![]() |
evo ja imam nekih 3-4h gameplaya, 9. lvl.
na pocetku sam bio prilicno razocaran izgledom i sve tako, ali nisam odmah odustao, pa mi je postajalo sve zanimljivije. daleko od toga da je igrivost blizu diablo serijala-nije, i to je jedino sto smeta. cudovista su relativno raznolika, kad dodete na novi lvl onda se uz stara pojavljuju i neka nova. dosad sam zatvorio 2 hellgate-a, u prvom je boss prilicno jak, dok u drugom rulja malih srednje jakih te napadne... al nije problem:) sve u svemu ocjena 6,5/10 po meni, da su lan ubacili (odnosno ostavili, demo i beta su imali lan), igralo bi se lakse. ili neki cooperative mod. ovako single player ocjena stoji. dva ss: http://www.imagehosting.com/out.php/...9_hellgate.JPG http://www.imagehosting.com/out.php/..._hellgate2.JPG |
baš sam jučer malo igrao, onako iz dosade, čekajući da stigne cod4 :) i mogu reći da nije loše. grafika je lijepa i hardverski nezahtjevna, bugova gotovo da i nema, jedino je zvuk malo jadan.
najveća mana zapravo jest to što je igra fakat prelagana :(. igram kao guardian (paladin iz diabla), dogurao sam do lvl8 prilično brzo, a da nijednom nisam bio niti blizu smrti. možda kasnije bude malo zahtjevnija, inače će brzo dosadit... |
Citiraj:
|
meni je igra fenomenalna.
točno ono što sam očekivao. nema previše pričanja, mač u ruke i deri. neš između fps-a i rpg. recimo CoD u diablo svijetu. upgrade-am lika, kupim neko jaču opremu, ubacim koji mod na mač i makljaža :) odlična fora mi je sa tipkama F1, F2 (F3 i ne koristim) na F2 sam si namjestio štit i nekakvu pušku za ubijanje zvijeri u daljini, a čim se gamad približi (ili ja njima), stišćem F1 (na F1 mi je jači štit i ubojica od mača) i potomanim beštije do kraja. uglavnom, onaj ko voli takve igre nece se moći skinut s nje kolko je zarazna |
Sto vise igram sve mi se cini bolje i bolje^^
tek imam 6h gameplaya, al se cini super:) |
Citiraj:
jednostavno je nemrem prestat igrat. prezarazna je. naišao sam i na neke stvari koje mi se ne svidjaju. npr. mislim da od treceg levela nisam kupio ništa osim uredjaja za analiziranje predmeta i za vracanje u zadnji station. sva oružja i opremu pokupim tokom igranja i samo ih nadogradjujem. sad sam 16lev i koristim mac koji sam našao kad sam bio negdje 5 ili 6 lev samo sam ga nadogradio raznim baterijama i drugim cudima, te ga modao i dodao nove svojstva. kod trgovca nema niš pametno. nemrem nac bolju opremu od one koje vec imam, a imam love na bacanje. nemrem više niti nadogradjivat opremu, oružje i štitove jer su mi pune sve karakteristike i kad bi ih nadogradio nebi ih mogao nosit sve do sljedeceg levela s kojim bi dobio 5 bodova za poboljšanje karakteristika. u svakom slučaju, sutra čim se vratim s posla napadam opet ovu igru:Machineg: |
Citiraj:
Morat cu je i ja onda isprobat.... VI to na netu peglate ili?? |
ne, single player.
ima vremena i za cod4. sad ga svi živi halaju pa su serveri prepuni. kroz mjesec dana kad se zasite nOObovi ce tek bit hebeno za MP |
Jel' ovo netko jos uvijek igra? Thread umro...
Nwy, ja igram SP i mucio me ludjacki memory leak. Sa 2GB meme, igra dobija epilepticne napadaje nakon 2-3 povezana levela, gdje ne mogu sejvat u medjuvremenu. Npr. Piccadily Approach -> Piccadily Circus -> Hellgate Rift -> Ancient Blood. Vec mi u Circusu pocnu nedostajati teksture i svako malo nesto zapne, a u Riftu vec mi nema niti cijelih modela, pa se moram boriti protiv duhova. Jucer je izbacen 2. SP patch, bas ga sinoc instalirao ali nisam imao vremena testirati. Jel' netko mozda primjetio kakvo poboljsanje? |
Citiraj:
makar nije uvjek radila savršeno. tu i tamo kad je puno neprijatelja u igri oko explozivnih stvari igra zna sama prebacit u SLOWMOTION mode.:D valjda je popularno poludovršene stvari izbacivat na tržište. počevši od samo Bill Gatesa i njegovih PREoptimiziranih i do detalja usavršenih windoza (VISTA naravno). svi samo gledaju kako bi što prije natukli novce pa onda tek kasnije sa nekim patchevima pokušavaju ispraviti djelomično stvari. svaka čast ekipi koja je napravila CoD4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :goood: |
Moje misljenje: Igra nije nista posebno, cijelo vrijeme je osjecaj kako su je prebrzo napravili (ne zbog bugova vec npr. zbog opcenite nemastovitosti u dizajnu levela i slicno) , sve sto trebas raditi je ici naprijed i klikat misem sto vise puta kad god se nesto pomakne.... :kafa:
Da me nebi krivo razumjeli , ja volim kod igara kad ne trebas misliti i gubiti zivce:D ali nevolim kad je jednostavno dosadna , tj. nist posebno. Ako cu vec pucat na bilo sto sto se mice onda cu radje neku pucacinu a ne ovaj 3D hack&slash "nazovi ga" rpg&fps Eto toliko od mene... |
može pomoć kod instalacije hellgate.
skinuto s torenta i kad odem na ikonu launcher uđe u menu i stisnem singleplayer i javi: the procedure fmod memory initialize @20 could not be located in dllfmodex. dll. zna netko?? |
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/faq.php?f...cenita_pravila Pod br.1:) Mislim da si dovoljno dugo na forumu da znaš za kaj se dobije http://img135.imageshack.us/img135/4295/bananamx4.gif |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:07. |