![]() |
Kladite li se
bilo bi fora kada bi slagali nekakve parove koji su zlicer pa slozimo neki listic. ili komentiramo parove na koje se isplati kladiti pa mozda ce neko od nas tako lakse dobiti, pa ko dobi lako si kupi hardwerski ili softverski dio za komp :).
a prvo da pitam jeli bi se to smijelo raditi ovdje? |
heheh , ne postoje ziceri u sportu .
|
Citiraj:
|
moj bratic ima stranicu...al necem reklamirat ...u s vezi klađenjem...ima leekova koji se dosta u to razumiju....
Volio bih da ovaj thread ostane pri vrhu...jer rado posjecujem kladionicu... |
Citiraj:
|
Citiraj:
KHM :) |
ma mosh misliti....nisam dobio na kladi zadnja 3 mj...al kad se jednom zareda...bude nofca....
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
JAO nema mi veceg gušta,nego navcher iz toplog kreveta gledati TXT i pratiti rezultate....zaokružiti prekižiti....uffff
|
Citiraj:
|
A baš ne vjerujem da bi mi se isplatilo za 5kn nebi mogao ni očekivat neki veliki iznos s kojim bi isplatio uloženo
A i BTW kad bi se znao kladit ja o tome neam pojma niti me zanima |
Citiraj:
|
dali zna neko mozda od vas za koju dojavu (namjestene tekme), ja znam koji put saznati ali ne garantiram 100% za njih, pa cu se potruditi da kada doznam da javim :)
|
Glup thread.
Ne kladim se. Znao sam otic onak iz ze***ancije. Il kad sa nekim idem. Onak stavim 10kn iz ze***ancije. To je jednom u 6 mjeseci. Rezultat ni ne provjerim :D |
ja se svako malo kladim
stavim 100-200kn na 2 para 1.40 i dobijem duplo s tim sam poceo tek prije 2 mjeseca i mogu reci da se isplati u vezi dojava znam ih i ja saznati al je bitno od koga saznas, ak saznam iz povjerljivog izvora onda trpam na to dosta para skinuo sam si s neta program koji skida ponude od dosta kladionica(hrvatskih) i onda fino prek kompa slozis listic i odneses u kladu mrzim kad odem u kladu i onda mi pol ekipe komentira ko ce dobit ko ce zgubit i takve stvari ovak sam odem uplatim i to je to |
Jedna vrlo dobra taktika...Uzeti 150 kn naci 6 parova 1.80-2.00 koeficjenata...
posložiti 6 parova na 3 listica 2+2+2 i na svaki staviti 50 kn ...dobijete li jedan isplatili ste si ulog,sve dalje je dobitak... |
evo ja danas idem na
19:00 Valerengen - Comet - 1 @1,40 10/10 Nakon pocetnih losih igara (u kojima su bili slabi u realizaciji) Valerenga se vraca na stare staze i do sada je demontirala Frisk (koji je najavljivao borbu za naslov i bili su ambiciozni), a zatim i slabi Lillehammer, oboje sa po 9:1. Comet je ove sezone odigrao samo tri utakmice, sa polovicnim uspjehom, pobjedom, nerijesenom (izgubili u produzetku) i pobjedom. Dok su pobijedili slabasnih Trondheim, izgubili od jaceg Stavangera, sa Spartom su mogli i vise, ali su izgubili u produzetku (kao i Valerenga u prvom kolu). Ali, mislim da izmedju Cometa i Valerenge postoji znacajna razlika u kvaliteti, pa cak i u imenu jer Valerenga je prvi dio prosle sezone przivjela samo na staroj slavi. Inace imaju vrlo dobar skor protiv Cometa i mislim da se ovdje ne moze dogoditi nista drugo osim uvjerljive pobjede domacih. Susreti prosle sezone: U devet susreta Valerenga dobila osam (tri u produzetku), kod kuce od pet susreta, cetiri pobjede u reglularnom dijelu i jedna nakon produzetaka... Igracki vrlo jaka jedinica, trenutna forma i prijasnji susreti takodjer na starni domacina. 18:30 Stavanger - Lillehammer - 1 @1,30 9/10 Kao sto kvota pokazuje, jos jedna sigurica. Stavanger je uz Storhamar i Valerengu sigurno jedna od najjacih Norveskih momcadi u ovom trenutku. Nemaju takav autoritet kao druge dvije momcadi (cak i Frisk je poznatiji i momcad sa uspjesnijim rezultatima), ali u ovom trenutku su sigurno medju Top 3 momcadi u Norveskoj. Izgubili su samo utakmicu protiv prvog Storhamara na njihovom ledu 1:3. Tukli su do sada samo slabije momcadi poput Sparte, Stjernena (koji i nije tako slab, po imenima) i Cometa. Ali Lillehammer je sigurno u njihovom rangu i sve osim uvjerljive pobjede domacina bi bilo prvoklasno iznenadjenje. Lillehammer je upisao tri poraza u nizu, Furuset, Frisk-Asker i Valerenga, gol-razlika 7:18, ali to su ionako momcadi koje su kvalitetnije od njih i nije se niti nista drugo ocekivalo. Ali, kako su na otvaranju prvenstva zapaprili Storhamaru i dosli do 5:5, odmah iduce kolo tukli Frisk nakon produzetaka, ocito je da mogu i iznenaditi. Ali, realno su ovdje dosli kao nesto jaci trening Stavangeru, Stavanger bi ih morao pobjediti u devet od deset susreta. Nadam se da se taj jedan nece dogoditi bas danas... |
evo listic za danas
Super Sport Parova: 7 760 - Rapid Bukurest-Arges Pites 1 -> 1,25 863 - Rosenborg-Sandefjord 1 -> 1,35 1010 - Stavanger-Lillehammer 1 -> 1,30 1488 - Huber L/Mirza-Dellacq/Rao 1 -> 1,15 49 - Valerengen-Comet 1 -> 1,65 252 - Örgryte IS-Östers Växjö 1x -> 1,15 1555 - Ruano/Suarez-Laine/M Sanch 1 -> 1,15 Ukupni tečaj: 5,51 Ulog po listiću: 95,24 Manipulativni trošak: 4,76 Kn Ulog: 100,00 Kn Dobitak: 524,77 Kn |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
danas ima dobrih parova
|
da, a koji su, mogo bi otić jer idem na info pa mi treba malo para
|
Vidim da je tema malo zamrla. :)
Jel ima netko od naših na Bwin-u account? Ako bi netko htio account imaju neku akciju pa mu pošaljem pozivnicu i dobije odmah 75 kn na račun sa kojima može početi igrati. Edit: Malo sam se krivo izrazio. :beer: Dobije 75 kn na račun (10 €), ali ako u roku od 10 dana uplati 75 kn (10 €). Znači poduplaju Vam uplaćeni novac. Imam već par PMova za Acc pa da ne odgovaram svakom posebno, za slanje pozivnice pošaljite mi na PM mail sa kojim ćete se registrirati i ime i prezime. |
Imaju novu akciju "Prijateljski Bonus".
Svaki novi član koji nakon uplate od 75 kn u roku od 10 dana odmah na račun dobiva 150 kn. |
Citiraj:
|
evo zadnjih dobitaka na bwinu... (naravno ima i gubitaka)
napomena: iznosi su u EUR. http://img167.imageshack.us/img167/8...itakbx7.th.jpg |
Ja se držim one stare:"Zrno po zrno pogača". :p
http://img.w3dizajn.net/images/Bwinm95y_thumb.jpg A sad čekam ovaj listić: http://img.w3dizajn.net/images/Bwin1gj32_thumb.jpg Jedan par je već prošao. |
Citiraj:
|
..nažalost i kockam i kladim se..ajd,tako sam i kupio skoro cijelu konfu iz moj komp..otad sami minusi..:D:hitthewal:
|
Citiraj:
Zaraditi novac na kladionici nije lako niti jednostavno, kao što to nekima djeluje. Ukoliko igrate samo jednu utakmicu na konačan ishod šanse da zaradite novac su 33%. Ovaj postotak je mnogo manji ukoliko odigrate nekoliko utakmica... Znanje, strpljenje i logičan zaključak su tri osnovne vrline koje krase dobrog kladioničara (onog koji nije u minusu). Zašto znanje? Bez osnovnog znanja vezanog za sport, kao i poznavanja pravila kladionica (sistemi), zakona i osnove vjerojatnoćedobitaka, male su šanse da netko bude na pozitivnoj nuli, a još manje da zaradi novac. Zašto strpljenje? Nije svaki dan praznik. Ne može se zaraditi novac na kladionici kada to netko poželi. Ne zaboravite: život je ono što nam se događa , a ne ono što bi mi željeli da nam se dogodi. No, poštujući osnovne principe, skratit će mo mukotrpan put otkrivanja načina i demistificirati puteve do profita. U Hrvatskoj trenutačno postoji 12 trgovačkih društava registriranih za kladioničke igre, s ukupno 2.329 poslovnica. Procjena je da su u prošloj, 2007. godini hrvatski građani u sportskim kladionicama ostavili oko 4 milijarde i 200 milijuna kuna - građani su u prvih devet mjeseci 2007. u kladionicama ostavili 660 tisuća prosječnih plaća od 4.700 kuna, ili pak po plaću svaki, pod uvjetom da je, neslužbeno, onih koji se klade oko 650 tisuća. Ako su svakog mjeseca u kladionicama ostavljene čak 73,3 tisuće prosječnih hrvatskih plaća, to znači da se unutar svakog sata u kladionicama potroše gotovo 102 prosječne plaće, odnosno gotovo dvije plaće svake minute! |
jesi li ti na pozitivnoj nuli ili si možda u plusu???
|
evo današnji dobitak...
malo, ali čovjeka veseli http://img261.imageshack.us/img261/1...tak0104cd4.jpg |
Ja sam jučer pao na CSKA Moskva (RUS) - Olympiacos (GRE).
CSKA izgubi doma od grka. |
No dobro,hvala AMD na teorijskom poučku..no priznaj,kad se sjetiš da su čak dvije,od tri..skoro i treća..utakmica Zadar-FMP završile X-om..znači koef. 18, tu prestaje svaka logika..
Neodlučen ishod u košarci je sve ćešći,i to ne znači da su timovi približno jednake kvalitete..nego se nekako i moraju oprati novci,kraj sezone ide..skoro će shopping.. Da ti ne pričam šta sam igrao prije tjedan dana,na drugoj utakmici zadra... zadar x,18 rukomet neki vražji,alingsas..isto x,10 3. škotska igram st.johnstone-clyde,čista dvojka..6.30 i sve prođe,osim NHL Nashville čini mi se..i to sam 1X igrao,bila dvojka..ili tako nešto.. 300kn stavio..470 i nešto tisuća je bio dobitak..toliko o logici,sreći..znanju... sve to nema veze s vezom..to je mafija...i business...:smoke:..toliko od mene na ovu temu..:chears:..prokleo sam NHL.. |
Citiraj:
|
Citiraj:
http://img261.imageshack.us/img261/1...tak0104cd4.jpg |
ja san se registrira na taj Bwin jednom, al mi nije bilo jasno kako dobit onu karticu sa kojom mos uplatit 5Kn:D, pa sam odustao:stoopid:
inace kladio sam se 5-6 puta, i dobio 2 puta, jednom 220 jednom 80Kn, ako uzmem u obzir da su ulozi bili 5-10Kn moze se rec da san u plusu:D EDIT: evo sad gledan svoj racun, jedva san se sitijo user namea i sifre:D, de nek mi neko objasni kolko najmanje mogu uplatit sa Visom, nista meni ono nije jasno i neda mi se bas trazit thx |
Najmanja uplata ti je 10 eura ili 75 kn. Bilo visa, bilo koja druga kartica ili bankovna transakcija.
To ti takoreći u roku odmah sijeda na tvoj bwin račun. Tamo odeš u Moj Račun, a zatim u postavke i dolje pred kraj si staviš da ti je primjerice ulog uvjek 5 kn s time da ga za vrijeme potvrđivanja oklade možeš povisiti i da si staviš mjesečni limit oklada. Piše ti ovo: Molimo unesite iznos mjesečnog limita. HRK (Min: 70 HRK; Max: 35000 HRK) Pozor! bwin ispunjava Vaše zahtjeve za povišenjem mjesečnog limita na standarnu svotu HRK 35000 tek po isteku 72 sata, kako bi se onemogućilo stvaranje ovisnosti o igrama na sreću. Znači kad si ograničiš svotu i prijeđeš ju, a htio bi se kladiti moraš pričekati da se malo ohladiš. ;) |
aha, znaci ovih 75Kn je za sa transakciju sa moje kartice na bwin racun, a posli mogu ulozit samo 5 ili 10Kn, ne mislim vise
btw imam devizni racun, jel to smeta sta? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:33. |