![]() |
Jako ljepo izgleda, vjerujem da je jos bolje za stvarno :)
Isprobati jos par biosa, volio bih vidjeti do kud ide i max temp:) :beer: |
Citiraj:
računaj nekih 280-290x9, osim ako ne paraviš v-mod jer je 1.45v premalo za neki zešći oc |
Citiraj:
Pitanje je samo dal će matična moći pratiti. No dok on to isprobava (i ako će ići to pokušavat), nećemo zakrćivati thread sa offtopicom ;) |
Zakon, čoviječe atha pa tebi je pol kompa unikatno, svaka čast, ja ne bi imao volje tak nešto napravit, kolko ga cijeniš sad sa vodenim i kučištem?
|
BRAVOOOO!!! Ljepo fino to radi.. ajde klokaj taj proc da vidimo kolko ce ic na 1.45V ..
budem ija na asrockicu vodeno stavio samo prepravljam montazu za blok jer je bio na socket A. Neznam jel to samo meni al mi ne otvara prvu sliku dije blok na ploci.. pa da vidim malo detaljnije kako si napravio mount. |
Hvala decki.
Evo sada bi terbalo otvarati i prvu. Imageshack malo zablesirao. Imas na prvih par stranica detaljnijih prikaza bloka. @tutix Ne znam stvarno, nebih to mogao prodati. Kada sam uzimao komponente za prethodno racunalo, nisam se mogao odluciti medju svom silinim kucista. Nisu mi se svidjala ona od 100kn, a niti ona od 1500kn. Nije mi to bilo to, pa sam rekao da cu si izraditi kuciste tocno po mjerama kojima ja zelim, da mi stoji na polici stola, i od materijala od kojega ja zelim. Ista stvar je bila i sa vodenim. Nije mi gust kupiti nesto vec gotovo ako uz malo volje i vremena mogu izraditi stvarcicu koja ce biti bolja, a samim time i meni zanimljivija. ;) Vrijednost? Neprocjenjivo, nema cijene za koju bih ista od ovoga prodao. Iskreno. :) |
Citiraj:
Heh očekivao sam ovakav odgovor :) |
lijepo Atha...cpu blok je posebno dobar...
|
Atha savršeno..sjedni, 5 iz domaćeg rada ....: goood :
|
Pajdo nemam rijeci osim ODLICNO! svaka cast....svidja mi se sve kak je napravljeno i rasporedjeno...
|
Slike su ispale ko da su slikane mobom, a ne foticem :D
Super si to sve slozio, svjetli sve u 16 :D . Sad si me natjerao da pocnem kontat kako cu onaj scka blok prebacit da stane na ovu maticnu. Al kod mene nece nista svjetlit. Mrzim to ^^ ... |
Ma zuper, prekrasno.: cheers2 :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:10. |