PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Smartphone uređaji i mobiteli (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=49)
-   -   LG mobiteli - 1. dio (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=253749)

Juice 23.02.2015. 13:14

Citiraj:

Autor perich (Post 2740794)
Nis, morat cu ga trazit na ebayu ili negdje. Vidim da su na ebayu po skoro 40$, nadam se da ce negdje naletit jeftinije. Gledao na njuskalu, isto nema trenutno.

Bio je do nedavno na njušci jedan novi za 60kn :D
Ja sam uzeo s Amazon.de. Imaš dvije verzije. Europska i korejska (ima rupu za antenu).

perich 23.02.2015. 13:16

Citiraj:

Autor Juice (Post 2740832)
Ja sam uzeo s Amazon.de. Imaš dvije verzije. Europska i korejska (ima rupu za antenu).

jel mi mozes dat kakav link? ja kad god na amazonu trazim, dobijem one Spigen ili kako vec, nikak da iskopam taj originalni.

Juice 23.02.2015. 13:20

Crni: http://www.amazon.de/LG-Guard-Indukt...=lg+slim+guard
Bijeli: http://www.amazon.de/LG-Guard-Indukt...=lg+slim+guard

Samo nema dostavu u HR pa trebap nekog vani koji bi ti proslijedio.

perich 23.02.2015. 13:44

e hvala, istrazit cu malo. Ako naletis slucajno na kakvu akciju, ili na njuskalu opet nekaj, sjeti me se ;)

glazZ 23.02.2015. 18:23

1 privitaka
Jel ima netko ideju kako ovo rjesit? Znaci probano i restorat ponovno i sve ali i dalje malo malo se ovo desi?! Privitak 14581

sokre10 23.02.2015. 19:50

Citiraj:

Autor Juice (Post 2740832)

Ja uzeo toga. :-) Bio je korejska verzija.

Brko 23.02.2015. 21:26

Obrisana spamara i mudrovanje oko Rootanja mobitela.
Molimo da se ovakve moralne rasprave ne vode više. To što određena osoba ne vidi smisla u nečemu neka zadrži za sebe, a ne da odgovara takvim stavom osobi koja pita za određeni postupak.

dinos3 24.02.2015. 19:47

Zanima me koliko bi me izasao popravak ekrana (screen puknuo, ali touch radi) i mikrofona za LG Optimus 4X?
Makar ako mi netko moze reci okvirnu cirfru, da znam jel se uopce isplati popravljati... :chears:

zupy 24.02.2015. 20:03

http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw...y+lcd&_sacat=0

za lg-e displayi su jeftini , ovaj se čak mijenja odvojeno od taća so go for it..

croi1 25.02.2015. 00:24

Najrađe ne bih ništa imao na mobitelu jer su mi sve te "maskice" ružne. Pošto mi se prošli mobitel razbio a ovaj je jako sklizak trebao bih neku preporuku za zaštitu za G3.

Koji tempered glass? Koji case/bumper ili što već? Da bude što tanje (a da opet štiti) i da je ugodno oku.

Juice 25.02.2015. 00:41

Definitivni LG Slim guard.
Napisao sam i linkao par postova iznad (a i prije par mjeseci :D).

MAGARAC 25.02.2015. 00:42

Ja sam si narucio neki jeftini skin, naljepnicu i to sam stavil iza i nemam vise nis gore, osim stakla. Puno mi je bolji ovakav za nosit nego sa bilo cime i djeluje mi puno manje iako sam gore nosil minimalisticke maskice. Dodaju makice malo ruba oko ekrana pa je bez njih ko da furam samo ekran u ruci. Svaka cast LGu na dizajnu, materijal iza je mogao bit i malo prikladniji..

Probal sam CM12 i kamera ne valja. Cini mi se da ni laser i OiS ne rade.. Dok ne smisle nes bolje necu to stavljat...

Solberg 01.03.2015. 11:24

Magarac, molim te, jel možeš dati neki link za tu naljepnicu na mobu... THX

1v@n 01.03.2015. 11:34

Ako nekom treba tempered glass za G3, ostalo mi je nekih 3 komada jer sam već prvog uspio staviti gore.

Samo da ne moram slat nekamo, dođete, financirate mi pivu i to je to :)

goran1985 01.03.2015. 12:58

Kako misliš "već prvog"?! Teški antitalenat tribaš bit da nešto tu zajebeš.

1v@n 01.03.2015. 13:24

Točno tako kako si pročitao :)

Ja sam antitalent kojem ostane mrvica prašine koja se vidi, pa skinem foliju i zafitiljim je u smeće.

Stakla su još gora jer se ne daju svijati i stavljati malo po malo, nego cijela moraju ići odjednom i veća je šansa da će se uvuć prašine ispod.

Zato uvijek uzmem nekoliko komada jer ili zajebem jednog/dva ili mi negdje zapne, pa pod rub uđe prašina. Frend ima 30-ak mjehurića i to ga ne dira, mene točkica smeta i eto... :D

Brko 01.03.2015. 13:59

Zato se takve aperacije vrše u kupaoni nakon tuširanja ili nakon kad se pusti vruće vode da para potera svu prašinu prema dolje.
Samo pazite, kad ulazite u kupaonu, obavezno skinite gornji deo odeće :let3: :D :D :D

blackened 01.03.2015. 15:05

Ne koristim whatzappe, vibere i sl. ali zato dosta koristim Messenger. A pošto to ne ide bez Facebooka primijetio sam da mi je ogromna potrošnja baterije na konto te dvije aplikacije. G3 u pitanju. Kak to kod vas?

RS_BuRnOuT 01.03.2015. 15:42

Molio bi preporuku casea za LG G2.

Prije sam ima Samsung S3 sa UAG maskicom i to mi je bila odlična zaštita a dimenzije prihvatljive.

S obzirom da UAG nema za LG G2, tražim alternativu.

Dvoumim se između Spigen Slim armor i NEKEDA PT Saffiano Sapiano.

Isto tako može i neki drugi prijedlozi :goood:

Juice 01.03.2015. 16:00

Citiraj:

Autor blackened (Post 2744082)
Ne koristim whatzappe, vibere i sl. ali zato dosta koristim Messenger. A pošto to ne ide bez Facebooka primijetio sam da mi je ogromna potrošnja baterije na konto te dvije aplikacije. G3 u pitanju. Kak to kod vas?

Facebook Messanger funkcionira samstalno i nije potrebno imati Facebook aplikaciju. Messanger nema nikakvu potrošnju baterije, dok sama Facebook aplikacija je živi užas. Makni Facebook, ostavi samo Messanger i preporodit ćeš se.

schetz 01.03.2015. 16:14

Citiraj:

Autor 1v@n (Post 2744050)
Točno tako kako si pročitao :)

Ja sam antitalent kojem ostane mrvica prašine koja se vidi, pa skinem foliju i zafitiljim je u smeće.

Stakla su još gora jer se ne daju svijati i stavljati malo po malo, nego cijela moraju ići odjednom i veća je šansa da će se uvuć prašine ispod.

Zato uvijek uzmem nekoliko komada jer ili zajebem jednog/dva ili mi negdje zapne, pa pod rub uđe prašina. Frend ima 30-ak mjehurića i to ga ne dira, mene točkica smeta i eto... :D

Meni su stakla puno jednostavnija za staviti jer ih mogu držati za sva 4 kuta i spustiti odjednom. Inače, i mene ikakva točkica ubija, folije sam zbog toga znao stavljati više puta :)

goran1985 01.03.2015. 16:40

Citiraj:

Autor 1v@n (Post 2744050)
Frend ima 30-ak mjehurića i to ga ne dira, mene točkica smeta i eto... :D

:) Ja nikad nikad nisam foliju zalijepio kako treba dok ova stakla uvijek budu savršena... Pogotovo kada su Nillkin jer oni pošalju onih stvari za čišćenje kao da su pripreme za porod...

Citiraj:

Autor RS_BuRnOuT (Post 2744097)
Dvoumim se između Spigen Slim armor i NEKEDA PT Saffiano Sapiano.

Obadvije kvalitetne, obadvije (pre)debele...

Evo nakon više od mjesec dana konačno stigli kodovi za otključavanje G2 (skoro da mi je žao jer kako kaže Darinka - za dobru robu isplati se promjenit broj....).
A sada kada ga napokon mogu koristiti normalno vidim da je za tih mjesec dana cijena novima pala na 1700kn :(

Pitanje za ostale vlasnike G2 sa 20h romom: kolika vam je preciznost GPS?

blava 01.03.2015. 17:54

@juice si probao onaj Facebook lite,jel bolji nego standard fejs app ? Samo ga nema na play storeu

Juice 01.03.2015. 18:53

Citiraj:

Autor blava (Post 2744145)
@juice si probao onaj Facebook lite,jel bolji nego standard fejs app ? Samo ga nema na play storeu

Nope, od fejsa samo Messanger instaliran i to mi je previše :D
A FB Lite imaš ovdje za skinut: http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=3951

kasko 01.03.2015. 19:16

Citiraj:

Autor goran1985 (Post 2744126)
Pitanje za ostale vlasnike G2 sa 20h romom: kolika vam je preciznost GPS?

Apsolutno nikakva dok nisam stavio bumped recovery i flasho i kernel i sve ostale dodatke koji idu uz stock ali da bude rootano.

Konkretno ovaj recovery (ujedno i zadnji) i ovaj flash (kompletni 20h rom s svime i kernelom, rootan). Mirror za flash (rom).

blava 01.03.2015. 20:28

Citiraj:

Autor Juice (Post 2744164)
Nope, od fejsa samo Messanger instaliran i to mi je previše :D
A FB Lite imaš ovdje za skinut: http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=3951

Hvala i zadnji offtopic,nista od tog appa,radije zrtvovati bateriju nego ovo,bolji je mobilni fejs na browseru nego ovo...

goran1985 01.03.2015. 20:51

Citiraj:

Autor kasko (Post 2744174)
Apsolutno nikakva dok nisam stavio bumped recovery i flasho i kernel i sve ostale dodatke koji idu uz stock ali da bude rootano.

Konkretno ovaj recovery (ujedno i zadnji) i ovaj flash (kompletni 20h rom s svime i kernelom, rootan). Mirror za flash (rom).

Ma u mene i je ta verzija roma i preciznost mi je sa aplikacijom GPS test (prvu je izbaci na GPlay) 10feet tj. 3 metra. Može li to biti bolje na G2?

Nekidan sam se osramotio zbog te preciznosti, išao sam u polju, dakle na ravnu i bez ikakvih prepreka izmjeriti parcelu od 500tinjak m2 trapez oblika (sa aplikacijom Distance and area measurement a koja mi je uvijek bila jako dobra za te stvari i nisam sa prijašnjim mobitelom nikad imao problema) i ispala je u obliku nakaradnog broja osam.

imaticx 01.03.2015. 21:10

Otkljucao i danas ja G2. Ocito su poceli unositi modele iz 2015 u bazu

kasko 01.03.2015. 21:19

Citiraj:

Autor goran1985 (Post 2744212)
Ma u mene i je ta verzija roma i preciznost mi je sa aplikacijom GPS test (prvu je izbaci na GPlay) 10feet tj. 3 metra. Može li to biti bolje na G2?

Nekidan sam se osramotio zbog te preciznosti, išao sam u polju, dakle na ravnu i bez ikakvih prepreka izmjeriti parcelu od 500tinjak m2 trapez oblika (sa aplikacijom Distance and area measurement a koja mi je uvijek bila jako dobra za te stvari i nisam sa prijašnjim mobitelom nikad imao problema) i ispala je u obliku nakaradnog broja osam.

Ja dok sam flasho samo 20h tj verziju u kojoj je bio cloudy kernel meni je gps totalno popizdio a s ovim mi je sve u redu.

goran1985 01.03.2015. 21:29

Ja bi volio znati koliko ta preciznost točno iznosi, pa ako to nije problem da skineš/ete neku aplikaciju kad uhvatite vremena pa da javite.
Google mi tu ništa ne pomaže jer "lg g2 gps accuraccy" izbacuje desetke stranica sa problemima mada to više dakako govori o popularnosti uređaja nego o realnim problemima pa...

E da, što točno znači bumped recovery? Jel to novi izraz za bilo koji custom recovery ili posebna verzija twrpa?

Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:08.