![]() |
Nema nikog ni na Dozi ni na NOB-u??Ajmo ljudi,meni se igra:D
|
i meni:rambo:
|
Ako vas hebe da ne mozete uc na neki server ako vam je Allow Download "NO", onda odete u main direktorij igre (u mom slucaju "E:\Call of Duty 2\main") i obrisete sve fileove sta pocinju sa z_, zzzz_ ... uglavnom, one sta imaju z na pocetku.
I onda samo reconnect, sa iskljucenim downloadom. |
Bijah danas na nekom Mađarskom serveru i bila je sasvim solidna makljaža no začudilo me bogatstvo zvukova pri pogibanju, toliko krkljanja, uzdaha, smrtnih hropaca i ostalih zvukova na tu temu. O čemu to ovisi? Igra je bila uobičajena, headquarters u selu u Francuskoj.
|
Ima nekoliko zakon modova koji to omogućavaju.
jesu možda i avioni preljetali preko sela? Uglavnom igro sam na nekom poljskom ,krvi do koljenja, stenjanje,vika itd. |
MadBoY hoćemo krvi do koljena, glave koje se kotrljaju pri headshotu i ostale gudize :clap: weeeee
;) |
Kaj je ovo svima se igra a doza je prazna a na nobu su samo dvojica
|
Citiraj:
|
Evo ljudi, svih vas pozdravlja Lord Clockan, i kaže vam da se pripremite, jer su mu sada ugradili nišan u ruku :D
On sutra vjerovatno ide doma, a za par dana bi nas već mogao početi naganjati :) |
sad sam na nobu 1 na 1 protiv tyrela i razbio ga 5:0
|
Citiraj:
Ajmo ljudi, razbijacina:p |
NOB NOB :rambo:
|
Za mene nema cod-anja do 1. Paket je ispario, megabajti lete, da su neki znali stisnut f na početku ctf mečeva na vrijeme, sad bih imao za 3 sata igranja :D
|
ja sam ushao u novi.... :rambo:
josh malo pa sam "in" |
|
Imam još 150 Mb.:D
|
it was good tonight.... :gringo: :gringo:
|
Citiraj:
|
Ajmo DOZA right now! ;)
|
Jel neko za malo razbijacine:D
Edit. Stizem:D |
|
Uf pa ti ga na 0,01 mb ciljas:D
Al zar niko nece igrat: wtf : : nono : |
Citiraj:
eto i mene, ali tek navecher. rado cu malo da vas u chelo...jel...ili kundakom po tikvi? :gringo: :gringo: |
Ja imam još gigu... Ako si osoba od povjerenja "posudim ti malo"..
|
Jel bude kakva akcija veceras ? :(
|
Citiraj:
Nišan još moram upucat :D |
Nisi normalan :D
Evo ja sam dosada se naganjao, sad je stari počel pilit, pa ne mogu na dvije strane... |
Jel netko za NOB,sada?:D
|
jucher je bilo previshe skrivacha,
neka zatvorena ekipa se skupila, ali barem sam uzivao opichiti metak s ledja, dok su se skrivali iza kutija. :gringo: |
Uh, ja sam bio nervozan sinoc, par puta sam skinuo svog i odustao sam kad sam roknuo svog dok je nosio zastavu:D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:44. |