![]() |
Pravi navijaci celzija,dakle oni iz domovine engleske daju punu podrsku murinju...dakle tu zavrsava sva rasprava oko murinja
|
Citiraj:
Taj 'najbolji' trener na svijetu je uspio to postici u jako kratkom roku, bez trunke samokritike. Dapace, on je bajan, krasan i najbolji. Samo su svi protiv njega jadnoga a i nema bas neke srece :D |
Citiraj:
Da se razumijemo,ne postoji trener na ovom svijetu koji bi napravio ono šta je on napravio sa Portom i Interom. I preći će Paisliya i Fergusona po mom mišljenju i postati najveći svih vremena. DA se razumijemo,on je u dosta kraćoj karijeri sa dosta manjim klubovima uspio nakucat SKORO duplo više trofeja od Ancelottija. SA Pepom ga nebi uspoređivao jer su Pepu dali dvaput dali Ferari na Heinzlovoj u 3 u noći i rekli budi najbrži. |
Citiraj:
Sve u svemu nije dobro. Nadam se da neće pati u "drugu" ligu ali snovi u prvih 4-6 su lol. :D Ne znam ni koga će uspjeti kupiti s obzirom na atmosferu u klubu i idiote koje je murinjo uspio uglaviti unutra. Evo i legende. :) I na kraju sam ispao u potpunosti u pravu kada sam prigovarao tu jelte kao kauboj interneta oko dovođenja Coste i ostatka fejlova nogometa. FALCAO! Pobogu...POBOGU! :D Njega ni u United ne bi stavio koliko ga ne mogu smisliti. |
Nisam komentirao zdrijeb,realno real madrid po obicaju dobiva najlakse protivnike u skupini i u daljnoj fazi...romi nebi pomoglo ni da ima dva klonirana totija iz najboljih godina...
Realno bi trebali proci wolf.,real,psg,barc,bay,atlet,zenit,city...ali |
Citiraj:
Nek mu takvi daju podrsku, lp nece vidjet jos par godina... |
KREK :D
http://www.jutarnji.hr/na-pomolu-sen...ana--/1479848/ Nakon zadnjih par godina kada je naš vrli kapetan trebao u barcu i m.city sada bi trebao u arsenal. :D Ma tko ali tko piše ove članke? :D |
Sad kad najgore igra trebao bi u Arsenal, tko ima volje uopce pisat takve gluposti.
A hejtera Mou-a jaoo, dok je osvajao svi šutili, došla loša sezona i odmah nevalja. Dobro se covjek moze ovdje nasmijat kako neki znaju reci :) Al osvojit ce on LP pa ce direktno u LP sljedece sezone :D |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
malo žešća smijurija. Čak mi je veća od danas pročitanog naslova ,nešto u ovom stilu : selektor neka ne brine Modrić i Kovačić bit će u formi za EP u Francuskoj. |
Ode Mou pa-pa. :D Dobio otkaz, huehuehue.
|
Čini se da je tako. :) Sam si je kriv.
|
Liga prvaka i Europska liga...Lige petice 2015/2016
Ode Čelzi u čempionship
|
E sad nek dođe u Real! A bucko u Chelsea!
|
Pa nije da ima nekih trenera za biranje trenutno.
Neka se zove Brendan :D |
|
Je,Gallas danas igra odlično,MAta se vidi kakav je,ManU nebu lige prvaka vidio. Luiz....omfg.. Salah otom potom...jedinu grešku jue sa De Bruyneom napravio.
|
Mata je bio ok, De Bruyne je šteta kao i Lukaku. Luiz je konj kojem je falilo discipline i to je to. Nije bio bajan ali je barem mlađi i može odraditi tekmu. Ovak obrana masno pliva.
|
Mou dobio 55M za otkaz ili to ovi nasi pisu gluposti?
|
Ima ugovor do 2019 IIRC
Do the math |
Citiraj:
|
Dobio link jutros, pa samo iz tog razloga odblokirao index na cca 5min iz hosts filea :)
http://www.index.hr/sport/clanak/sco...la/863082.aspx :D |
Citiraj:
http://www.index.hr/sport/clanak/sta...vi/863051.aspx |
Ne znam zašto stavljaš m.united i pravi klub u istu rečenicu ali ajde. :D
Nešto se govorka da Guus Hiddink dolazi u CFC. :D |
Citiraj:
|
Sad je Benitezu vatra,prvi kiks i evo speciala nazad!Nadam se vec u nedjelju,da zavrsi ova agonija.
|
Citiraj:
UPS I did it again :D history repeats,znači možemo očekivati i Granta i Scolarija i Ancelottija i DiMatea i ligu prvaka :D |
Citiraj:
Zasto bi htio Mourinha, koliko se sjecam, on je otisao iz Reala a bio je u svađi sa 80% svlačionice, cak i sa svojim portugalcima nije bio dobar. Mislim ok, bolje iko nego ovaj mamlaz sad ali opet zasto bas on. |
Citiraj:
Jer mislim da je on najbolji trener za Real. Jer njegov dolazak bude uvjetovan time da se Perez okani transfer politike,jer je zbog toga i došlo do raskola prvog puta. Jer je Real pod njime igrao najbolji nogomet u zadnje vrijeme. Jer je uočio da je Cassilas za penziju prije od svih,i bacio ga na klupu što je posljedično dovelo do svađe s 80% svlačionice,i na kraju loše zadnje sezone. Što Ronaldo nije bio boss u momčadi i kukao na sve oko sebe kao danas. Što njegovim dolaskom bi Ronaldo vjerojatno odlepršao,sa još par igrača koji nemaju što tražit u Realu,i spasila bi se sezona,pa bi se moglo možda bar do jednog trofeja,jer ovako izgleda nema. Jer nema trenutno boljeg od njega,s čime će se složiti i njegovi neprijatelji. Naravno,samo moje mišljene,nije da ne cijenim tuđa! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:26. |