![]() |
Dobra epizoda. :)
Aston as usual :nuts: "Oh come on, we've got a track and three Astons, what do you expect us to do?" :D Dobar challenge :D , al krivi auti Golf GTI, Focus RS 500 i Astra OPC bi bili puno bolji izbor |
Radije Golf GTI, Focus RS i Giulietta QV. ;)
|
Malo dosadnjikava epizoda. Ajd Briatore me malo nasmijao svojim ispadima :)
|
Citiraj:
Makar bi se Alfa pokvarila prije nego bi izašla iz grada :D Al ova nova 2011 Astra je stvarno opaka, izgleda odlično, a unutra je još bolja |
Citiraj:
Meni je recimo epizoda bila bolja od prošle bar 2 puta. A što se tiče Briatorea, koja je to pičkica.:D |
Vozač Clia je bio loš, dobro šta se nije izgubio na stazi. :)
|
onaj pogled sa prednjeg branika na monacu = svrš.
da su prikazali jedan cijeli krug samo iz te perspektive..prehebeno |
Na Ovo sam se pokidao od smijeha
Jerremy: "Have you talked to a single racing driver?" Richard & James: "Yes we have" Jerremy: "Who?" Richard: "Very nice man, called Tim O'glock, Irish men" |
Monaco :D
Volio bi se provozat biciklom onuda a kamoli s autom :D Ovi Astoni se ponavljaju vec 10 godina...isti motor vec dulje vrijeme, promjene felge i prednja svijetla i predstave novi model. |
Aston Martin outsourcea dizajnere Porschea izgleda... :D:roller: :hitthewal:
|
Epizoda je vrhunska, gost je bio jedan od najzabavnijih odkada se snima emisija, valjao sam se po podu kao i na novosti i bombardiranju Nordschleife-a (btw. good point) a i poslije sa gostima u Monacu.
Sviđa mi se i izbor auta a i nisu bezveze uzeli Citroen-Renault-Fiat ipak treba uzeti u obzir i lokaciju snjimanja te potrebnu promidžbu da ne kažem da je možda takvo što uvjetovano. Prvi i zadni challenge fantastični, ovi između malo bezveze, no dobro. Za 3 dana nova :zdero: |
Preview nove epizode i komentar na broj epizoda.
Citiraj:
|
Citiraj:
U to nisu uračunati honorari Clarksona, Maya i Hammonda. Pa sad ti zamisli kaj bi Lovrec napravil da ima na raspolaganju 1,8 min kuna za svaku epizodu KS-a :D |
lovrec bi i sa 5mil kn bio i dalje dosadan :D
|
Večeras je Vettel 100% gost tj. sigurno je jer su najavili pred utrku.
|
Citiraj:
Na kraju krajeva možeš li uopće zamisliti koliko košta najam staze u MonteCarlu za vrijeme treninga GP-a? Ili prelet Spitfirea? :D Citiraj:
|
To da nemogu stići napraviti više emisija ne drži vodu jer i May i Hammond na bbcu rade po još koju emisiju koje se također snimaju worldwide.
Da nemaju novaca za više emisija, također, čisto sumnjam, ovih 350 milijuna gledatelja u svijetu, na što se to odnosi, godišnje ili na svaku emisiju? |
mislim da je ~300mil po epizodi... samo ne znam da li se tu ubrajaju i net gledatelji.
@wolv... jedino gledam automoto servis na z1 od naših produkcija pošto su najbliže zemlji, pogotovo šebaljove recenzije volim pogledati pošto vjerujem da ima u glavu koju o autima :) recimo hajlajt je definitivno bila recenzija svetog i presvetog faove passata zadnje generacije u kojoj ni u kojem slučaju ga nisu popljuvali ili degradirali, ali su rekli o tom autu upravo to što je - vozilo crne boje, tdi značkice raznih direktora i direktorčića prilično dosadne vanjštine (uzevši u obzir trenutno raspoložive rivale iz italije, francuske etc.). |
Citiraj:
I sad budete opet krenuli uspoređivat TG sa čitanjem spec. sheeta i dno dna produkcijom svakog drugog car šoua. :) To mi nikad nebu jasno, zbrajanje zvjezdica nekog "consumer" auta i na osnovu toga zaključit kak je dobar/loš. Uz nimalo privlačnu voditeljicu sa ružnim outfitom. Ak te interesira nekaj kaj si možeš priuštiti, auto salona ima na svakom ćošku:). |
Meni najbolja epizoda dosad u sezoni.
Vettel je bija zakon, a zadnji prilog odličan i vrlo istinit. Šteta šta u nas nema kupit takvih auta za tako malo para :( |
da EVO za 6900 funti...smlc :)
|
E ovo se zove epizoda, najbolja u zadnje vrijeme bar po meni, iako nije bilo nikakvih ludarija.
Mclaren je POJEO stazu za dorucak, strasan auto, ali bez pardona bi uzeo Ferraria :D Zadnji challange odlican, u kakvoj se lizmuzini moze vozit umjesto kutije na kotacima. Jest da se treba imat bar 2000€ lufta za kakav popravak i regu, ali isplati se. A nebi bilo lose ni Imprezu/Lancera uzet za te novce :D |
Odlična epizoda.
McLaren je stvarno epski. Nije ljepši od Ferraria, al ni Ferrari nije baš u vrhu sa izgledom, a pogotovo sa unutrašnjosti. Za te pare - nijedan. Već Audi R8 ili Aston Martin DBS |
dobra epizoda, leđero, malo smijeha, malo zajebancije, sve na mjestu.
a izmedu mclarena i ferrarija, ma osobno se nebi pozalio niti na jednog. koliko volim "zaigranost" (ako ju mogu pridati ferrariju) toliko uzivaj i divim se preciznosti i teznji savrsenom (mclaren, cisto da povucem paralelu). a ova mecka za 6995 funti je ono, :care:. bmw je ful i to zesci (previse godina), jedino sto mi se ne svida snaga (ne svida mi se u nasim pojmovima). ali recimo neka slabija V8 ovakva mecka, jos da je dizel....... samo treba naci onu koju je vozila zena :goood:. |
Citiraj:
Kupis Mecku za 7 keki, platis jos 3-4 za osiguranje, servisi te izuju iz cipela, gorivo takodjer... Ne znam bas puno ljudi koji bi mogli tocit, servisirat, osigurat i kupovat gume za taj Merc. :D ali da, jedna od najboljih top gear epizoda u zadnje vrijeme, Vettel super lik, "Some Say" dobar :D, a i onaj Range Rover je do jaja! :chears: |
Citiraj:
Citiraj:
Uvik moš otić u neslužbeni servis za dio novaca ako šta triba sredit, a na ovim novim autima te ožene samo tako jer moraš ići u službene servise ako hoćeš garanciju. Uostalom, na toj mečki ćeš za 4-6g izgubit možda 10-20% od onog šta si platija za polovnu, a ovaj Nissan neće vridit nit 30% originalne cijene :fiju: |
Citiraj:
Citiraj:
Ali mislim da je glavna poanta da je taj Nissan - LOS. :chears: :beer: :D :D |
Citiraj:
Range Rover je fenomenalan. Izgleda fantastično, unutra prelijepo i elegantno. Samo da je pod haubom kakav benzinac. |
Ma moze i 3.0 V6 dizel sto se toga tice. Onaj 2.0 dizlo sa 180ak konja je mrvicu preslab za takva kola.
|
Citiraj:
u takav auto dizel, svašta ljudima pada na pamet. Citiraj:
Ajd ljudi nemojte gluposti pričat. Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:20. |