PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Liga prvaka i Europska liga...Lige petice 2015/2016 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=270897)

emilblomsky 01.03.2016. 15:10

Da kažem nešto o ovim postovima gore.
1:Modrić servira lopte Ronaldu!
Nažalost jako rijetko.
Po meni ,nije Modrić igrač za Real.Prespor,fizički slabašan,što se najbolje vidjelo protiv Atletica.Rijetko preuzima inicijativu i krene s loptom prema naprijed.Puca prema golu svake prijestupne.Najčešće odigrava natrag ili prvom do sebe.Na stranu to što je naš,pa smo subjektivni,ali meni je osobno Vidal za njega avion!
To što ga španjolci pretjerano hvale je iz razloga što su svi ostali katastrofalni,a on je samo malo manje.
2.Brko,Barca neće imati niti jedan poraz do kraja sezone,jedino ako opet nekome ne puste,kao Deporu lani!
3."Bolje zamjeniti jednog igrača ,nego cijelu ekipu!"
Ipak će trebati mijenjati i ekipu ,i tog jednog igrača za neke uspjehe u budućnosti.
4.Hames i Isco,teška katastrofa.Kao i Modrić,prespori!Samo za razliku od njega ,ovi se niti ne trude!
5.Perez!
Da ,neće se on dati.Ali treba uzeti u obzir da je španjolskoj vrhuški ovakav Real negledljiv,pa bude došla naredba o smjeni s vrha.
6.Ajmo Leicester!

Mirkopoter 01.03.2016. 15:23

Jesi ga sad izvalio.. Modric je Realu vazniji od Ronalda, to se vidjelo prosle sezone kad se ozlijedio, cijela sezona je izgubljena za vrijeme njegove ozljede.

Ko je bolji od njega, drvo Kroos? Carinik Isco? Posteno si me sokirao :D

trouble 01.03.2016. 15:35

Ma dobro njemu nije bio dobar ni Ancelotti kad je digo ligu prvaka....a dobar mu je Mou koji je top 5 najgorih trenera svih vremena po trofejima jer je dobio 3 derbija :D

emilblomsky 01.03.2016. 16:58

Pa jeste vas dvojica!
Meni nije dobar.Istina ,bolji je od ostalih,ali ostali su katastrofa.Izuzetak je Bale, koji pak tebi nije dobar,što mene šokira!
A trouble,meni Ancelotti nije valjao,jer je slušao Pereza,(sada znam da je morao,tada nisam),mada kao trener i čovjek je bio dobar!Zamjerio mi se je pred kraj sezone kada je počeo kemijati sa sastavom i izgubio primeru,a imao ju je na dlanu tada.
A Mou je osvojio ono što ovima ne uspijeva,primeru,i to pored Barce koja je bila alpari ovoj danas.
Ali dobro,nema sad poterebe debatirati.Što je bilo ,bilo je,idemo gledat u budućnost,kaj se može popraviti!

demetrius 01.03.2016. 18:46

https://www.youtube.com/watch?v=KmGA...layer_embedded

jamesa su dosta platili,naravno ne vrijedi tolko zbog onog jednog super gola na sp,a ronaldo je bio loš na uatkmici za ono kolko je plaćen,ja uvjek prozovem igrača s najvećom plaćom a to je on,neka sam predibla 2 igrača ko messi i da gol,nije nikad bio dribler ronaldo,na brzinu ide,što se modrića tiče ono što je reko emilblomsky,po meni se popravio modrić u odnosu na prijašnje sezone,ali se i slažem odigrava nazadmonom do sebe boji se ić naprijed da ne izgubi loptu,a kovačoć,nema onih brzih prodora između igrača,nije on igrač za real,dok je igro za inter jednu utakmicu su ga hvalili onda ga sljedećih 5 nema nigdje.

burmuz 01.03.2016. 19:16

Jednostavno nije trebalo mijenjati ono što je funkcioniralo. Znači ostaviti Di Mariu i Alonsa i to je to. Kakvi Jamesi itd. No, to je donijelo zaradu i to veliku a nije trofeje. Ok. To je tako.
Btw čestitam Barceloni ako osvoje prvenstvo, ako je pošteno pošteno je. No, tko je u pobjedi i u gubitku velik taj nema komplekse. Prema nekim komentarima isti se osjete naveliko no što je tu je. I još jedna stvar: smiješni ste mi s time "mi" i "vi". Dobije klub, ti si navijač, simpatizer, dioničar..nešto peto i bok. Ajde kod repke kužim al ovo... :/

mamutarka 02.03.2016. 20:58

Bilić sabija od prve minute

Mirkopoter 02.03.2016. 21:13

Bravo West Ham, za sad :)

nino 02.03.2016. 22:12

Jel ovo 'rvati guze juve? :D

panda505 02.03.2016. 22:40

A nije ni Bayern puno bolje prošel :D

Mileni 03.03.2016. 00:19

De Bilke i dalje rastura... Ako napravi cudo i udje u LP, mislim da ce mu spomenik dici :)

trouble 03.03.2016. 03:04

Citiraj:

Autor nino (Post 2898281)
Jel ovo 'rvati guze juve? :D

U Interu je sve privremeno osim luzerskog metaliteta :D

Roberto 03.03.2016. 08:44

Citiraj:

Autor Mileni (Post 2898333)
De Bilke i dalje rastura... Ako napravi cudo i udje u LP, mislim da ce mu spomenik dici :)

Nije nemoguće, ali vrlo težak izazov.
Raspored im je strašan. Slijedećih 6 u PL: Everton, Chelsea, Crystal Palace, Arsenal, Liecester, Manchester United.

A za tjedan dana i Man U u Fa cupu.

Biliću već sad mogu dić spomenik, West Ham je dignuo na razinu više što se tiče igre, stila i momčadskog duha. West Ham sad ima svoju igru, čvrsti su, čak i kad nisu kompletni ili ne igraju sjajno, teško ih je dobiti.

Rezultatski je to moglo i još bolje ali i lošije, čak 10 neriješenih od kojih su barem 4-5 trebali ići u pobjede, puno stativa, peha, ozljeda, nedosuđenih penala. Naravno, pokoji draw je mogao otići i na drugu stranu.

Mileni 03.03.2016. 10:11

Ma bez obzira na raspored bit ce tesko do nemoguce. Toga je i on svjestan. No ova tablica bi bila jos zanimljivija da nije imao onaj period od mjesec-dva gdje je bilo dosta ozlijedjenih, a ponajvise mislim na sakha i payeta.

Roberto 03.03.2016. 10:34

Eh, da je imao Payeta, brijem da bi sad bili na trećem mjestu...

Nego, gledam Leicesterov rasproed, 5 ''lakših'' (ekipe iz donjeg dijela tablice) tekmi slijedi, teško da će se tu žešće poskliznuti.

A svi konkurenti igraju više tekmi s top klubovima, skoro da im se može uručiti pehar.

Mirkopoter 03.03.2016. 11:04

A Guardiola moguce da sljedece sezone Europsku ligu igra? :D

burmuz 03.03.2016. 12:48

Zanimljiv tekst
http://www.telegram.hr/price/analiza...-premier-ligu/

trouble 03.03.2016. 14:23

Pa Pep je uništo Bayerna,dugoročne posljedice ćete tek vidjeti :)

Citiraj:

Autor burmuz (Post 2898499)

Lester je prvi jer je top momčadi već godinama degradiraju,pa Arsenal Dinama nemre dobit kamoli Olympiacos,englezima su francuzi,talijani i ukrajinci postali nepremostiva zapreka u euro kupovima svih vrsta.

robert7 03.03.2016. 14:32

Moram se sloziti, ocito je da je samo u Barci nesto stimalo, jer rec da je ekipa sama igrala je opet cudno, posto su poslije dosli i pokojni Vilanova i Roura, pa je to licilo na sve samo ne na istu igru, a momcad se nije puno mjenjala.

Ocito je da razumije jednu nogometnu filozofiju, a to te ne cini dobrim trenerom, jer cinjenica je da ista ne prolazi u Bayernu, i unazadio ga je poprilicno ( a i lose odluke uprave )

Sad cemo vidjet prvi pravi test nakon sto je jedan prosao, jedan failao, a to je City, ekipa kojoj treba odlican trener i pokoje pojacanje da bi bila top ekipa.

trouble 03.03.2016. 14:36

Pitanje je dal će on još u City,zasigurno postoji neka klauzula po kojoj može odustat u slučaju nekvalifikacija u CL.....ipak je to pederko sa moralom hijene,ne treba zaboraviti njegov doping slučaj i laganje pred cijelim svijetom :)

Mileni 03.03.2016. 14:45

Ne smatram Pepa nekom trenercinom, no zanimljivo je koliko se isti podcjenjuje. Da Barci ne treba trener najbolje je pokazao slucaj Villanove, ali i Tate. Dok su pod Pepom rasturali. Sto se pak Bayerna tice, nije to prcija iz zagreba/splita da bi doveli bilo koga.

A evo sad ga zele i sheici koji mogu dovesti koga god zele. A zanimljivo, zele bas Guardiolu. Valjda zato jer je toliko los? Ponovit cu jos jednom, Pep se ocito treba van Barce dokazati. Jos to nije napravio.

No da je uzasan kako ovdje neki pricaju? Pretjerujete. Na veliko.

trouble 03.03.2016. 14:49

Ne nije užasad,samo sa onom Barcom vlada common opinion da bi i ti i ja sjedeći na gajbi sa onakvom momčadi osvojili sve.....i nisu daleko.

Potom dođe u Bayern koji je pokupovao sve šta vrijedi od konkurencije(doslovno ubili Dortmund) po Njemačkoj i kreno izigravat bijesne gliste sa tika takom po Bavariji i Ruhru...samo šta Javi Martinez nije Xavi a Lahm nije Inesta...pa tako nešto ne prolazi kod momčadi koje su razinu iznad najbližeg pratitelja Dortmunda...za njih je gospon prije pepa imao idealno riješenje,tika taka was? galacticos was? Einschluss

Mileni 03.03.2016. 14:57

Jbg, onda nitko prije Enriquea nije imao taj 'common opinion' ocito. Ni Villanova, niti nedostatak istoga (onda valjda preuzimaju iniesta i xavi?), a ni Tata. Enrique je napokon nesto stvorio, no tek uz pomoc dva dosta jaka pojacanja.

trouble 03.03.2016. 15:06

Tata i Vilanova su dobili već ocvalog Xavija čije su najbolje godine prošle te je imo tempo ko Messi te Messija koji je za svaka dva mjeseca mjesec bio izvan stroja i mjesec dolazio sebi na terenu(za vrijeme Martina je odigrao najmanje utakmica od 2008.). Ispravi me ako griješim. Bilo je iz odlazaka tipa Villa koji je ipak bio stanardni napadač itd... osim toga pod Titom je igrao Messi još kak spada i digli su prvesntvo.

Slažem se da je Enrique napravio nešto novo.

robert7 03.03.2016. 15:08

Suarez je vrhunsko pojačanje, i raketa ( ali tada su imali nesto jaceg ofanzivca i nesto slabijeg dfanzivca ), ali Roura je Neymara furao desno, sjetimo se toga i mog psovanja davnih dana koju pm ima Neymar igrat na toj strani.

Pa on i Vilanova su bili katastrofalni treneri, tad je momcad sama igrala...

draksa 03.03.2016. 15:12

Citiraj:

Autor Mileni (Post 2898565)
Jbg, onda nitko prije Enriquea nije imao taj 'common opinion' ocito. Ni Villanova, niti nedostatak istoga (onda valjda preuzimaju iniesta i xavi?), a ni Tata. Enrique je napokon nesto stvorio, no tek uz pomoc dva dosta jaka pojacanja.

Vilanova i Tata su imali Xavija koji nije bio vise u top formi kao kod Guardiole i koji je danas uspješno zamjenjen Rakitićem, Neymar je tek bio u prvoj sezoni u Barceloni, nije bilo Suareza kao danas. Isto tako Messi je bio ozljeđen.

Guardiolin Bayern je izgubio većinu utakmica od ekipa koje su bliže njima po snazi. U svojoj lizi su pokupovali sve šta valja od najbližih konkurenata.

Btw sad ce Panda doc i posrat se po svima koji govore da je Guardiola uništio Bayern :D

EDIT: dok sam pisao Trouble napisao vise manje isto :D

emilblomsky 03.03.2016. 15:22

Jel tko jučer gledao Real na sportklubu?
Komentator je legendaran!

trouble 03.03.2016. 16:50

Nevermind,jedina momčad koju sam simpatizirao u Bundesligi je na pragu lige prvaka....Herta Berlin....sjećam ih se još od vremena Preetza,Dardaja(koji je danas trener),Deislera,Marcelinha,našeg Džoa,onog mađara kaj je branio u sivoj trenirci od dana svog poroda...:Gabor Kiraly brijem.... jebo mater frajer još igra :lol2:

Kako sam par puta godišnje u Berlinu poslom,veselim se otić na koju tekmu LP na stadion "mein fuhrer"-a :)

listerstorm 03.03.2016. 18:52

panda505 03.03.2016. 18:53

Gabor the "Trenirka"

Koja legenda :D

Mirkopoter 03.03.2016. 22:21

Vilanova koliko se ja sjecam i nije bio tako loš a Tata je bio opca katastrofa. Ekipa mora tu i tamo imat losu sezonu pa cak i Barca sad jeli to bilo do Tate tko zna. Guardiola ce pokazat kakav je trener ali tek sad kad ode u City koji imaju kvalitetu ali kao ekipa su lose poslozeni, ako s njima uspije nesto napraviti u CL-u onda je onakav trener kakvog ga svi uzdizu iako cisto sumnjam jer sa silom kakva je Bayern bio nije uspio nista napraviti u CL-u a konkurenciju u njemackoj ligi necu komentirat pa ga ni ne bi uzdizao zbog osvajanja njemacke lige ili kupova. Enrique nije nista napravio prije Barce a s trio-om kao sto su Messi, Neymar i Suarez tesko mozes pogrijesit i po meni bi oni igrali ovako i da nemaju trenera na klupi uopce.

Kal-EL 03.03.2016. 23:34

Mozda bi bolje igrali da nemaju precednika...

listerstorm 03.03.2016. 23:58

Sa ukupno 35 prvenstvenih utakmica bez poraza, Barcelona je srušila rekord Reala iz sezone 88/89.

Mirkopoter 04.03.2016. 02:20

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2898798)
Po toj logici, ni Realu sada ne treba trener. Igraju jednako loše sa i bez trenera jer su se međusobno raspali.

Lošu igru/sezonu Barce je puno lakše popraviti nego lošu sezonu bilo kojeg drugog kluba pa tako i Reala, njima (Barci) ne treba puno da se vrate staroj igri koju su naviknuli igrat i samo to i igraju.

dh41400 04.03.2016. 10:34

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2898805)
Neka ga se riješe... Real barem nije Obiteljski niti je faraon na vlasti. Tamo ga se može maknuti jednostavnim izborima, ne?

Zanimljivo da si ovo spomenuo :D

Nedavno su pravomoćno osuđeni AS-ovi novinari za klevetu kada su prije par godina optužili Pereza za rušenje demokracije unutar kluba. Što se točno dogodilo ?

Prije par godina Perez je promjenio dio klupskog pravilnika vezanog za preduvjete kandidata. Preciznije, dodao je stavke koje zahtjevaju od bilo kojeg potencijalnog kandidata da je:

A) Službeni član kluba barem 20 godina (tzv. "socios"), te da je
B) Sposoban položiti financijska jamstva u vrijednosti od 15% klupskog proračuna, tj. cca 100 mil. €

Osim gore navedenog, može se reći da su izbori za predsjednika donekle jednostavni :D

Citiraj:

Autor listerstorm (Post 2898814)
Sa ukupno 35 prvenstvenih utakmica bez poraza, Barcelona je srušila rekord Reala iz sezone 88/89.

Reakcija trenera Rayo Vallecana na sinoćnje suđenje - neprocjenjiva :D

1v@n 04.03.2016. 10:41

Citiraj:

Autor dh41400 (Post 2898891)
Reakcija trenera Rayo Vallecana na sinoćnje suđenje - neprocjenjiva :D

:) Što da radi, Barcelona se štiti na sve načine. 2 smiješna crvena. Na Rakitiću je trebao biti max žuti, ako uopće i faul, a sad se forsira snimka samo iz jednog kuta iz kojeg se ne vidi da je kontakt zapravo bio minimalan, i to debelo nakon samog starta. Rakitića očito isto privlači glumačka škola koji vlada u Barceloni već godinama.

Prava strana iz koje se nešto može zaključiti se vidi samo u prve dvije sekunde.

Drugog crvenog i penala nije trebalo ni biti jer je čisto zaleđe.

Navijam za Atletico u Primeri, čisto da ne bi bilo zabune da sam realovac :D

Mirkopoter 04.03.2016. 11:37

Dobro ovo na Rakiticu ajde nije bilo toliko strasnog kontakta da se on previja toliko ali po meni svejedno start za crveni, realno ga je mogao potrgati i zavrsit mu karijeru da ovaj nije skocio.

Mileni 04.03.2016. 12:11

Drugi gol cisto zaledje. No ovo na Rakiticu da nije crveni? Pa da ga nije ni dirnuo crveni je samo radi opasne igre. Ali je 'problem' u tome sto ga je i 'dirnuo'. Glupa situacija gdje stvarno ne vidim smisla bilo kakvoj raspravi.

dh41400 04.03.2016. 12:50

"Problem" je u tome što se Barci za ovo daju žuti, a drugima kada igraju protiv njih crveni :)

Samo još jedna potvrda, velikih nesrazmjera u španjolskom suđenju, ali dobro, većina je već to prihvatila kao uobičajenu praksu.

I da, slažem se, drugi gol je postignut iz zaleđa :)

http://imagizer.imageshack.us/v2/640...923/Nq8SNk.jpg

1v@n 04.03.2016. 14:54

Citiraj:

Autor Mileni (Post 2898930)
Drugi gol cisto zaledje. No ovo na Rakiticu da nije crveni? Pa da ga nije ni dirnuo crveni je samo radi opasne igre. Ali je 'problem' u tome sto ga je i 'dirnuo'. Glupa situacija gdje stvarno ne vidim smisla bilo kakvoj raspravi.

Lopta je bila nisko, došao je prvi do lopte i udario je. Dizanje noge je posljedica klizanja na terenu i na to nije mogao utjecati.

Opasna igra, da, definitivno za žuti karton, ali crveni nema smisla. Nije bilo namjere, a sve je još dodatno potencirano glumom.

Barceloni se pomaže i protiv jakih i protiv slabih. Nadam se da će netko jednom odlučiti da se zamijene suci različitih liga i da na idućih x godina sude suci iz Premierlige.

Skupe primadone su zaštićene i više ne može čovjek ni nogomet igrati normalno protiv njih jer ga takneš i eto sankcija.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:32.