![]() |
Poslušao Peyote,zaspao,bilo nista!
Poslušao Lucid Dreams,zaspao i sanjao san koji je 90% bio vezan sa stvarnim događajima i činjenicama iz RL-a,tak da bih reko da lucid drems radi! Al ak netko treba najbolju drogu koja se može poslušat u dobroj kvaliteti: http://uk.youtube.com/watch?v=bjou0zRJZBE :goood:Nije me dosad iznevjerila kad trebam fiks! |
uuuuu tek sam sad ovo vidio....uuuu sutra na poslu dosad je bilo 8 sati ispaljivanja na suncu...a sad če...
|
Možda ovo pali kad si na papiru..brijem da bi onda bilo svašta.. :D
|
Ja bih bio oprezan s ovim, na vašem mjestu. Različiti ljudi različito reagiraju na brain wave entrainment tehnologiju o kojoj vi govorite u ovom threadu. Neki od vas koji pretjeraju s tim mogli bi imati gadnih psihofizičkih-problema. Ovo nije bezopasno kako zvuči, jer djelujete izravno na mozak. Dakle umjerenost i oprez su vrline u ovom slučaju, za one koji koriste slušalice, jer koliko znam bez slušalica nema djelovanja.
|
Naravno. Ja sve uzimam u umjerenim kolicninama.
:D |
Citiraj:
|
Ja brijem da su ovo gluposti.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Evo sad kad ste nedavno bumpali ovu temu, malo sam to proučio i ne djeluje mi.
Koristim SonyEricsson k770 (skinuo sam ove mp3ce) i koristim solidne slušalice (od SE W880). Poveselio sam se ovom French Roastu, i nikaj, probao sam još par al stvarno ništa. A fino legnem u krevet opustim se, stvarno mislim da niš krivo ne radim. Je moguće da je do "hardwarea", da ovaj player od SE-a nemre različite frekvencije puštat u svaku slušalicu. I dal možda ima veze što imam uključenu opciju: "stereo proširenje"? |
Sta bih ja sad mobao probati?
Pogledajte na sat i preporucite mi nesto pravo zajebANO :d |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:20. |