![]() |
Poslao sam ti reply prije 10ak min :D
Btw, jako zadovoljan i navteq mapom i myway-em, jedino me zivcira taj neki bug, kad locka satelit i krene navigirat zna mi se ponekad nakon par sek ugasit ekran, onda klasika - power tipka i unlock, i tada dalje radi bez beda. Još netko sa sličnim iskustvom? |
Citiraj:
|
Citiraj:
E sad pitanje... postoji li za andoid sw koji ce mi prepoznati da sam doma, tj da je dostupan kucni wlan i onda automatski syncat par foldera na mobu s folderima na kompu? htio bi da mi se recimo automatski syncaju folderi sa slikama, titanium backup i nandroid folder i tako jos par sitnica... prepoznavanje wlana moze bit i 3rd party, samo da postoji soft za taj sync. ili mozda da ima kakav prog koji bi sync napravio na neki server na netu, al da ima kakav posten storage, tipa bar gigu.... |
Citiraj:
Zato pametni koriste Skyfire :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Edit: Provjereno, MPE nema taj feature :\ Za online storage probaj Dropbox. 2GB spejsa i dobar app. |
Citiraj:
Tu titulu nosi od kad je izašao do sada, tako da sam na Operi Mobile... |
neznam ja koju titulu nosi al meni ako se dva puta srusio od stavljanja,u dva dna izbrisan je Dolphin s moba :D
Operu najradije nebi komentirao,pogotovo za Android..... mislim da je tu svaka rasprava suvišna. |
Ima li neki nacin za pregledavati Market na Pcu i onda slati na mobitel odredjene widgete/aplikacije (laks eje na velikom ekranu ;)). Recimo prkeo onog BarCODe citaca bi bilo zgodno poslati odbrane aplikacije.
|
Appbrain. No meni ne funkcionira qrcode, baca me na njihovu stranicu na mobitelu ;)
|
Citiraj:
Zbog čega s Operom? Još nisam nabavio HTC. |
Citiraj:
Imaš operu vulgaris takodje,no toj nedostaje par osnovnih funkcija pinch2zoom i sl kerefeke... |
Zna li netko aplikaciju sa kojom mogu stavljati Widgete na lockscreen a da nije WidgetLocker ni Flyscreen?
Ne da widgeti budu aktivni (ne želim da se pokreću preko lockscreena) već samo da stoje na njemu? |
Lewis
evo ti link forum.xda-developers.com/showthread.php?t=835628 Ukratko: Prvo skines kies sa samsung str., istaliras ga i pokreni ga jedamput da ti ucita galaxy s. Skini registry patch Nakon toga odspoji galaxya te pokreni registry patch Kod registry patch odaberi XEU i pritisni yes. Sada samo pokreni kies, ukopcaj mob i stavi pod update i tamo ce ti pronaci 2.2.1 verziju. |
Citiraj:
|
Malo sam se igrao sa VISIONary app-om za root/temproot.
Uspješno temproot-ao Desire HD i koristio aplikacije koje zahtjevaju root. Permroot-ao još nisam, a vjerovatno cu probati u narednih par dana. |
Jel ima koja poštena keyboard aplikacija a da nije swipe i da je free? Da i ocu platit ove koje se plačaju,nemrem...
|
Evo, definitivno od svih browsera zasad mi najbolje odgovara Dolphin HD.
Ima gesturese, dosta korisne addone (adblock, web switcher...), RSS Skyfire mi se uvijek rušio, nijednom mi se nije uspio pokrenuti tako da otpada, a Opera pa mi pojela 35 MB na telefonu (što mi je preko 25% storagea na telefonu, za usporedbu - dolphin HD sa addonima je ispod 4 MB) i nije ispravno interpretirala par sajtova, pa i od mojega faksa. |
Kvescn
Sta se nemogu appovi instalirati na sd karticu ? |
Citiraj:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=663608 preview |
koji program preporucate da ima funkciju kao CCleaner na kompu?
dali je bio potreban kakav pravi postupak kod prvog praznjenja/punjenja? imam galaxy s i jedva izdrzi dan samnom pa me zanima dali sam nesto krivo napravio.. stavim da mi se puni kad mi kaze na nekih 15%.. ne skidam ga s punjaca dok se ne napuni, a ponekad ostane i duze.. wifi, 3G i ostlao palim po potrebi.. svjetlina na automatsko prvih par dana sam ga mrcvario isprobavanjem tako da sam ga punio i 2 puta na dan :( cuo/citao sam da uglavnom izdrzi dan i pol nekima i 2 dana |
Citiraj:
|
@cod: na desire se u program manageru može od prije instalirani program prebaciti na sd karticu.
ne svaki, ali velika većina može. bez rootanja. |
Citiraj:
Imam instaliranu App2SD i prebacit se mogu aplikacije koje imaju tu mogućnost, ali kako napravit to što ti kažeš? Možeš dat neki link.. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Bateriji treba da se formira određeno vrijeme, i tu će ti realno mobitel i durati dan i pol, što drugim riječima znači da ćeš ga puniti svaki dan. To je tako. :) |
Citiraj:
Dobro, estetski je ista, ali ispod haube je puno bolja od većine tipkovnica koje sam probao (naglasak na TIPKOvnica, ne neke swipe fore). I ne, nije to ta stock HTC-ova, ova je poboljšana mnogim opcijama. |
Citiraj:
steta da ne moze bar 2-3 dana izdrzat :/ ovo mi je prvi smartphone tako da sam jos teski neznalac na tom podrucju pa te molim te da podijelis jos koje dobre savjete :D neda mi se citat cijeli temu.. previse toga ima, a nesto sam vec od toga i procitao |
Citiraj:
BTW,imam Heroa,ova tipkovnica je u mom moddanom Floyu vec(2.2.1) :) |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:26. |