PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Teretana, utezi i sprave za vježbanje (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=115865)

Guls 10.12.2015. 12:23

Ima li tko iskustva s USN proteinima, na akciji su 260kn za 2kg? Trenutno godinu dana gutam ove jeftine myprotein i mislim da je vrijeme za promjenu.

Toorop 10.12.2015. 23:06

Citiraj:

Autor Guls (Post 2864762)
Ima li tko iskustva s USN proteinima, na akciji su 260kn za 2kg? Trenutno godinu dana gutam ove jeftine myprotein i mislim da je vrijeme za promjenu.

Ja koristio prije, za pare za koje sam platio to, okej, inače mi nije baš nešto bilo. Šta ti smeta kod MP-a? Dosta sam se naslušao u zadnje vrijeme da opadaju s kvalitetom svojih proizvoda.

EDIT: LOL na tekst o ovim proteinima.

syss 10.12.2015. 23:12

momci ja vam preporučam toplo da se prebacite na žderonje thread... ali iskreno, jer stvarno mislim da te kemije ne mogu sredit špek ili bilo koju drugu supstancu životinjskog porijekla ikad :D

Toorop 10.12.2015. 23:15

Citiraj:

Autor syss (Post 2865144)
momci ja vam preporučam toplo da se prebacite na žderonje thread... ali iskreno, jer stvarno mislim da te kemije ne mogu sredit špek ili bilo koju drugu supstancu životinjskog porijekla ikad :D

Ovo je točno. :D Evo, baš sam danas nakon treninga pojeo 4 kebapa, čisto reda radi :P

syss 10.12.2015. 23:16

moš' se prebacit bez greške :D

Toorop 10.12.2015. 23:17

Misliš? Još da znaš da pojedem ponekad pa i kilu mesine po danu hahahaha

syss 10.12.2015. 23:36

sine ja ne vježbam i rekord su mi 12 palačinki sa nutela/domaći pekmez kombo (kao desert) ili 12 jaja kajgana bačenih na prepečenih 20dag špeka i masnoće istih skupa sa jedno kilu salate sveježe ili 6 sarmi šake veličine sa jedno kilo krumpira na pire :D

slabe su ti to isprike :D

međutoa samo da znaš kako više od 3 slajsa pizze nemrem pojest... ne znam zašto, ali nemrem... mora bit da je do nevježbanja :D

Toorop 10.12.2015. 23:41

Citiraj:

Autor syss (Post 2865166)
sine ja ne vježbam i rekord su mi 12 palačinki sa nutela/domaći pekmez kombo (kao desert) ili 12 jaja kajgana bačenih na prepečenih 20dag špeka i masnoće istih skupa sa jedno kilu salate sveježe ili 6 sarmi šake veličine sa jedno kilo krumpira na pire :D

slabe su ti to isprike :D

međutoa samo da znaš kako više od 3 slajsa pizze nemrem pojest... ne znam zašto, ali nemrem... mora bit da je do nevježbanja :D

Kakve isprike bogati? Je*em mu život, jedem 7 puta dnevno, preko 4k kalorija (čiste hrane), ovo ostalo ne računam haha. Kru' te neće, kakvu to masu radiš, spremaš zimnicu, a? Kajganu mi ne spominji, ne mogu je smisliti više. Samo na oko u deci ulja :D :D

Pizza mi nikada nije bila nešt' posebno, pojedem i tjt, meso je meso, i njega guštam haha...

EDIT: lijepo je nakon dugo vremena vratit se tu na forum, bogami.

syss 10.12.2015. 23:50

e pa ako možete spamat tamo na presvetoj žedornjama temi, pazi ti sada ovo sunce ti tvoje nabildano + dođi na ferenščicu da se obračunamo konačno!!! :D

http://s14.postimg.org/hl59g229p/DSC_0525.jpg

500g tjestenine, 400g beef hašea, 60g ribanog taljanskog sira, 300g kisele paprike, 600g kiselih krastavaca i dve klementine... SAMO NEČURAL :D

Toorop 10.12.2015. 23:55

Citiraj:

Autor syss (Post 2865176)
e pa ako možete spamat tamo na presvetoj žedornjama temi, pazi ti sada ovo sunce ti tvoje nabildano + dođi na ferenščicu da se obračunamo konačno!!! :D

http://s14.postimg.org/hl59g229p/DSC_0525.jpg

500g tjestenine, 400g beef hašea, 60g ribanog taljanskog sira, 300g kisele paprike, 600g kiselih krastavaca i dve klementine... SAMO NEČURAL :D

Tko spama tamo? Kako dopuštaš ikome da spama žderonje sa "bilderskom" hranom, jeli? Omekšao si? :D + BRING IT ON!!!

Uj kruha ti, daj pošalji toga malo putem Ljubljane, zafalilo mi normalne hrane! HAHAHA kakvi k nečural, jesi lud ti?

Btw. http://prntscr.com/9cpwq7 :roller:

syss 10.12.2015. 23:58

znaš di sam, znaš koliki sam!!! :D

ma kaki nečural... pa vidiš da samo nenormalnu hranu jedem :D

HAHAHAHAHA na bronx :D :D :D

Toorop 11.12.2015. 00:04

Citiraj:

Autor syss (Post 2865186)
znaš di sam, znaš koliki sam!!! :D

ma kaki nečural... pa vidiš da samo nenormalnu hranu jedem :D

HAHAHAHAHA na bronx :D :D :D

Yebes mi sve, cim se uhvatim puta Zagreba stizem ti u bronx na okrsaj! Hahaha vidim, bas sam listao žderonje LOL

Guls 11.12.2015. 08:23

Đizs momci, ovo je već poprimilo ozbiljnu hranidbenu dimenziju :D

Citiraj:

Autor Toorop (Post 2865134)
Ja koristio prije, za pare za koje sam platio to, okej, inače mi nije baš nešto bilo. Šta ti smeta kod MP-a? Dosta sam se naslušao u zadnje vrijeme da opadaju s kvalitetom svojih proizvoda.

EDIT: LOL na tekst o ovim proteinima.

Iskreno, ne osjećam se više ok s tim proteinima. Jednostavno je razlika kad probam ON od frenda i kad progutam ovo svoje. Zbilja nije mi više taj MyProtein kao nekad. Imao sam više volje/snage prije nego sad. Pa tražim drugo rješenje, a opet da nije preskupo.

panda505 11.12.2015. 08:36

Dobro i ti sad uspoređuješ kruške i jabuke.

Postoji i razlog zašto su ONovi toliko skuplji od myproteinovih :D :D
No, to da su pali u kvaliteti stoji...

Guls 11.12.2015. 08:40

Ma jasno mi je to, ali siguran sam da postoji neki best buy protein, a da nije myprotein. Pa tako tražim alternative...

Toorop 11.12.2015. 09:01

Yep. Dosta su poceli fušati na kvaliteti svojih proizvoda, od toga da okusi nisu isti - kupis cokoladu dva puta, dva puta je razlicitog okusa do toga da nekada ima manje proteina od onoga sto pise na pakiranju. Tako do ide kada hoces sto vise para a sto manje ulaganje, jbg. Uzmi, probaj USN, kazem, nije los za te pare, jedino sto nigdje ne pise koliki je omjer koncentrata i izolata kada kupujes te mikseve pa ni ne znas sta dobivas, ali to te ne bi trebalo previse brinuti.

Ja trenutno imam neko sponzorstvo od strane THE Nutritiona pa cu krenuti isprobavati njihove proteine, bas me zanima kakve su oni kvalitete, je probao tko proizvode?

Tean 13.12.2015. 01:26

Da li je ovaj forum još aktivan? http://teretana.net/forum/ (stranica mi ne radi)

zkljaja 13.12.2015. 03:22

izgleda da ne...vec mjesec (i pol?) dana ne radi, a bio mi je redovito stivo, malo zeke, malo training logova, Gogi, WYHI...ali bit ce da je propao..
na "crveni" foruN mi se neide

Toorop 14.12.2015. 20:35

Onaj osjećaj kada te cimer koji nikada nije vidio uteg ili kontroliranu prehranu krene gnjaviti o istome. Ja mu moram napamet govoriti koliko šta ima kalorija i tražiti tdee zato što mu je teško guglati... oj majko sveta

Proteini su steroidi. Isuse ubij me. Ubije me odmah sada. Pa kako? Pa zašto? "ja mislim da su svi ovi sa youtube-a na proteinima" "ja ne želim to" "neću te prahove proteine piti, to su mi rekli i doma, da je to loše i da mou završiti u zatvoru zbog toga!"

Ima sreće što mu nije doletila jedna šamarčina... majko tužna

Tean 15.12.2015. 02:48

Citiraj:

Autor papčić (Post 2866007)
izgleda da ne...vec mjesec (i pol?) dana ne radi, a bio mi je redovito stivo, malo zeke, malo training logova, Gogi, WYHI...ali bit ce da je propao..
na "crveni" foruN mi se neide

Stvarno steta ako ga nema vise, bilo je jako dobrih materijala..

Guls 16.12.2015. 08:37

Savjeti za uzimanje kreatina?
Sletjela kila monohidrata i gledam ja nju, ona gleda mene.

Čitam po netu, nešto grama prije treninga, i tako xy dana. Slijepo pratim ili?

blava 16.12.2015. 08:48

Ako me sjećanje sluzi,5 gr u bilo koje doba dana,otherwise nikakvog drugog efekta nema ako uzimas post ili preworkout.

Toorop 16.12.2015. 10:36

Yup 5g je kao standard. Iako mozes i vise ako hoces, neki kao uzimaju 5g ujutro sa svom ostalom kemijom i 5g nakon treninga ali to je cista reklama proizvoda.

Iako, bilo bi jos i najbolje, 7-8jedinica inzulina, pa jedan lijepi shake i onda nakon treninga shake za kreatinom/bcaa/glutamin i ostale pi*darije, pa da vidis kao sve ode u misic! 😀

panda505 16.12.2015. 10:37

Citiraj:

Autor Guls (Post 2867326)
Savjeti za uzimanje kreatina?
Sletjela kila monohidrata i gledam ja nju, ona gleda mene.

Čitam po netu, nešto grama prije treninga, i tako xy dana. Slijepo pratim ili?

http://www.bodybuilding.com/fun/koch1.htm

zkljaja 16.12.2015. 13:18

Citiraj:

Autor Toorop (Post 2867369)
Yup 5g je kao standard. Iako mozes i vise ako hoces, neki kao uzimaju 5g ujutro sa svom ostalom kemijom i 5g nakon treninga ali to je cista reklama proizvoda.

Iako, bilo bi jos i najbolje, 7-8jedinica inzulina, pa jedan lijepi shake i onda nakon treninga shake za kreatinom/bcaa/glutamin i ostale pi*darije, pa da vidis kao sve ode u misic! 😀

naravno, s pol kile dextroze u sejku da nebi pogino :D
mislim da bi poslje tog svima preporucivao kreatin! Radio bi kao lud!

Toorop 16.12.2015. 13:22

Hahahahahaha, ne bas pol kile, ali ajde, nekih 70g i neki sokic jos da se nadje!

Hahaha zamisli reakciju koju bi ljudi imali na kreatin i punjenje u misicima... Jos dodaj par jedinica GH-a da ostanes lean i to je to ����

http://www.24sata.hr/zdravlje/jeo-je...acebook+status komentari <3

Guls 17.12.2015. 09:28

Eo probao sinoć prije spavanja, 5g s vodom. Popio. 15 minuta poslije mučnina. Zaspao.
Jutros, pomiješao s wheyom, također 5g, popio. 20ak min poslije - mučno.

Baš mi nije suđeno. Treba li neko vrijeme tijelu da se privikne na unos kreatina ili je to reakcija koja mi govori "bro nije to za tebe"?

Toorop 17.12.2015. 11:14

Bro, wtf?

Kako mislis mucninca? Na povracanje ili te boli glava i takve gluposti?

Guls 17.12.2015. 11:16

Samo mučnina. Traje oko 15-20 min, osjećaj stezanja u grlu, kao da ćeš povratiti i nakon toga sve ok. Probat ću još sutra, čisto da vidim da nije neka prehlada ili nešto treće u pitanju.

A inače nisam "mali od mučnine".

srale7 17.12.2015. 13:28

Mozda je taj kreatin oplemenjen kemijom pa od tud mučnina:D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:21.