![]() |
zona je bliža nego što mislite
link pitanje je vremena |
Citiraj:
Radije linkaj nuklearku u Pacsu u Mađarskoj. To je RMBK reaktor, identičan onom reaktoru 4 iz Černobilske nuklearke ;) |
Sad sam u dilemi - kupiti novu grafu ili antiradijacijske tablete i ak47 :)
|
Citiraj:
|
Nije takav reaktor, nemoj plašit ljude. :D RMBK reaktori su pogašeni svugdje, osim u današnjoj Rusiji. U Pacsu su VVER reaktori.
http://en.wikipedia.org/wiki/Nuclear...igned_reactors |
Citiraj:
|
Kakva je to ozračje? Reaktori, nuklearke, zračenje. Brzo par viceva.
Humorist Uhvatili stalkera plaćenici, urone mu glavu u bačvu s vodom i pitaju: "Novac, artefakte, imaš?" Stalker odgovara: "Ne." Opet ga urone u vodu i upitaju: "Novac, artefakte, imaš?" Stalker već umoran od njih, kaže im: "Dečki, voda je toliko mutna da se ni prst ne vidi!" Identifikacija Klinac u baru pristupi čovjeku: "Vi ste sigurno stalker?" "Da. Kako znaš?" "Moj otac također miješa čaj nožem i baca vijke u juhu." Dobra dusa Halo, je li to "Radio-Zona"? Blizu istoćnog tunela nađeno je osobno skrovište. U skrovištu municija, sačmarica, artefakt "Zmajevo oko", kreditna s 30.000 elektroničkih rubalja i dokumenti nekog stalkera Ramstajna. Pustite mu, molim vas, neku dobru pjesmu. |
|
Citiraj:
|
:stoopid:
a link? jel valja meni da:goood: |
|
moj prvi survajvor slagao sam ga postepeno. a od tada su updejtali i sami prozor.
http://s29.postimg.org/5uh0c1tlz/sta...jvor_marac.jpg |
Pogrešno si naoružan. Treba ti puška za lov, glad je opasna, i nešto maleno za držat pod jastukom ili skriveno u čarapama.
MP5, i skoro sve ostale automatske puške, funkcioniraju u urbanim sredinama i kad si dio neke postrojbe koja traži sukob. Kad si solo lovac/borac moraš borbu ili izbjegavati ili se potruditi da se odvija na tvom terenu, i na 400m udaljenosti, inače bezveze riskiraš ozljede. Municija je možda najvažniji faktor, jer tog nikad ne bi imao više od par komada, i moraš tražit pušku i kalibar najpopularniji u području u kojem se nalaziš. Kod nas bi vjerojatno najbolje prošao sa Zastavinim karabinom, PAP, cal. 7.62x39 mm. :D Evo bebe: Inače, jesi probao igrati ARMA2 Dayz mod? Odlična mp survival igra, posebno zarazna ako voliš role play. ;) |
Citiraj:
|
Brko u pravu si po obićaju:D
Tanđara je zakon ako želiš jaćinu/snagu/moć:D odlićna sa optikom..... PAP je samo malo preciznija radi duže cijevi u odnosu na AP istog kalibra.... Glede izbora municije ništa ispod 7.62x51 kao najniža granica pa prema gore onda imaš stroj..... |
hihi
|
Citiraj:
|
Pardon, mislio sam prvo na Zastavin 8x57J karabin, koji je inače najpopularnija puška "u našem selu", neznam kako je kod vas. A municije najviše za kalašnjikove ima. Trebat će još dosta godina od rata proć da se to počisti ili ispuca. Pištolja raznih ima, ali ništa nije brojno ko Zastave i Tokarevi 7.62x25 kalibra, i Zbrojovke.
Ako se spremate za apokalipsu Krškog ne treba vam ništa uvozno, nema NATO municije po podrumima. :D Nije šteta, vojni kalibar je ionako loš za potrebe lova i ganjanja zombija. Dizajniran je da onesposobi metu, ali ako je moguće bez trenutne smrti. Vojsci je dobro kad jednog ranjenog trojica odnesu, to je 4 manje na prvoj crti. Ali ljutom Pseudogiantu bi tako mal kalibar bio ko ubod komarca. :D Inače, ne pišem ja ovo da nekog nagovorim da se šulja okolo i krade lovcima municiju. :D Nego čisto za potrebe role playa u DayZ i STALKERu. Ja kad je god moguće nosim samo oružje iz zemalja Varšavskog pakta. Ne mogu se ufurat u ulogu amurikanca s M4-kom. Citiraj:
|
ajme.........
|
|
Netreba se zalijetati jer uvijek bude igara sad pred Božić i budu još niže cijene ja sam svoju triologiju platio zajedno 15ojra:D prije cca 3god. preko steam-a.
I kupio sam CoP na DVD-u pa još moram i ostale 2 igre uzeti jer je to onda to pogotovo igranje sa modovima koji imaju ponekad problema sa stamom pa je igra na DVD-u prednost. Ali svakako preporuke za kupnju igre jer daje jako puno:D |
e a kaje s onim mizerijem jesu to pokrpali?
kolko je patcheva izašlo... 10? edit:jel igra tko dolinu mod od bakice? zapeo sam. |
Citiraj:
Što se modova tiče, na steam verzijama nisam probao. Na DVD verzijama su radili, osim ona kenjaža u sgm 2.2 koju sam imao da nisam mogo dalje. Od onda više nisam ni igrao. |
kakve beđeve imaš!?
|
|
aha. ja to zovem patchevi ili priševci a beđ mi je ona mala plastika koja ide na kapu ili kragnu....
uglavnom to je to. prodaš mi? |
Citiraj:
Citiraj:
|
Drug Brko, možda se Kasper krivo izrazio, možda želi cijelu kolekciju. One se čuvaju, ali se ponekad prodaju. Ja sam COP-a kupio na isti način kao ti, a dobio sam šipak. Jedina 'zakrpa' koju imam je punica, a nju nitko neće, pa čak ni u kolekciji s njezinom mirovinom. A sad bi malo o igrama i modovima. Nisu za probleme uvijek krivi bagovi i sl. Ponekad je kriv i sam igrač. Evo, trenutno obrađujem jedan jako zanimljiv mod. Bila je misija u kojoj je i cutscena i vrti se i vrti do beskonaćnosti i dalje nikako. Šest sati izgubio pretražujući po svim mogućim skriptama i ništa. Na kraju snage, palo mi je na pamet da promijenim odijelo (pojačano) u obično i najednom sve u redu. Sličan primjer je i u SGM 2.2 kada se u 'Crvenoj šumi' ne može obaviti misija ako imaš ugrađen artefakt protiv psi-zračenja. Čim ga ukloniš, sve u redu. Znam da poneki vole sami nešto promijeniti u gamedati (nosivost, novac i sl), a mala pogreška stvara probleme. Evo, u ovom modu, pokušao sam u actor.ltx i system.ltx napraviti promjene, koje inače radim u svim modovima i problem. Igra se ne može pokrenuti. Osim toga, neke promjene (grafika, zvuk itd) pa makar i bile male iziskuju igranje iz početka. Zato treba pripaziti što se može, a što ne. Nisu baš za sve uvijek krivi autori moda. Pozdrav, stalkeri, ma gdje god bili u Zoni.
|
Hahahahaha... a koliki je paket penzije od punice? Pari mi se da nije velik kad je niko neće :D:D umro sam od smijeha na poslu danas :D:D
Osobno, nikad ne diram te ltx pizdarije. Nekad davno kad sam modao formulu 1 od ea sportsa 2000-2002, tada sam se napatio sa takvim stvarima. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:26. |