![]() |
Citiraj:
Bitno da radi i da nema bugova. Za moj pojam point and shoot kamere, nis se nije promijenilo. Poslano sa mog PGT-N19 koristeći Tapatalk |
onda ne updateam, hvala.
|
pa kaj nije došla gesta za control centar?
|
Došla je.
|
Je, došla je konačno. Jučer sam ažurirao Honor 70, sve šljaka bez problema.
|
evo kolega updateao, vidio da je kamera ista , pa i ja update napravio.
Napokon mogu koristiti njihov launcher, ima swipe down za notifications. Još da dodaju double tap to lock, gdje bi nam bio kraj. Također su dodali opciju da možeš upaliti kameru dvoklikom na volume down tipku (dok je mobitel zaključan). Super mi je šta se veselim stvarima kojima sam se veselija 2014-te :D |
Samo šteta što je ista gesta za paljenje kamere i lampadine, pa možeš odabrati samo jednu stvar.
|
je, bilo bi dobro, da ima opcija i za volume up.
No bolje išta nego ništa, ajd. No moram priznati, ovaj mobitel je baš strava, još uvik me oduševi kako fino radi (Honor Magic 5 Pro). Doduše, smišno je to pisati kad je mobitel u rangu laptopa po snazi, ali svejedno :) |
Citiraj:
Sent from my 23078PND5G using Tapatalk |
Ima, ali samo još jedna ikona koja zauzima mjesto na ekranu. Meni je svakako bolji dupli tap.
|
Citiraj:
Sent from my 23078PND5G using Tapatalk |
Pa makar nije vidljivo. Ako napuniš cijeli ekran ikonama i widgetima, onda si u problemu...
|
Jeli kome dosla nadogradnja Magic OS 8 za Magic 6 lite
Sent from my Magic 6 |
|
Jel mi može netko shareat ili poslat system manager apk file verziju 14. Slučajno sam je uninstalirao i ne mogu je vise naći.
|
|
Vrati preko ADB-a:
Code:
adb shell cmd package install-existing --user 0 com.huawei.systemmanager |
Citiraj:
Citiraj:
|
Imam problem sa Honorm 200 lite. Ne zatvara mi pozadinske aplikacije. Kad stisnem onu kantu za smeće kao zavori ih ali ako se vratim u multi scren sve app su opet tamo. Nisu zaključane i nakon reseta telefona on ih opet pokreće. Mislio sam da je to zato kaj sam slučajno uninstalirao system manager app ali i dalje je ostao isti problem.
Jel zna netko u čemu je kvaka? |
Jeste vidjeli Honor Magic V3? Mislim da je došlo vrijeme za fold:D
Bome samsungov fold6 pored ovoga izgleda kao nekakva loša kopija sa ali expressa |
Je, brutalno izgleda. Bas su ga fino odradili.
E jel netko zna kako usutkati notifikacije za power drain? Jako me nervira. |
Citiraj:
Poslano sa mog PGT-N19 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sklopljen 7mm niži, 4mm uži i 8g lakši od trenutne s23u cigle koju nosim u džepu |
Da da, jako su ga fino slozili.
Baci delavi oko na neki review, ugodno ces se iznenaditi. |
Softver treba peglati, zato sam na Huaweiju....
|
Citiraj:
https://play.google.com/store/apps/d...udel.tidypanel |
Citiraj:
|
Imam Honor Magic5 i vikendom smo cesto u Lici. Svi mobiteli u familiji (samsung i Xiaomi) imaju ok signal. I na mom je ok signal ali nece da surfa ili iznimno sporo. Takodjer kad me neko zove bude da nisam dostupan. Dakle isto podrucje ali moj Honor nefukcionira. Sve sam probao postavke od mreze i nista... Kaj bi to moglo biti?
Poslano sa mog RMO-NX1 koristeći Tapatalk |
Mreža.
Koju mrezu koristis ti, a koju tvoji ukućani? |
Citiraj:
provjeri na koji si band spojen na mreži:
https://www.androidpolice.com/check-...ength-android/ |
Citiraj:
A ovaj program pokazuje ovohttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...edd5b7be2b.jpg
Jel to pro ili lite model? A apn ti je internet.ht.hr? Probaj isključit volte
edit; sad sam vidio da ti u potpisu piše RMO-NX1, pa kaj nije to oznaka za Honor X9a? |
A to je zapravo Magic 5 Lite...
|
Je po svemu osim po frekvencijama koje pokriva. X9a pokriva manje frekvencija od magic 5 litea koji je globalan model.
|
I tu lezi zec.
Jesmo detektivi, u piku miku. :D |
Citiraj:
Nazoveš bonbon i nek ti ga isključe...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:50. |