![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Evo nekih stvari što Nougat donosi. Na dnu članka je popis uređaja koji ga dobivaju.
https://news.samsung.com/global/sams...oid-7-0-nougat |
Ekipa, imam zaštitnu foliju na ekranu koja ne prekriva rub, pošto nosim većinu vremena mobitel u hlačama džepu, danas sam primjetio na rubu par crtica da je zgrebano ne vidi se na prvu jedino dok se malo zabulji... dali je pametnije imati neku preklopnu maskicu pošto mi je uređaj većinom u džepu?
|
Kako god ti pase...
|
Citiraj:
Poslano iz mikrovalne |
Kad ce vise taj Nougat... :D
|
Meni S7 izdrzi cijeli dan, bilo bi lipo da je vise, ali navika sam se 😊
Poslano sa mog Samsung Galaxy S7 |
Citiraj:
Do kraja mjeseca bude. Po svemu sudeći, ovo mi je zadnji Galaxy S mobitel. Mislim da više neću uzimati Samsungove uređaje. Sony i LG isto više ne dolaze u obzir. Veselim se Nokiji a bome ni OnePlus mi nije daleko ako će novi uređaji biti samo bolji od OP3T. No, planiram S7 imati dok ima garanciju, a onda vidjet ćemo. S8 mi se nikako ne sviđa niti me zanima, a S9 ako bude na tom tragu, još i manje. |
Citiraj:
|
cijena, krhak dizajn, previđe đinđi minđi..
|
Citiraj:
Poslano iz mikrovalne |
Cijena mi ne igra ulogu jer ne plaćam dućanske cijene. Jednostavno mislim da Samsung više neće napraviti ovako odličan all-rounder i tako odlično izbalansiran mobitel.
S8 će biti opet najprodavaniji mobitel vrlo vjerojatno, zbog marketinga i vjernih sljedbenika, ali mislim da neće to biti to. Gledam sada i ovaj A5 2017. A serija, a košta više od S6 i neznatno manje od S7. A kad dođe S8, taj A5 će biti skuplji od S7, a lošiji. |
Baš sam se veselio novom A5 i htio ga uzet, al ak je stvarno cijena ta koja kažeš(nisam našao ništa na nabavi), onda definitivno otpada. Bolje onda stvarno uzet generaciju prije flagship i tjt. Šteta što je nova Njoka 5.5 inča, to mi je tumać, 5.2 je taman.
|
Pa koliko košta novi A5 2017? Znam da je lani A5 2016 išao za 2200kn u početku, vidim nedavno "zagy" prodaje za 1800kn.
Ima li zakrivljen ekran? Nema danas novih mobitela sa normalnim ekranom :( IP68? Sviđa mi se to i "samo" 1080p uz 3000mAh bateriju, to je mobitel koji mi ulazi u uži izbor za ovu godinu. Ali prati se itekako što će Nokia izbaciti :) |
Citiraj:
Da i ja se radujem Nokia/OnePlus uredajima. Citiraj:
3500kn u ducanu. |
3500 kn za reciklažu S6 sa lošijom kamerom i slabijim ekranom od S6. I još 1000+ kn skuplje od godinu dana starije verzije. Strašno.
|
Uzas..
|
Kad se već spominje A5, mislim pri tome na 2016 model, ima li što bolje za te novce ili ne. Mobitel uzimam ženi tako da je bitan dizajn i eventualno da ima solidnu kameru, sve drugo je manje bitno :)
|
Super je mobitel, al je premala razlika u parama naspram S6, tak da se rastegni malo i uzmi S6.
|
Koliko ja vidim po trgovinama, S6 je skuplji više od 1000 kn od A5, tako da to nije mala razlika.
A5 je jako dobar telefon, odlična izrada, ekran, kamera... Ako nisu potrebne flagship performanse onda je dobar izbor. |
Ma uzet ću A5 izgleda, ionako joj mob služi za viber, tu i tamo za uslikati klince...ništa zahtjevno.
|
Na njušci razlika nije tolika, a ima mobitela novi il stari par dana/mjeseci koji su ko novi.
|
Mislio sam uzeti mob ili na pretplatu ili 3-4 rate u trgovini pa time njuškalo otpada.
Vidim da u Elipsu daju i 2 godine jamstva na lom ekrana pa možda to prevagne u odnosu na pretplatu. A gledao sam i te S6 na njuškalu jer možda i sebi nešto uzmem ali u tom slučaju radije dodam još nekih 500 kuna i uzmem S7. Ali prvo za par dana ide A5 a ja se još malo strpim, ni sam ne znam šta bi si uzeo. |
Mislim da u Elipsu daju i neki popust od parsto kn ako se donese stari uređaj, pa provjeri i to.
|
Ispadne ako se ne varam 2100 kuna, svejedno gotovina ili rate što je sasvim ok cijena.
Zato sam i pitao jel ima šta bolje od tog mobitela za te novce jer kao što kažem mob je za potpuno nezahtjevnog korisnika pa nema smisla davati više. |
A5 2016 u Elipsu je odlična kupnja. Zašto?
- stari mobitel bilo kakav (razbijen, neispravan...) = 400 kn popusta (2.099,00 kn) - prvi lom ekrana je osiguran u garanciji od 24 mjeseca Batali njuškalo i 100-200 kuna manje cijene od ovoga. |
Citiraj:
Ogroman 5,7 ekran u tako malim dimenzijama (140 mm), 6/8 GB memorije, IP 68 certified, sve je tu. http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s8-8161.php |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
A sto si sad ti tu rekao vjerojatno ne znas ni sam :D AKO ima edge ekran onako zakrivljen kao na tim renderima, onda je sasvim moguce da je 5.7" u prakticki istom kucistu kao S7 iako je to efektivno onda manje od ravnih 5.7" jel'.
|
baš to AKO, ja sam gledao s8 te s7 bez edge naravno ako bude uopće mobitel bez edge
|
Ako bude bez edge onda sigurno nece imati onakve dimenzije, ili ce ekran biti manje dijagonale jer je sami 5.7" ravni ekran prakticki te sirine sto bi znacilo da bezeli ne postoje...
|
Citiraj:
U 4 mjesecu mi izlazi ugovor pa sam ga mislio uzeti kao zamjenu za G2. sent from G2 |
S7 se isplati uzet. Za 4 mjeseca će biti tj bi trebali biti još povoljniji.
|
Naravno da se isplati uzet 😆
Poslano sa mog Samsung Galaxy S7 |
tak sam i ja mislio da će s6 pojeftiniti kad izađe s7 ali nije, košta isto ili 100kn manje...
|
Citiraj:
imamo doma ispravan samsung corby i nekakvu prastaru nokiju pa bi jedan od ta dva njima dao za tih 400kn popusta? nadam se da prihvaćaju... |
Ima li s6 utor za memorijsku karticu??
|
Nema
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:25. |