![]() |
Danas je bilo predvidljivo ko i jučer , a sutra bumo vidli kaj nam novi dan donosi:)
|
Jučer je bilo ko prava sapunica,samo kaj još nisu govorili Španjolski
|
E vidis stvaro da je stvaro bilo na spanjolskom 100%-totna sapunjara ovak je bila 99%
|
Ma da , to stvarno više nije Star trek , to je Meksikano trek :p
A najbolji je bil vedek Bariel ili kak se več zove , pred smrt je bil ko Data :p mislim , ne baš ko on , jer DAta je puno bolji , ali tu negde :cool: |
To mi je dalo neke ideje!Umjesto mozga mu ugradiš pozitronske čipove i evo ti novog Date
|
Danas je valjda bila 99.5% identicna sapunjari:mad: :( .
|
Citiraj:
Današnja serija , hmm prvo malo dosadno, ali je zato kraj bil dobar. Šteta kaj nije major Kir poginul , baš ga mrzim. ( milsim na Kiru , sliči mi više muškom nego ženskom:p ) |
:confused: - opis današnje epizode.
SPOILER! Bit će u srijedu pizdarija Sa velikim Nagusom,Quark će radit pizdarije i slično... Valjda neće i to usrat. |
Ovo danas je bilo užas. Čista sapunica.
|
Citiraj:
|
Danas sam pogledao jučerašnju epizodu. Naravno da sam zažalio.
Vrhunac je kad Odo i "Kira" počnu jedno drugome govoriti kak se vole. U jednom trenutku sam bio siguran da sam čuo "Jo te amo" ili nešto slično. |
Danas je bilo donekle dobro:cool: , jedino šteta kaj Miles nije povalili onu kardasijanku koja je imala pristup ko i 7 of 9 kad je došla Kimu i rekla , skini odječu da se možemo sexualno zadovoljavati , ili nekaj tak u tom stilu kolko se sječam :D
|
Upravo sam pogledao današnju epizode, da se gledati, ali je daleko lošija od najlošijih epizoda Enterprisea.
Jedino me živcira kad se previše pojavljuju Bajoranci i Kira, nekak su mi antipatični oni i njihova vjera. |
Citiraj:
|
da bas sam to htio reci. vec mi idnu na k**c njihovi vedeci, proroci, i koje kakava sranja. stvaro je bolje da su ih ostavili kardasijancima bar ih vise nebi trebali gledati:mad: .
ono nadam se da ce biti bolje. epizoda je bola gledljiva a u usporedbu sa prijasnjim vise manje vrhunsa, a globalno uzas. |
Sam čekajte kad počne klanje.
A kaj se tiče Bajoranaca, simpatična nacija s kompliciranim prijelomima nosnih kostiju. Ipak je naš Benđamin:D poslanik proroka.:bljuv: |
Benđi bu najbolji kad mu se kosa sa glave preseli ispod nosa i na bradu :p :D
|
Ajmo slat non-stop mailove na HRT dok ne stave Star Trek
na neki primjereni termin!ili da konačno stave nešto zanimljivo ili bi mogli pisat novi tv da stavi star trek!:clap: :gringo: :smoke: |
Ma bilo bi dobro da reprizu daju nakon 9 ili 8 na 2. programu a ne onak kasno kak znaju.
A kaj se tiče Nove TV , več sad vidim kak bi išla serija : Uvodni dio .... reklame 5 min .... prešla uvodna špica ... 5 min reklama .... zatim 5 min epizode koju prekidaju baš u vrjeme kad Defiant ispali torpedo na Đemhadare ..... 10 min reklama.... onda opet epizoda koja ovaj put biva prekinuta točno kad Bashir vadi kitu da povali Džadziu i točno u trenutku kad bi trebal parkirati shuttle u hangar .... TV nova shoop ... ovaj put prodajeju softwer protiv TV reklama , mini atomsku bombu , zatim generator sa hladnom fuzijom , i to sve po pristupačnoj cjeni od 199.99 kn , ako naručite odmah cjeli komplet , kao bonus dobivate warp jezgru , vlastiti telerpoter i uzorak picardove kose iz mlađih dana te jedan Data-in pozitrnoski čip ...... nmastavlja se epizoda .... reklame 10 min,...... epizoda 5 min ... reklame 10 min .... itd itd itd itd itd |
U potpunosti se slažem. Gledat seriju il film na Novoj je jednako samoubojstvu.
|
Šta kažete hoćemo li pistat HRT-u da stavi reprize u 8 ili 9 navečer?
Poslat ćemo tisuću mailova da će sigurno stavit!!! Tko je za?:clap: |
Evo linka pa tko voli nek izvoli!
program@hrt.hr |
Citiraj:
|
|
Popravio sam ga!!!:clap:
|
koji je srpski prijevod Star (d)treka?
Govno u Vasijoni.:D |
jučer je bilo dobro s Romulancima,kako bih ih Sisko sprašio da su krenuli u napad!!!:clap: :p
|
Da, ono s O'Brianom je bilo relativno dobro, samo je šteta što DS9 nije bio uništen:D
|
jucer nazalost nisam gledal ali ovo kaj je danas bilo tak je zanimljivo da sam zaspal!!
|
Citiraj:
Jer,tko bi me uspavljivo svako popodne.:rolleyes: |
jel ko šalje mailove
|
Citiraj:
Za krepat od dosade,:rambo: autora ove epizode treba osuditi na 48 satno neprekidno gledanje ove epizode. :cool: |
Bar sam jučer zaspao kak spada. Užas, debilno, dosadno. :zjev:
|
Ukoliko sam negdje napisao da su oni Star Treki sa Archerom najgluplji, sada to povlačim i molim oprost jer su ipak bolji od DS9.
Nije mi jasno zašto se u DS9 dosta malo prikazuje Jadzia Dax, a puno Kira:confused: . Pa komad bi uvijek trebao imati prednost:D |
mora da major Kir nekaj petlja sa višom silom pa je zato stalno ona nama pred očima:fuming:
Čul sam da sljedeči tjedan počinjeju 2 epizode ( ono , part I i part II) u kojima bu bilo fotonskih torpeda , brodova , dominiona , pa čak i razornika i garaka , i kardaš. Stoga to ne propustiti:) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Meni stvaro nije jasno kaj ste tak opcinjeni tim defiantom, pa brod izgleda ko shit. jedina prednos je kaj ima cloack ali recimo da to ima sovergien po meni bi bil jos bolj. mislim ljepse izgleda i ktome je ubojit
|
Najbolji brod u cijeloj floti je bio i ostao Enterprise, a Defiant hm pa sad, cloak su dobili od Romulanaca.
J asma prvo gledao na SAT.1 di je bilo fajta ah divota. Onda sam okrenul na HTV i u usporedbi s onom epizodom tam skoro zaspao,:beer: |
Ma jok,Defiant ima robusniji,agresivniji,mačo izgled...
A ja nikad neću zaboraviti kad je Defiant rokao po Jemhadarcima... Mhmhmh. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:01. |