![]() |
Znači Android, gdje mozes sideloadat doslovno što god želiš i stavit koji god drugi store očeš, potiče monopol, a apple koji je zaključan to bola i bez jaibreaka i gubljenja garancije NE potiče monopol.
oh ti ludi svijete :lol2: |
Ma gluposti. Epic tuži svaku platformu na kojoj drži Fortnite i na kojoj zarađuje milijarde mjesečno. Mislim, ako ti ne paše makni svoje s platforme i doviđenja.
|
A čujes, kako bi se ti osjeca da ti neko uzima 30% svog tesko zarađenog novca i sa time zadovoljavao vlastite potrebe, hmmm :rtfm:
No samo aludiram na ludoriju da je google kriv a apple nije, a ako išta tribalo bi bit obrnuto |
Citiraj:
|
Ma mislio sam na naše plaće i kako drzava uzima i vise od 30 za "Uhljeba godine" no nema veze.
Moja poanta ostaje, ako je kriv google i apple mora bit kriv po defaultu, ako apple nije kriv nemože ni google nikako bit kriv. Ja sam si uredno na mob skinio Epic i na njega fortnite isto ko sto bi to napravio na windows kompu sa njihove sluzbene stranice, dok, na iOSu to ne mogu napravit. |
Citiraj:
@OC više od 30? Ajde, i pola je više od 30 :D Čudno si to sročio. Disco, što se tiče tog njhovog klijenta, nemaju podršku za linux. Ali i da imaju, ne bih imao to čudo pokrenuto :D |
|
Kakva je ovo prevara samo DCL za F2P igru, fejk i bojkot. Šta je ovo sutra opet nešto šta nevalja neki bozicni poklon.... kriminalno...
https://i.ibb.co/z7hFhSP/image.png samo zato jer sam ovoliko ljut sta poklanjaju gluposti kupio sam nekog Alan Wake II za 26 eura kojeg im za inat necu nikad instalirat jer ima krekirana verzija pa cu nju skinit. |
Nema boga odigrati ni 1/7 ovoga kaj sve dijele...inače na steamu 60 eura za te DCLove.
|
Da li još nekoga ovo podsjeća na bogomoljku? Ako se nečega užasavam to su bogomoljke.
https://i.imgur.com/Bu8u8tD.png |
Citiraj:
Ima neki simulator donjeg "vešanja"? Molim samo ozbiljne ponude..pardon prijedloge |
Nema ove godine svaki dan nova igra koliko vidim. Tek za tjedan dana.
|
Sto ste se toliko raspisali a nije cetvrtak. Barem nije bio :D Unosite pomutnju prostorno vremenski kontinuum :D
|
Citiraj:
Biće to sve zbog Jabuke i Abecede. |
Mislim da će biti svaki dan od badnjaka do nove.
|
Cekaj malo sta je ovo, jucer je izasla besplatna igra, znaci da je danas petak, ali nije, what the hell is going on?
|
Epic je unio neki poremećaj u spacetime kontinuumu... sad nema druge nego da vrati sve kako je bilo dobrim besplatnim igrama koje će mo i igrati!
|
Ja znam kupiti tamo .. imaju dobre popuste s kuponima... Uzeo tamo Marvel midnight Sun, rdr2, Alan wake 2, Ac Mirage, Fifu 23 i svašta nesto...
|
Uzeo i ja Callisto Protocol za 14 eura, nema jeftinije nigdje na tržištu. Također kupim tamo s vremena na vrijeme.
|
Citiraj:
|
I di je link za danas?! :D
|
Citiraj:
Nema ništa, tek za tjedan dana. |
Nije ovo dobro, sjebali mi četvrtak.
|
Ja vise ne znam ni koji je dan danas :D
|
A trebao je biti mali petak. Cijeli dan izonaniravaju na poslu, pa trči vamo, trči namo i onda dodjem ovamo i skužim da je epic poništio četvrtak. JIPS!
|
Kako kupim igru na ovom epicu za drugi account? Razmišljam da klincu kupim za božić Hogwards Legacy, vidim da je na popustu a još sam dobio -33% kupon sada sa ovim Destinyjem, pa ispadne cca 25 eura.
Šta mislite jel ima šanse da bude free ove godine? Sigurno je pre rano, ne? |
Mene je Matakovic spasijo jer izlazi cetvrtkom pa mi je to resetiralo internal clock :D
|
|
Ma koliko su primjeraka ovoga prodali po 50€?
|
Sljedeća igra sutra.
Srce će mi biti na mjestu kad u četvrtak poslije 5 netko stavi link. |
Prošli su oni dani kad su nudili sva tri Tomb Raidera!:D
|
Prosle godine sam 2 igre preskocio, i jos mi je muka radi toga. Moram si na tapatalk stavit notifikaciju za ovu temu
Sent from my motorola edge 30 fusion using Tapatalk |
|
Citiraj:
|
Mislim da će ipak ponuditi 2-3 malo jače igre kao i uvijek, ali ostatak će biti ovako nešto.
A i u govnima su novčano, pa daju što mogu vj. |
|
No dobro, pomalo, ne morate biti baš toliko uzubuđeni.
|
|
Sad je svaki dan kao da je Cetvrtak :D
|
Da, sada svaki dan ide nova bevezarija.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:51. |