PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Diablo 3 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=111807)

mrva_zg 17.05.2012. 12:37

Prosil bi guest key ako ima ko. plačam čevapima :D

Danko86 17.05.2012. 12:57

jebat ga mrvice ja bi ti dao da ga striko nije prije ugrabio :)

Karlo2304 17.05.2012. 12:58

Ja bih isto molio dobru dusu za guest key... Može i za cijelu, nije problem :-)

sa20 17.05.2012. 13:09

Dobio sam jučer pass pa da i ja malo probam. Nemam baš nikakvih zamjerki odličan je D3. No, muči me jedna stvar. Kada sam igrao u co op-u za nekim likovima i problem mi je u tome da ja recimo volim ići polako po mapi i ubijati svašta dok su oni samo jurili po questovima i kako ih oni završe tako i meni se ti questovi završe pa ih nisam imao ni mogućnosti sam odigrati. Neznam to mi je jedino malo glupo, nisam vidio jel ima kakva opcija da kad igram čoporativno da mogu kako biti neovisan o questovima koji drugi rade, barem dok im se ne priključim ili tako nešto.:goood:

Interpol 17.05.2012. 13:13

Citiraj:

Autor sa20 (Post 2164899)
Dobio sam jučer pass pa da i ja malo probam. Nemam baš nikakvih zamjerki odličan je D3. No, muči me jedna stvar. Kada sam igrao u co op-u za nekim likovima i problem mi je u tome da ja recimo volim ići polako po mapi i ubijati svašta dok su oni samo jurili po questovima i kako ih oni završe tako i meni se ti questovi završe pa ih nisam imao ni mogućnosti sam odigrati. Neznam to mi je jedino malo glupo, nisam vidio jel ima kakva opcija da kad igram čoporativno da mogu kako biti neovisan o questovima koji drugi rade, barem dok im se ne priključim ili tako nešto.:goood:

To ti je sudbina kad igraš public co-op. Jedino da igraš sa frendovima pa se dogovoriš da idete polako. Ako hoćeš radit questove kako treba, igraš solo

Danko86 17.05.2012. 13:13

Citiraj:

nema smisla igrat coop s nekim koga ne znas.. skupis ekipu i peres s njima. mislim ima smisla, al nije to to :D

bor1s 17.05.2012. 13:15

Citiraj:

Pa zato sam pređi jednom igru da prvo vidiš sve što te zanima i prođeš priču i questove onda možeš co op.

Goranbm 17.05.2012. 13:40

I ja bi molio jedan guest key ako netko ima :D Hvala.

sa20 17.05.2012. 15:03

Ma da u pravu ste. Co op ima smisla samo sa frendovima, ovako sa strancima nije ni zanimljivo jer svako ide po svom, budem ostatak igrao solo pa tek kasnije mozda co op :)

D1viry 17.05.2012. 15:07

Citiraj:

Autor Interpol (Post 2164797)
Pošiljka iz Infomarka konačno dostavljena :goood:

Ah, meni još nije stigla. Nadam se da će uskoro stići jer mi je dosta farmanja Leoric-a :D.

buljo 17.05.2012. 15:25

Molio bi sve od sad pa nadalje da zaborave postove u kojima se traži guest key, svaki drugi post je taj i tema postaje leglo spama i nepregledna je.

Postoji stranica gdje se može kupit guest key za cca 14 kn.
Ako već ne možete izdržat da vam dođe orginal ili nemate 450 kn za orginal key 14 kn nije puno za guest key.
Evo stranice:
http://www.cjs-cdkeys.com/

Za početka će se svi takvi postovi brisat a ako nastavite i dalje onda će padat kartoni.

Hvala.

Danko86 17.05.2012. 15:40

dali tko zna kako ogranicit igru da ti se nitko od frendova ne može joinat?

Deathwish 17.05.2012. 16:27

Makni game open to public

dean225 17.05.2012. 16:41

uzasno me izbacuje sa servera.. Sumnjam da je mozda problem kod moje mreze.. Uglavnom imam barbara 22lev na EU i Monk 23lev na USA.. Monk je puno jaci lik od Barbara.. Strasno!!

>>>KUKY<<< 17.05.2012. 17:08

Posto nemam igru, zanima me dali ima klasican SP tj da se nemoram spajati na legalini ili (u buducnosti) crackani server. Hvala

John Creasy 17.05.2012. 17:33

Koliko znam nema, uvijek treba internet konekcija

mamutarka 17.05.2012. 17:41

tako je

ivan77 17.05.2012. 18:02

evo opet :D nisam se obrija ni oprao 2 dana ahaha a moram već radi posla , kad draga dođe , uzalud se derala jučer , opet suđe do neba , a ne mogu se odljepit od ovog LOL

dean225 17.05.2012. 18:05

Ivane poginit ćeš.. ustvari je smiješno da više izbacuje van sa SP nego sa MP.. kolega igra sa doctorom, ne vidiš pola ekrana od životinjskog carstva.. :)

De5tr0yer 17.05.2012. 18:17

Citiraj:

Autor BSA (Post 2164717)
al stvari su ti jebene... :)

još se navikavam da je +1vit = 10hp....

@Destrojer :D

udri po itemima sa Vitality i Strength...koji vrag skupljaš Dex....

Dex za damage. +200% damagea samo čeka da mi uleti neki dobar item :D

Polako :)

John Creasy 17.05.2012. 19:57

Moram pitat, oni koji su kupovali guest pass preko cjs-cdkey, koliko brzo su ga dobili? napravio sam uplatu preko paypala, i jer mi je prva morao sam im poslat neki dokument.. sve sam napravio, ali evo još ništa.. razmišljam da napravim uplatu direktno preko kartice, piše da bi tako key dobio odmah..

buljo 17.05.2012. 19:58

Meni je trebalo cca 2 sata, s tim da sam to radio navečer oko 12 sati.
Također radio prvi put registraciju i narudžbu.

John Creasy 17.05.2012. 20:01

Prošlo je 3 i pol sata.. Krenio sam uzet key preko moneybookersa, i čim sam stisnio confirm, došao mi je mail da je provjera prošla.... ..prekrasno :D
edit: "Diablo3_guestpass: No keys are currently stored on our online system for this game." Ma nek se napuše
edit2: dobio pass, poslali mi mail

buljo 17.05.2012. 20:15

Čekaj još malo, taman da se odlučiš sa kim ćeš igrat :p

D1viry 17.05.2012. 21:50

Njesra. Nije mi stiglo ni danas iz infomarka.
Sad je stvarno previše.
Ostaje mi farmanje Leoric-a :(.

Interpol 17.05.2012. 22:59

Citiraj:

Autor D1viry (Post 2165198)
Njesra. Nije mi stiglo ni danas iz infomarka.
Sad je stvarno previše.
Ostaje mi farmanje Leoric-a :(.

Ja nakon apgrejda nisam mogao nastavit di sam staoa, nego sam opet morao proletit kroz sve questove do Leorica. Samo da znaš da te čeka bar još jedan put :)

Infomark navodno nije stigao poslat sve danas, tako da bi sutra morao dobit. Bog te pita koliko je ljudi naručilo kod njih kad nisu stigli

pilotbabo 17.05.2012. 23:15

Citiraj:

Autor buljo (Post 2164989)
Molio bi sve od sad pa nadalje da zaborave postove u kojima se traži guest key, svaki drugi post je taj i tema postaje leglo spama i nepregledna je.

Postoji stranica gdje se može kupit guest key za cca 14 kn.
Ako već ne možete izdržat da vam dođe orginal ili nemate 450 kn za orginal key 14 kn nije puno za guest key.
Evo stranice:
http://www.cjs-cdkeys.com/

Za početka će se svi takvi postovi brisat a ako nastavite i dalje onda će padat kartoni.

Hvala.

zwer 18.05.2012. 00:09

Ja nagurao na 31 level, taman doso do Diabla, naguzio me ko papka, pa sam si ga ostavio za sutra da ga s gustom ispleskam. :D Za sad nemam zamjerke, osim sto mi je dojadilo salvageanje itema kod blacksmitha... bilo je bolje sa kockom prije, iz bete.

yedwy 18.05.2012. 01:33

Meni se neda natazat s tim kovačima za sad, malo sam ga upgradao da vidim kako to izgleda al za sad mi se neda, trenutno sam lvl 42 (ili 43 neznam sad više :D) Nightmare Act II idem ubrzo lažljivcu pokazat svoj novi cutlass, što dobijem to koristim, a nisam dovoljno visoko za neki pravi gear, dobio samo jedan legendary do sad, neki monk fist pa sam ga dao nexu... :D

Inače mislim da igri predstoji žestoko patchiranje i za stabilnost i balansiranje monstera...

potemkin.hr 18.05.2012. 01:45

Šta neka kažem, dropovi mi pali ko sjekira u med (slika) :D
600+ DPS-a unbuffed (Level 32), do kraja buffani sa Soul Harvestom i Health globe perkom debelo probija iznad 1k+ DPS, DoT spellovi jedu monstere u trenutku na nightmareu. :goood:
Ako nekoga zanima, OVAJ build trenutno furam, pokazao se kao najbolji.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:32.