![]() |
Uwe Boll je bog treš filma :)
Brko to sigurno može potvrditi - njemu je poznata cijela Bollova filmografija :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
nisi ni napad na wall street gledao?
|
Napad na šta?
|
|
Brko, mislim stvarno.
Ti bi kao #1UweBollFan to ipak trebao znati :( EDIT: tek sad pogledah sisin link - Dominic Purcell HAHAHAHA :D :D :D |
ma film je za jedan akcić čak i stvarno solidna zabava... mimo uve kazana :D
|
Njega pamtim kao očajnu ulogu u očajnom Blade III.
|
Ali taj Purcell je toliki odron od glumca :D
Pored njega čak i Assfleck izgleda dobro :D |
jezik pregrizo :D
assfleck izgleda dobro eventualno da se ja počnem bavit glumom :D |
Citiraj:
|
Što se Hunt-a tiče, glupo mi je ostavljati stvari da vise nakon kraja filma. To mi samo govori kako redatelj/scenarist nije imao dobru ideju za kraj. Općenito ne volim nedovršene priče.
|
Kojim redom je najbolje gledati Star Wars s time da zelim pogledati i ove prve 3 epizode?
|
4,5,6 1,2,3
|
nisam nikad gledao ali nedavno sam pitao fanove i redom su odgovarali da gledam 1-2-3-4-5-6
znači prvo novosnimljene pa one stare 4 5 6 |
MA pogledaj po Machete principu. Jedinicu izbaci i gledaj po 4, 5, 2, 3, 6.
http://www.nomachetejuggling.com/201...viewing-order/ |
U doba Bronsona, filmovi su imali radnju, glavu i rep. Zato su njegovi filmovi debelo bolji od današnjih 'akcijskih' u kojima je bitno da ima čim više krvi, ispaljenih metaka, eksplozija, cica&guzica,.. a čim manje mozga i logike.
Dovoljno je usporediti The Mechanic - stari i remake. 40 godina razlike između njih, a stari i dalje bolji u svemu od novoga. Dovoljno je pogledati casting - Bronson vs Statham. Neusporedivo!! |
Citiraj:
|
Citiraj:
Znači, 4,5,1,2,3,6. |
Citiraj:
Ovo sto smo napisali je samo info da se zna odlucit. Izbor je uvijek na pojedincu. Nema smisla govorit koji je put / redosljed bolji. Koji god odabere odvest ce ga na isto mjesto. :goood: http://scifi.stackexchange.com/quest...ies-be-watched Citiraj:
|
Najvjerojatnije cu 4, 5, 1, 2, 3, 6, koliko god losa epka bila prozvakat cu jer mi nije to to ako nesto preskocim.
|
Jedinicu fakat možeš propustit - fakat ni'š bitnog nećeš propustit.
Osim ako imaš teški hard on za Natalie Portman, onda razumijem :D |
Ako ti imaš hard on na Natalie Portman, onda imam jako jako jako loše vijesti za tebe... :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj: