![]() |
pojma nemam, mozda i zbog toga :)
|
Citiraj:
|
|
Ma taj je isti ko T3 i T4 iznutra a jedan takav već imam doma :D R1 je iznutra isti ko Z3 koliko kužim, ali izvana je miljama ljepši..čak i malo vuče na R4..ne znam..ionako razmišljam o nekoj FX varijanti kada napokon pojeftine fx6300 i 8320, a ja platim faks i ostale gluposti koje su trenutno prioritet :D
|
da...R1 je special ;)
a ništa baci se nazad u ATX vode :) iako ide i micro i mini u tu kutiju :D |
Hm, koliko bi moglo koštat to čudo? :)
|
R1 bi trebao biti ispod 400kn
|
Strašno mi se sviđa, jedina cijena koju sam našao ovako nabrzaka 31 funtica, ako nebude mnogo skuplje moga bi se jedan dan naći i kod mene :P
|
Jel to samo meni glupo što je fan kontroler iza vratiju?
|
pa i na fractalu je :)
|
Mogli su fino nastaviti seriju s vanjskim, kako ima Z3 :)
Kod Define R4 je on na zgodnijem mjestu. |
Ko i svaki pravi frižider, komande su nutra :P
|
nema podataka kolki cooler stane u taj R1, al trebali bi ovi do 160mm, ako stvarno bude ispod 400kn lako moguće best-buy
|
Kod mene je obratna situacija :), ja čekam Phanteks Enthoo Evolv da se prebacim na mATX. Valjda će uskoro doći kakav review jer ovako po slikama i videima jedino mATX kućište koje me za sada impresioniralo.
|
I meni se svidja taj phanteks, ali baš 900kn dati za njega ne bi :D
Citiraj:
Z3+ 192x465x430mm U Z3+ stanu 160mm ali zato jer Z3+ ima izbočinu na bočnoj stranici, dok to R1 nema... pa mislim da će ići unutra samo manji ventići tipa Optima, Basic 65, LC-CC-120... |
Citiraj:
|
Ma radi to ko zmaj, i r4 i Arc oboje su bombe.
|
On ima 2 grafe, i više klokan proc. I ti imaš H100 di izbaciš pol topline odma van :)
Nisam mislio da će unutra bit 100 stupnjeva, al recimo da je Arc je daleko provjetrenije nego Define. |
Malo sam zbunjen sad pregledavajući naše šopove, u principu se mogu kupiti sa ili bez pleksi bočne stranice?
|
1 privitaka
Define XL R2, potpuno zatvorena prednja stranica, proc hlađen Noctua-om NH-D14, temperatura socketa@1.416v :chears:
Privitak 13828 @Sam ja mislim da već ima za birati da, ali si provjeri 100%, BTW Define ti ima mjesto za bočnu ugradnju 14/12cm venta za direkt na grafe :D |
Da
Ja sebi pikiram bijeli define :D |
|
Define
|
Phanteksa svi hvale u vražju mater, a i ruku na srce nisam dugo vidio genijalnije kućište ... da nisam složio kućište već bih gledao gdje ima za kupiti
stvarno ultimativna kanta :care: https://www.youtube.com/watch?v=dU1yMvkdsyY |
Super review, pomalo razočaravajući nedostatci.
|
Poluproizvod koji je preskup za ono što nudi .
|
|
Nije loše za te novce .
Puno ljepše i ozbiljnije izgleda od Z3 i Z3 Plus modela . Cijenom su tu negdje isto kao i dimenzijama . |
Znate mozda tko je uvoznik NZXT-a za hrvatsku? Na njihovim stranicama se navodi links, telefonski su mi rekli da oni to nisu pa ako netko zna zahvalan sam :)
|
Znam da ih centro ima pa njih nazovi
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:31. |