![]() |
Nisam nešto pratio EURO-e.... :D
|
ja se nadam dobroj tekmi, a ne dosadnom tika taka pimplanju, i show-u super maria :D
neka nogomet pobjedi! |
Nogomet će svakako pobijediti, Italija jednostavno neće dopustiti tika-taku :)
Stisnut će ih, pretrčati više i očekujemo dobru tekmu. Tko će pobijediti ne bih ni lipe stavio ni na jedne ni na druge, gledam i chillam :D |
Citiraj:
|
Eh, da igra David Villa imali bi imali daleko bolje gol opcije a posebno slobodnjake i udarce izvana. Možda bi imali nešto manji posjed lopte u odnosu na kombinaciju s Fabregasom ali bio bi sasvim dovoljan da uz veći broj golova i još uvijek dominaciju u posjedu lopte budu prevelik zalogaj za ekipe s EP-a.
|
Citiraj:
Nema potrebe za lorentea,dobar je delboske |
Citiraj:
|
WOOOOOOOOOOOOOO!!!
Natrpajte žabarima! :D |
Kako Španjolci kontroliraju, slabo lopta dolazi do Super Maria,,, doduše Pirlo se zalaže...
|
Eto ti,2 lagana,znaju igrat,dodat,ubacit se u prazan prostor,odigravaju brzo...
Šta će ovi talijani kojima treba pola sata da se okrenu oko lopte i onda još pola da vide svog suigrača,isto vrijedi za ostale...to španjolci čitaju lakoćom |
to je to..gotovo. :) Španjolska ima dva gola prednosti, a talijani igrača manje. :)
Šteta. :( |
dok i Fernanda zabije, gotovo je :suicide::suicide:
|
Citiraj:
Kako ono ide sa kokošom i ćoravim zrnom ... :goood: |
Sada je valjda jasno šta smo odigrali sa Španjolcima...jedino mi i Portugal.
|
Gol Fernande i asistencija te gol Mate. :D Vidi se da dečki igraju za europske prvake. :p :p :p :p
|
Sad će narednih 100 godina biti na ego tripu
|
Citiraj:
|
Mrzim njihov nogomet, i mrzim ovu barcelona - real postavu.
edit: da, nešto kao ima i česeja ajde :D |
Nemoj tako,uvrijedit ces kolege,ima tu i Čelsija :D :D
|
Šta reć, čestitke, jednu odličnu utakmicu odigrali i to baš finale. Možda to i je odlika velikih momčadi, i kad blijedo igraju - prolaze.
|
Da li ih volim, ne volim ih.
Da li su dobro odigrali, jesu. Da li naša repka sad može lupat glavom o zid, može. :D |
Šupci, trebao ih je Rakitić izbacit kad je mogao.
|
Očekivano.
|
Izgleda su do finala igrali sa pola gasa. :)
Maestralna predstava večeras. Svaka im čast, u 4 godine svjetski prvaci i dvostruki europski prvaci! Stvarno jedna od največih generacija u povijesti nogometa. |
gdje je onaj sto je rekao da Italija nema lose karike?? Italija je toliko rasturena da se nitko nece sjecati vrlo dobrog turnira Italije, vec ce ju pamtiti po katastrofalnom porazu u finalu nekog natjecanja.. Sramotno!! Cestitke Spanjolskoj!
|
Tika-taka "uber alles".
Citiraj:
|
Citiraj:
P.S. Jel zna tko gdje se mogu vidjeti statistike utakmica (dodavanja, pretrčani kilometri pojedinih igrača)? |
svejedno mi je zao italije, generalno nisam navijao za nju sve dok nisu njemcima zabili komade, realno je trebalo daleko vise zavrsiti od onih 2:1.
a veceras........ jebiga, ko' da je italija prebacila iz pete brzine u trecu, a spanjolska prebacila iz cetvrte u sestu :). ovo je veceras bilo ne za jednu, nego dvije klase jedna momcad jaca od druge. bilo mi je neugodno gledati posljednjih pola sata tekme, talijani su se predali, sudac je mogao komotno odmah svirati kraj. no, svakako svaka cast spanjolcima na napokon odlicnoj tekmi. sto je netko rekao, ovo je prva tekma da je spanjolska odigrala zaista impresivno i lijepo za gledati, i puno sansi je realizirano. svakako zasluzeno nose opet pehar kuci, veceras su bili apsolutni pobjednici, prakticki od prve minute. |
očekivano, sukladno mojim prognozama
|
:suicide::flyingey:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:50. |