![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ima biti da mi riser crkao jer sa 4 RX 570 radi o.k a kada tu isključenu opet stavim na neko drugo mjesto i ta radi.
Ima li netko pametnije mišljenje? |
Pokusao sam staviti nove amd drivere za mining i nije radilo pa sam vratio stare dag fix i sad je poceo bacati probleme. Help ?
https://ibb.co/mzhVxQ |
Da li se ikome dogodilo da se Claymore 9.7 zblesira, i samo počne switchat između DAG Epoch #139 (aktualni) i DAG Epoch#128?
Dogodilo mi se evo već par puta, nakon restarta minera/kompa opet proradi normalno... |
Citiraj:
|
Aha, hvala na dijagnostici i informacijama :beer:
|
Citiraj:
|
Poštovanje,
evo prije nego upadnem u problem od 10 000 kn, mala konzultacija: matična bi trebala bit P5G41T-M LX3; 1 PCIe x 16, 2 x PCIe x1 procesor Intel dual core E2160 Ram 4gb Napajanje 600w Trebalo bi se kupiti: Zotac GeForce GTX 1070 ITX Edition 8GB GDDR5 x 3 Dali mogu tri kartele na ovu ploču, pošto je kartica dual slot i prekrit će jedan PCIe ili mogu tri raisera? Čitajući forume kažu da jedna gtx 1070 može 470 h/s zec, dali je netko provao sa ovom? Zahvaljujem |
kad spajam u rig 5 grafi, jel moram jednu po jednu ili mogu svih 5 odjednom (zasad neču oc), inače radi se o gigabyte 1060 6gb 4kom i msi gaming x 1060 6gb a ploča je h110-d3a bios 22
|
Citiraj:
Ja imam dvije s P45 chipsetom, na jednoj četri PCIe slota rade bez problema, na drugoj samo tri (od četri). Naravno da nemožeš upogoniti treći slot ako ti ga kartica pokriva. |
Zašto jednostavno ne uzeti ds3p i olakšati si život?
Poslano sa mog EVA-L09 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Onda se čovjek glupo osjeća kad plati 50kn za hladnjak u našim dućanima. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
http://forum.pcekspert.com/showthrea...50#post3094150
Stranicu prije :) Do poola je, sad je već riješeno valjda... |
Hvala rješija sam sve problema ali dali 5 x rx 570 može brže od 105 Hm/s???
Molim odgovor svaka ima 4GB |
Citiraj:
|
Core clock sam stavija na 931 jer blokava na 1300 MHz
5 X RX570 Pitanje: dali to može brže od 105Hm/s? |
Pozdrav
Dobio sam inforamciju od Caseking.de u vezi mining kucista cijena 95e ako nas se skupi 50 komada, mi uzimamo 24 komada, 26 komada bi trebalo jos naruciti Slike u prilogu |
Citiraj:
kako da onda to ubrzam? Možda novi drajveri ili sorit cili sustav? ili nekako vratiti normalnu frkvenciju na 1300 ali tada blokira računalo a ne ide preko 105-107 Molim savjet novca vrijedan:o))) |
Prvo skini ove drivere, poprilicno pomaze.
Sve ostalo oko biosa frekvencija i svega ostaloga je spomenuto valjda 1000 puta. |
Citiraj:
Misliš da skinem nove drivere i to je to? |
Klikni na "ove" u mom postu...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Kako bi to dostavili u hr? |
Dobit cu sutra nove slike od casekinga pa posaljem
Dosta u hrvatsku dobro pitanje... raspitam se sutra sto i kako Gledo sam taman paleta je preskupa Na autobus bi moglo za zagreb Rital ugraden u ormare |
Citiraj:
Novca vrijedan?:o))) |
@FRipper, nebi bilo lose da ubacis u prvi post kako majnat zeca s nvidiom i ETC.
|
Pozdrav imam nekakvih 100k kuna viška i razmišljam da ih investiram u mining.
Ima li tu kakve isplativosti ili je sav taj mining samo prolazni trend za entuzijaste? |
Citiraj:
Mislim da te imalo zanima sve inforacije na ovom forumu govore za sebe. Hvala bogu tu informacija ima jako puno. Ja da imam 100k kn viška istražio bi sve, a ne pitao nepoznate ljude sa foruma. IMHO. |
Citiraj:
|
@croclocking ja sam zainteresiran za cca 5 komada, moze i vise info na pm, mogu rjesiti prijevoz za neke
|
Citiraj:
|
Jeli može informacija kako 5 xRX570 ubrzati preko 105 MH/s?
Hvala |
Daj ih FRipperu, segregatoru, meni... :D
|
Citiraj:
Hvala |
Bios mod
overclock, prvenstveno memorije blokchain driveri gore spomenuti To je to. Kad dobijes neku normalnu brzinu limitiras potrosnju na nacin da smanjujes do razine dokle ide bez da pocne (znatno) padat hashrate- Mislim da nema vise mudrosti. Neke kartice jednostavno suckaju. Znam jer imam 5 takvih :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:37. |