![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Inače ovaj noob dio odnosi se na riječ SAMO iz njegovog posta a ne na stanje njegova accounta :). |
Citiraj:
Naravno da mi je Urban najdraza mapa kad takve kao ti mogu napucavat s puno vise uspijeha nego na drugima. Takvi kao ti idu od polozaja do polozaja pa i exploita, malko kempiraju i sa jednim headshotom skinu nas noobove koji jurisamo ko muve bez glave po mapi - to frustrira. Za razliku od urbana gdje sam, neki dan, napucao jedno cetri-pet puta za redom - mastera iz klana FFC (naravno da mi je to vratio kasnije sa kamatama). |
ovo zadnje je dobro :D
ja takodjer igram samo urban,znam se jednom mjesecno zaletit na farmu ili border ali nikad ne ostanem dugo. ime mi je [UFF]CRO_Darth_Maul,honor 34 (samo jos malo do 35 :D),spajam se preko adsl-a 512 i ping mi nikad nije preko 50. |
Citiraj:
Ako pitaš mastera mislim da ti može od nas 20 (kolko nas ima u klanu) nabrojiti na prste one koji kampaju! HS je ono kaj se događa ako ti kampaš, mi ili igramo sa zoom-om ili sa iron sightom tak da ako te gađamu u glavu u nju te bumo i pogodili! Ah... Master.. ;) Kad se vidimo opet na bolnici? : sniper : Ako pogledaš moje tracker statistike videl buš da imam ukupno oko 1000 sati igranja i da od toga oko 600 sati opada na bolnicu. Čak buš videl da neke mape nisam ni probal igrati! Ali to nije točno. Ja sam igral i znam igrati više manje sve mape. Pošto mi imamo svoj server mi ga lako zaključamo, maknemo tracker status i napucavamo e međusobno da naučimo mapu. Ako hoćeš biti dobar igrač trebaš savladati ćim više mapa i biti dobar sa svim puškama a ne samo sa M16! |
Citiraj:
Moj komentar se nije odnosio na tebe i tvoj klan vec na opcu situaciju na drugim mapama, htio sam objasniti zasto pocetnici preferiraju Urban. Sto se tice kempiranja nisam mislio nista lose jer je to ponekad ok, zavisi od takticke situacije, mape ili puske (sa snajperom bas i ne srljas na juris) i napisao sam "malo". Nemoras se toliko uzbudjivati, AA je samo igra i nema potrebe da se netko nekome ruga i ismijava, uostalom to vazi za sve, a ne samo za igre. PS Velis ako me gađas u glavu tamo ces me i pogoditi, ajd dobro nek ti bude, ja valjda kad gadjam u glavu pogodim u jaja, al nema veze samo ti gadjaj u glavu bolje to nego u jaja. ovo si ti > :rambo: : hello2 : < a ovo ja |
Citiraj:
Većina ih je starija od 30, a imamo onih koji su bliži 50 nego 40 ;) Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
: cheers2 I evo ga moj jubilarni post >100<: cheers2 jipiiiiiiiiiii.......: roller :
(i sad ja nekom govorim da sam malo stariji) |
joj decki cecki oko cega ste vi razvezli ovu temu...
svi dobro znaju (psf-i + FFC ) da je tpmek (aka pimpek) najveci n00bek u okolici svi mapa osim Hospitala :) AC ti si mene pa ja tebe?? ne sjecam se... no to je sve manje bitno... da sad ne duljim.... AA meni osobno je 80% za zabavu ali onih 20% nikako sa svojim klanom nemogu izvuc na ozbiljnost... ( seronje sve u mom klanu :) ) tako da cu zavrsit sa jednom pozivnicom svih vas na forum i na server.... decki Hooah Sretna Vam kob :) |
O Mastere dodit ćeš po p*cki sutra na kojoj god mapi hoćeš!
|
any time any place....
u rock my world n00b :P aj zeka peka svi znaju da neznas nis igrat osim Hospital-a :P |
Koji si ti njub... Prisiljen okolnostima morat ću iživljavanje na tebi odgoditi na sutra jer je većaras dogovoren trening na JRTC Farm :)
Znači danas kopam gredice sutra pwnam tebe :P: cheers2 |
Citiraj:
Ajd da i to vidimo ja cu se pobrinut za cugu a netko drugi nek ponese nesto za klopu. Samo, nekak mi je po ovome tesko odredit kad ce to bit, a i ta adresa servera: "any place...." mi je malo cudna pa ako moze malo preciznije npr. "tocno u podne kod OK korala" |
@ pimpek njub njub.... di mi je taj frend? kako se ono zvao? mali je bio bas fora...
@ AC ma nije potreban dogovor... kad se slucajno nademo na nekoj mapi onda se zna di se njubeku krecu... tak da mi je pimpek ziher 1 kill.. :) |
@ pimpek njub njub.... di mi je taj frend? kako se ono zvao? mali je bio bas fora...
@ AC ma nije potreban dogovor... kad se slucajno nademo na nekoj mapi onda se zna di se njubeku krecu... tak da mi je pimpek ziher 1 kill.. :) |
Citiraj:
2. Hoćeš reči ti si meni 1 ziher kill ;) |
jedno pitanje; jel moze gf2mx 400 64mb gurat AA? (na mojoj konfi 1)
|
da si odmah odgovorim; NEMOŽE, 800x600 sve na lowest i imam cijelih 9fps-a (ponekad, inace manje)
|
probaj stavit 44.03 drivere... jedan kod nas ima istu tu ali mi se cini da je 128Mb-a
nisam ziher |
jel bi AA bio igriv na radeonu 9000?
|
Citiraj:
|
tracker server is down....:( a bas me islo,prosjecni fr juce mi bio debelo preko 2...:(:(
|
Citiraj:
Btw. Pauziram već 2. tjedan... Već mi bolnica lagano uništava živce a nikak da ove svoje pomakne s nje! LoL ovo mi je jedan on najduljih honora... Valjda 4 tjedna sam već na 82... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:22. |