![]() |
Toliko loš da te optužuju za namještanje.
Novo dno. |
Grci su na bunkericu bili prvaci europe,a ovi gelipteri nisu mogli bod ulovit u šest tekmi,samo su bili za napucavanje i trening uglavnom. I da, prodali su jučer, nije teorija zavjere nego su zbilja očito prodali iz nekih financijskih pobuda.
|
Evo jednog mog vica: Dinamo i sedam golića:p
|
Champions League - Lyon hit out as Dinamo win is probed
|
Ja mislim da bi to namještanje bilo super ako je istina, ali samo pod uvjetom da mamić ode, kao sramota ga. :D
|
Znate li koja je omiljena hrana Lavova? Dinamove antilope:p
|
|
kako će barca ubit real u subotu nije normalno. Bit će to još jedan poklon tjedna uz Lyon:D i opet fešta:D
|
Ajde da si rekao obrnuto bio bi sigurniji u pobjedu barce ovako više nisam siguran :D
|
Inter - cska....namjesteno
dortmund - marseille...namjesteno dinamo - lyon...namjesteno Onda se cudimo HNL-u ...fuj |
Ah, kako ljudi vole teorije zavjere :D
|
Jurčić Kruno je smijenjen?
|
Kruno Jurčić neodoljivo me podsjeća na Gargamela. Ne samo facijalno već i kretnjama, ohološću, staturom i frizurom.
Znam, post baš i nije afirmativan ali takav mi dojam lik ostavlja. :D |
Citiraj:
Je, smjenjen je. :žalostituga,ne: A sad novog trenera izabrat. Hm, Lončarević po 4. put? |
Govorka se da će biti Kuže
no, imho nijedan naš trener im neće pomoći u lovu na bolje rezultate u europi... |
panda, de mi reci di je onaj momak šta je lani bio prvi golman bayerna - vidim sinoć da je djedica butt brania u manchesteru.
|
Ne razumijem, zašto je većina ljudi ovdje na forumu uvjerena da neke tekme nisu bile namještene?
Što, to je nemoguće? Troll alert? EDIT: Q: Mislite li da je Dinamo zalutao u Ligu prvaka? Remi Garde: Ne slažem se s time. Mislim da je Dinamu mjesto u Ligi prvaka. Pokazali su nekim utakmicama zanimljive stvari. ^.^ |
Kako dinamo broji do 10 :D jedan, dva, tri, ajax, real, real, lyon, sedam, osam , devet, deset :D
|
Ajax and Madrid in your face:p
|
Citiraj:
|
Subota: Real - Barca
Ponedjeljak: Chelsea - M.City Biti će epski na obije tekme. :) |
predosjećam poraz city-a i reala
|
Citiraj:
|
Da nekom slučajno ne promakne:
http://www.index.hr/sport/clanak/cir...o-/587498.aspx :care::roller::goood: |
Dinamo je tak loše odigrao da će ga i kazniti :lol2:
http://sportski.net.hr/nogomet/liga-...8/0816006.html |
city gazi chelsea a barca pobjeduje s 3,4:1
|
Real je tehnički inferioran Barci, a ako će nedje prekinuti takav dugi niz pobjeđivanja, logično je da to bude protiv Barce. Teško je iz podsvijesti izbit ona gaženja i šamaranje u prethodnim susretima.
Mislim da je Chelsea u usponu forme za razliku od City-a i očekujem da bi forma Drogbe mogla presuditi. U idućim kolima očekujem rast Chelsea-a i pad Arsenala (po već ustaljenom običaju uplašit će se da bi mogli ostvarit neki rezultat i onda ide potop, a tu je i prevelika ovisnost o pojedinim igračima - čitaj Van Persie). Tottenhamu predviđam plasman ispred Arsenala što zbog bodovne razlike što zbog boljeg ofenzivnog dijela ekipe. |
Ivan kao i obično nema pojma. :D
Chelsea - City 1 Real - Barca 1 Jedino ako sudac bude lak na kartonima za Real. ;) |
Tako nekako Hamm :)
|
Jučer čuo jednu prigodnu :D
A novi trener mislim da bi mogao biti alkić :no2drug: |
Citiraj:
|
|
Koga boli briga? :D
|
Citiraj:
zivi bili pa vidili :chears: |
Citiraj:
|
Auuuuu :D
|
fail :D
|
Gledajući kvalitetu vezne linije, Real je svjetlosnim godinama daleko od koncentracije talenta i kreacije koju čine Messi, Xavi, Iniesta, Fabregas.
S obzirom na lošu formu Ville, Fabregas bi uz ovu trojicu mogao biti starter. Na papiru to izgleda kao da će im Barca sakrit loptu u omjeru 65:35. Kada bi ta dva kluba igrali zaredom 10 utakmica, čini mi se da bi Real dobio najviše 2, Barca 5-6 uz 2-3 neriješene. Nadam se da će se Kristina naigrati kao u Zagrebu. |
Citiraj:
Jos uvijek mislis da je sve posteno? |
Još sitno se broji do početka tekme stoljeća, susret titana, nadam se da će biti festival nogometa, stvarno neznam tko će dobiti jer obje momčadi igraju odlično
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:51. |