![]() |
Citiraj:
|
Meni jesu, danas u 1 u noći :D (Sv. Nedjelja pokraj SMB)
I za sljedeci mjesec sam narucio flat da imam preko ljeta :) Šibaj miki :beer: |
http://img481.imageshack.us/img481/9879/brzina1ac.gif
Evo da se i ja pohvalim, samo neznam s čime. Kad će više dignut pakete, nabijem ih, rađe bi 64/64 flat nego ovo. |
Jel ima netko router SE555 i da mu se povečala brzina..
Meni je spojen 0-24 pa me zanima dal možda trebam restirat router il će se samo to sredit (ili treba čekat da prođe 24h da je online pa dok mjenja IP će promjenit i brzinu)? |
Mislim da će ti sam detektirat brzinu, bez reseta...
|
Ok hvala, jer sam mislio pošto su komeku povečali a on je od mene 4min hoda onda bi trebali i meni.. Bar uskoro.. :D
U biti ne želim veću brzinu do 1.7 da ne prođem 2 paket.. Imam 5GB prometa inače :D |
maksimir, remete, digli
|
Citiraj:
|
yupy i meni su konačno
Your current bandwidth reading is: 849.60kbps which means you can download at 106.2 KB/sec. from our servers. :) ...samo kad če ponowo powečawat brzine... heheeh |
meni digli(mislim na brzinu :D :D )
|
Evo i meni... :D
|
ma meni još nisu... na Knežiji/savski most...
nije da imam problema sa dizanjem, ali nekad poticaj dobro dođe... :D ima li koga u mojoj blizini? |
Meni još nije Pešča tj. Ferka a frendu koji živi 100metara od mene i na istoj smo centrali jesu. BTW on plača 3 mbita a svi speed testovi mu govore da ima 2.2-2.3 mbita malo ga previše pljačkaju :D
|
zg centar digli...
BTW Dawar, bas se vidi kako t-com cijeni korisnike koji placaju previse... ;) |
ja jos nisam dobio, a susjed preko ceste je dobio :D :(
|
Mislim da to uopce ne dizu po adresama, vec imaju neke svoje kriterije... tako da nemorate gledat ono "susjedu digli meni nisu..."
|
hebo me pas ak mi se forum išta brže diže
|
trešnjevka: njet ubrzana.
|
Citiraj:
|
ja slucajno otvorio ovu stranicu od routera, gledam i nevjerujem....
http://img199.imageshack.us/img199/2...tled2ue.th.jpg |
Daj probaj skidat nesto :)
|
ma evo nista...ide oko 360...probao speedtest...ipaj je 3mbit...a ja se vec ponadao :D
|
Meni još ništa, a kad je bilo dizanje za 386 na 512 odmah sam dobio....
|
Inace onima kojima je Net non-stop ukljucen samo ce izgubiti link i morat cete se ponovno rekonektat na net!A za one kojima stalno puca veza preporujuem download sa nekim torrent programom bit comet...
|
Jutros sam se full iznenadio - stigla veća brzina i na more. Čisti d/l 105-112 kbs.
|
Meni u Dugom Selu povećano jučer.
|
meni u dubravi povećano...
|
meni na trnju još ništa,a zadnji put sam dobio prvi dan
|
Evo na ferki povečano :D
|
Senj,povečano...
|
hehe, t-nazi osvaja hrvatsku...uživo na pc ekspert forumu : lol2 :
raja klikće u zanosu i pozdravlja osloboditelje bandwidtha :D :D |
Evo i meni ubrzano
|
ne mogu vjerovat kaj ću ja biti zadnji?kak trnje stoji su kome povečali?
|
ja u gornjoj dubravi i jos nista...
|
@marauder16
Koji si točno dio? |
Mater...
|
ubiti ću nekoga... grrrrr
digli mi brzinu, i piše 1024/192 ali bandwith tester mi kaže: 379.5 kbps YOU 379.5k |
Citiraj:
|
meni digli G. Dubrava
digli su mi pred 3 dana |
Vasa trenutna brzina prijenosa podataka iznosi:
854.00kb/s sto znaci da mozete prenositi podatke brzinom od 106.75 kB/s s naseg posluzitelja |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:47. |