onaj luđak sa modificiranim pištoljem na kompresiju iz boce, glumi tako uvjerljivo, da je to nenormalno.
|
inside out - jedan od boljih generalno uradaka koje sam pogledao u zadnje vrijeme... klincima super zabava (moždat i nije, ali who cares), odraslima jedan debeli reminder ali ono preko cijelog ekrana šta se zapravo s nama dešava... vrh
the gift - nedavno spominjani the hunt, ali u američkoj dirigentskoj palici... ne baš, ali ajde ima neke dodirne točke, jako, jako dobro |
Jućer pogledao Laka lova 2 na Doma TV-u i dobar film te sam nedavno i pročitao knjige od Jens Lapidusa Laka lova,Nemoj zajebat i Život na visokoj nozi isto odlićne knjige, a u filmu su isti protagonisti iz knjige.Kojom dinamikom je što izašlo van(knjiga/film) neznam ali radi se o mafiji u Švedskoj.
Tko voli neka pročita preporuke svakako. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:56. |