![]() |
ljudi bi pomogao bolji hosting? ako bi javite se na PM popricat cemo mozda bi se dalo kakav sponzorirani hosting sredit...samo da forum radi jer sta cemo bez njega
|
i ja sam da damo svako po nesto i uzmemo neki hostihg ako je u tome problem a ako treba mozda bi mogao i sponzorirati hosting neki uskoro
|
I ja sam za..iznesite cifru..:beer: ;)
|
vrlo rado izdvojim i 100kn samo neka forum radi uvijek i bar malo brže
|
Ovaj forum je nedostojan tako dugotrajne trakavice.
|
Ne vjerujem... Ekipa sa puno manje specijaliziranijih foruma i foruma koji nisu uopće ove tematike imaju za sponzore hosting providere pa se pitam kako im je to pošlo za rukom...
Ali uvijek vam ostaje da tiskate majice pobogu. Ako turska od tekstila živi onda može i pce. I u tome se ne zahebavam... I objavite račun da uplati netko tko vam želi pomoći jer treba cijeniti trud i besane noći koje se provode da bi nama bilo dobro. I uopće to ne mora biti javno, jer tko daje kintu samo da bi njegovo ime bilo na popisu bolje da i ne daje. Nadalje, mislim da postoji opcija brisanja usera koji nisu pristupili forumu recimo već godinu dana. Oni ne gube ništa, vi dobivate malo rasterećenja u bazi. I za kraj, za majice bi se uvijek našao kupac, to je jedna od rijetkih stvari za koje i curice pokazuju sise, (osim za qrc, ne?). Jednom mjesečno nešto novo na majici sa pce logo-om i evo vam zarade za host. Recimod a je cijena majice sa tiskanjem nekih 60kn, a prodajete je za 80, dobitak je 20 kn (2 iz matematike je bilo dosta za ovo). 20 membera koji bi uzeli majicu dovodi do nove brojke od 400kn (i dalje sve iz glave), a 10 membera će sigurno svaki mjesec uzeti majicu i to dovodi do broja od ( win calculator) 2200kn + 400kn iz prvog mjeseca. Not a bad start, a govorimo o minimalnim brojkama. :) |
Ja bih isto uplatio...A koliko bi trebalo otprilike para da to normalno radi?
|
Još da na majici piše PcEkspert CREW....majka!!!!!!!!!!!
|
ja vec bezeciram jednu ;)
|
Citiraj:
|
vec su jenput bile u prodaji PCE majce .. tak da nije losa ideja kad bi se ponovno dale napraviti i od prodaje ak ostane nekaj penez more iti za host
|
ova trakavica stvarno predugo traje....
ljudi dajte smislite nest. ja cu vas podrzat kaj god napravite.... |
ili da se gore kod tražilice, brzog izbornika itd stavi donations gumbić pa da se može uplatit karticama ili broj žiro pa šetnja do banke.a ovo s majcama je super ideja.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Tek sam sad uspio vidjeti da mi je objavljen post... Divno. nakon samo 4 sata
|
horza daj reci covjece sta treba.
ako treba drugi hosting evo ima ljudi skupiti cemo lovu ***ote lova dao bi 100kn veceras jer sam napisao tri posta i izgubio zivaca vrijednijih od 100kn. daj nadji UBER host koji se nece srusiti ni sa 100 000 simultanih konekcija i onda reci koliko to kosta. jer ovo u zadnja 3 dana je nevjerovatno. evo ja sam za da kazes kako mozemo pomoci nije da mislim da si nesposoban ili ista takovoga vec mislim da problem nadilazi financijske mogucnosti a tu se da uskociti. |
ljudi, zadnja 4 dana sam spavao ukupno 15-ak sati. jer nam se od upgrade-a stroj ruši s bilo kojim kernelom osim staroga. a stari ne vidi extra RAM. kad radi, radi na starom kernelu. sad čekam da većina ljudi ode spavat pa da probam skompajlirat još koju verziju. kad to riješim, sve bi trebalo radit kak spada. i bolje. barem je tak radilo onih par sati što su novi kerneli uspjevali izdržati.
sorry što sam odustao od bilo kakve komunikacije sa svima osim Denisa oko toga svega. hvala na prijedlozima o donacijama/plaćanjima/svemu tome. ne u moje ime, nego i u ime pc eksperta. ekskluzivno: kada sam napisao "imali smo odličan brainstorming, svidjet će vam se što spremamo" fakat sam to i mislio. neke od prijedloga koje su ljudi ovdje iznijeli smo odlučili pokrenuti prije kakvih mjesec dana (a neki od njih se kuhaju već više mjeseci... jedan čak i godinama). i da, biti će puno toga lijepoga već u ovom kvartalu, čak i hrpa stvari koje bi trenutno rijetko tko uopće uspio zamisliti. tak da ono... please, nemojte brijati da je ovo stanje kakvo treba biti ili išta takvo. već mjesecima konstantno radimo na upgrade-ovima i svakakvim logističkim pripremama za svašta novo i onak... stvari ne rade kak spada, ali jednostavno (sad govorim za svoj dio posla) nemam vremena paziti da se ovakvi zastoji u radu ne događaju. postavili smo si neke okvirne rokove i jednostavno ne stignem biti uredan i paziti da sve prolazi bez da itko išta skuži, kao što je to bio slučaj do prije kakvih par mjeseci. btw, ne volim da me se proziva ako sam odlučio šutjeti, ali istina - malo je nategnuto reći da se to moglo zaključiti :) inače, ima dosta kontakata na koje se je moguće obratiti oko svega i svačega... npr službena mail adresa za prijedloge je team(at)pcekspert(dot)com eh, da... i kolko sam skužio, dobar dio ljudi koji briju samo po forumu i briju da je to glavna stvar u PC Ekspertu, pa ne uspijevaju sagledati situaciju s malo višeg nivoa, je zabrijao da ja imam neku odlučivačku ili kakvu već ulogu u PCE-u. tome nije tako. ja sam šljaker. i nisam glavni admin na forumu. Tor je. Jelc također. ja imam administratorski status čisto radi održavanja pozadine stvari. ... čisto da ne bi bilo zabune ... |
Pohvale za sve i samo naprijed. Kako vec rekoh, za gore navedenu pomoc ja sam tu, a vidim i dosta ekipe - nije nikakav problem niti bed.
|
Naravno svaka pohvala za sav taj trud. Ajmo ljudi na spavanje da bi Horza opet bio budan. =: )
|
Citiraj:
|
evo nadam se da ce forum napokon ovih dana proraditi kako spada, ja sad odoh u krpe, tor nemoj se zurit samo da bude kako treba :)
|
Radi predobro i prebrzo, a net mi je zauzet sa 98.54 Down i 14.7 Up. :)
|
gušt je ovako u večernjim satim na forumu bit kad sve leti. Kao da nisam na PCekspertu :D
|
Baš, forum leti :D...neznam što si uradio horza ali ovo je zakon : goood :
|
Same here, totalno je brzo sada, svaka čast horza, meni skoro forum pa nikad ne šteka, idem uvijek u sitne noćne sate i sitne posljepodnevne sate.
EDIT: 600 post |
8:29 ujutro, forum također leti, jučer i prije je bio unavailable ili je kašljucao.
Horza, care, čini se da je proradilo kako treba? :) |
forum leti........
|
Ja mislim da je Horza prodao dušu vragu za ovo :) Ovo su već vradžbine. :)
|
Citiraj:
|
meni je počelo sa database errorima :o
|
A heb'ga, čini se da smo se rano razveselili... :(
|
Dečki kad horza ovdje kaže da je sređeno kak treba onda je sređeno....a ne govorit joooj leti...pa da nekad leti nekad ga uopče nema..varira nažalost...
|
Nazalsot opet ne radi kako treba,evo u razdoblju od 13:30 do cca 14:15 nisam se mogao spojiti.
|
Citiraj:
|
hmmm... sada sve djeluje okej... vidjet ćemo hoće li preživjeti noć :-/
|
i jesi li skuzio u cemu je problem,sql baza ili hardware-ski nesto8memorija sto si spominjao)
|
Citiraj:
|
tak se niš ne znoji jer je to sve keširano. znoji se kad treba raditi komplicirane upite.
|
i ponovo smo na nuli. meni je ovo postalo izuzetno zanimljivo kao znanstveni fenomen...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:05. |