![]() |
Uzmi opciju koja ti je jeftinija. I jedna i druga opcija će te služiti još najmanje godinu dana bez trzaja.
Poslije ćeš i ovako i onako pljunuti nekakvu lovu za bolje rješenje. Nije neka situacija u državi tako da čuvaj novce koliko možeš. Bez obzira davali ti pare starci ili se financiraš sam. |
Monitor mi ima full hd rezoluciju. Ništa od te kartice jer je prodana u kompletu s ostatkom konfe. Imate li vi kakav prijedlog što uzeti za nekih 600 do 800 kn? imam amd konfiguraciju. Uzimao bih nešto polovno jer smatram da ću za manje novca dobiti dobru grafičku.
|
pa i hoces, za tvoju rezoluciju bi bilo dobro 1gb rama, dakle ne znam ako ima neka 4850 sa 1gb onda mozes i to, ali naravno 4870 ili 4890 (koja je ipak nesto skuplja) su sve dobar izbor
dakle jedna od te 3, koja god, al da je 1gb rama |
8800 odapela i vrijeme je za kupovinu nove grafe :fuming:
molim vas preporuku do 1500kn max. 5770 , 4870 , GTX 260 ili...? Hvala! |
Citiraj:
Tipujem na Vapor-X http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=7865 |
Citiraj:
najbolje neka polovna 4870/4850 i ustedi lovu |
novo - HD5770
polovno - HD4870/GTX260/HD4890/GTX275, preporucljivo sa garancijom. |
Brzinsko pitanje, hoce li mi proc moci vrtit 5850 kak spada? :chears:
|
Hoće naravno ali ja ipak taj proc još malo nategnuo
|
A čemu ga natezati kad dobitak u igrama neće biti skoro nikakav.
|
A čemu onda ga uopće natezati sa default frekve na ovoj na kojoj je sad...
Ne možeš reći da bi bilo isto na 2,8 ili 3,6. |
Pročitaj malo tu po forumu zbog čega se Athlona II ne isplati clockat ako se gleda na porast performansi u igrama.
Isplati ga se dići na nekakvu normalnu razinu, a to je nešto tipa ovoga što je on već napravio, vjerovatno isto kao i ja, na stock voltažama, ali dalje od toga se ne isplati ako se gleda čisto porast performansi u igrama, jer za razliku od Phenoma II, Athlon II nema L3 memorije i dobitak OC-anjem je daleko daleko manji, na granici zanemarivog. Razer i još neki su još prošle godine pisali o tome, nemogu se sada sjetiti u kojem podforumu, da li overclok, ili baš ovdje na amd-u, ali znam da sam negdje čitao i čudio se, međutim kad sam kasnije i gledao testove sa par stranih recenzija, shvatio sam da imaju pravo. |
Evo, tu se dosta zgodno vidi što se dogodi kad 620 dignu s 2,6 na 3,6 GHz.
Sve profitira, ali najmanje igre, a najviše rendering i enkodiranje (logično). |
Citiraj:
|
Pozdrav društvo namjeravam kupiti navedenu grafićku karticu! Čitam da je mnogo ljudi zadovoljno, ali ja sam laik za sve skoro na kopmu pa tako i za grafe.Vidim puno upozorenja ako kupuješ jaku grafu da moraš imati i dobar cpu kako bih je iskoristi. Da li je moj proc dosta dobar za tu grafui još jedno pitanje da li se to meni ćini ili ona ima dosta male taktove s obzirom na cijenu jer moja 9600gt ima po svakom djelu nekih 15 do 20 mhz samo manje od nje. Napominjem još jednom nekužim se baš u grafe pa mi slobodno kažete, ako sam ja u ovoj tvrdnji pogriješio.
Namjeravam kupiti ovu:http://www.instar-informatika.hr/sap...ficke-kartice/ |
nemam bas vremena ali ovako na brzinu, procesor bi u najmanju ruku trebalo overclockat no nisam bas na TI sa amdom pa nek me neko nadopuni, a moras obratit i pozornost na svoje napajanje, nisi ni napiso ni koje je
|
Overkill je to za 20 inča...
|
Citiraj:
Tak da ekonomičnije ti je uzet HD 5770 1Gb ! P.S-link ti ne radi |
Ja mislim da je nekakvo atx! Znaći razliku bi vidio ali ne onu pravu koju pruža 5850?
|
ATX je format/standardizirana veličina. On te je pital za naziv.
A za grafu sam ti rekel gore iznad. |
Citiraj:
|
Citiraj:
E sad sam se sjetio imao sam isti slućaj prije godinu i pol kada sam kupovo novu grafu i kad sam imao 17" ljudi su mi govorili da je to ko da imam lamborghinia, a vozim se 60:D! A misilio sam uzeti onda verziju vapor-x da se manje zagrijava! kućište ću pogledati nekada kad će mi se dati! |
Meni je taman za 1680x rezu:)
|
Citiraj:
Ko 5770 ili?? |
Citiraj:
|
da li je ovo uobičajeno za GTA EFLC da je ovako nekad okoliš sav zelen?
http://www.pohrani.com/t/1n/d1/4WfDa...6-20-52-46.jpg |
Citiraj:
|
Ne znam zakaj svi pričate da je takva grafa "previše" za 1680x:stoopid:
Pa ne kupuje se grafa svaka tri mjeseca...a igre ne postaju manje zahtjevne:) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Badava se tebi nekaj objašnjava....
Očeš karticu neznaš koje napajanje imaš, očeš karticu neznaš kaj bi igral s njom i kaj očekuješ od nje...tak nemreš niš kupiti. Da si pročital temu "koju karticu kupiti" pa da ti onda neke nije jasno to bi bilo uredu a ne u temi 5850 ići u temu "pogodi koje napajanje imam i sl" |
Citiraj:
|
jesi li skinuo obje stranice ili si gledao samo sa jedne? po svemu sudeći ne radi se o brand name napajanju i trebati će ti neko modernije, što ti je izdatak od dodatnih 500tinjak kuna
|
Skinuo sam obje ali kućište je takvo da sa desne strane se ništa ne vidi ima još jednu bijelu plastćnu masu!
|
ako ti o napajanju ovisi dali možeš kupiti željenu karticu preporuka je da uzmeš šrafciger u ruke i istražiš to detaljnije...lakše nego da kupiš karticu staviš je u stroj i ustanoviš da ne radi... pripremi se lagano na kupovinu novog PSU
|
Citiraj:
Moras obavezno promijeniti napajanje, jer bi trebao biti lud da uparis takvu grafu s tim srot napajanjem :D |
Znaći to napajanje nebi ni izdržalo 5770?
|
Citiraj:
|
Ok onda kad kupujem novu grafu kupit ću i corsair cx400w, ali nevjerojatno je to kakvi ja imam šrot kad ovo jače je lošije od corsaira! ok zneći ukupno bi me to došlo oko 2500!
|
... brisi
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:15. |