![]() |
Baš gledam sad reprizu. Velika je šteta i one prilike na kraju 1. pol. kad smo oteli loptu, rakitić se zabio naprijed, luka sam nečuvan na 16m, a ovaj ga ne vidi...
Što se tiče francuza nažalost nemam dobar feeling, definitivno nismo favorit. Al nema predaje, kad smo došli već do tu idemo probat osvojit |
Citiraj:
|
A zašto ne bi analizirao tekmu?
Prolazak je jedna stvar, tekma i tijek iste, šanse, prilike i propusti...su nešto sasvim drugo. |
Citiraj:
Jel nismo tak spusili 98 gol od nekoga. Mi amo slavili a sudac je svirao nastavak i dobili smo gol u istoj minuti maltene. |
krama carini loptu cijelo prvenstvo. stvarno je loš i sebičan u 3pm.
ne znam koji mu je kuki da tako loše reagira. zapetljao se već više puta u protivničkom 16ercu s loptom i na kraju lopta morala natrag. |
|
Citiraj:
Kralj. :D :D |
Vidi se da uživaju 130% :)
Neka, neka uživaju u ovim danima slave i ponosa ;) Samo jako! |
Citiraj:
A onom kretenu što su ga bolila leđa, zajeb tisućljeća :D |
navodno da je kalinic igrao, da onda Vrsaljko ne bi
tako da ispalo je super, treba mu zahvalit. ali ono sto se vidi, i sto nije dugo bilo, je KEMIJA izmedju igraca, prijateljstvo, kemija sa izbornikom. I to se vidi na terenu a tko prati instagram, i njihove profile, pa vidi se da decki uzivaju, da su su frendovi super, i da igraju srcem |
N.Kalinić.... karma je baš kuja prokleta :D
|
Citiraj:
Ne znam dal je isto kao u LP da ipak dobije medalju. Znam da su pricali ak liverpool osvoji lp da ce cutinho dobit medalju iako je promjenio klub. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Jadan čo'ek:roller: |
a imamo i dobrog suca u finalu :thumbsup:
|
Kalinić će svakako biti upisan kao osvajač medalje na SP a da nije qurcem maknuo, on po FIFA-inoj evidenciji nije prestao biti igrač Hrvatske na SP.
Čak i da je FIFA dopustila zamjenu pretpostavljam da bi ju de iure dobio. Naravno fizički primjerak bolje da ne nosi da mu težina medalje ne sjebe leđa do kraja. :D |
a zasto je onda Ivica Olic potpisao kao zamjenski igrac?
|
Citiraj:
Idemo to sad u nedjelju riješit i idućih mjesec dana ne dolazim doma :D |
Ma ko ga jebe (N.Kalinića). Ionako ga čeka uzbudljiva sezona sjedenja na klupi gdje god da nastavi karijeru. Uopće ne treba na njega trošit riječi jer je gomolj. Nije žrtva tipa Mornar, Cvitanović ili Pamić na kojima se iživljavao Ćiro i smišljao idiocke razloge koje su novinari vijesnika i sporckih tada popušili, već se sam izbacio.
U subotu za Belgiju. Baš me zanima oće li Englezi sad i za njih pisati kaj su pisali za nas. :) Sent from Usreo Mobara |
belgija ce ih nakantati ko mlade majmune
|
Slažem se potpuno, za brončanu Belgiju!
:) |
Citiraj:
Poslano sa mog Mi A1 koristeći Tapatalk |
Jel se zna u kojim dresovima igramo?
Enviado do meu iPhone usando Tapatalk |
U prvoj garnituri sigurno. Prvi naš i prvi njihov su totalno različiti
|
Ako pobijedimo, moglo bi se ubuduće ljude pitati "Gdje si bio '18?" :D
|
Citiraj:
:( |
Neka su kockice...bile su i '98.
Os-ve-ta! ;) |
Uplatio 50kn na kolonizatore.
Neka se opet ponovi sreća. |
ajoj ne u prvoj garnituri :stoopid:, ma moraju bit crni jebemu...
a ovo vezano za kemiju između igraca i izbornika, to je vidljivo iz aviona, Vrsaljko kad smo dobili engleze srušio Dalića na travnjak i dry hampao ga pred kamermanom :roller:, ja sam krepo, jos ga trese ko krpu, pa tko to od drugih radi sa izbornikom? :D :goood: Ko ih prati na instagramu isto se vidi da su bedasti 100 na sat i da disu jedno za drugog :care: |
Tako je :))))
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:50. |