![]() |
Ako recoil ne postoji u Metrou, tako je u real life onda :D
|
Nakon što te postapokaliptična zima i sibirska anticiklona očeliče više ne držiš pušku kao justin biber nego kao pravo muško. Pravom mušku se ne tresu ruke dok puca :)
|
Tako je. A dok u codu i bfu nema recoila tamo ćemo pljuvat to because double standards :D
|
Jer je Metro/STALKER za muškarce
|
Citiraj:
Gotovo sigurno atmosfera neće biti blizu stalkera. Atmosfera se kod njega osniva na osjećaju samoće, free roamingu, te veliku ulogu ima i soundtrack (žanr mračna ambijentalna), mračan okoliš i "štres", a te stavke se izbjegavaju u iole većoj mjeri kod AAA igara zbog komercijalnih razloga (osim ako se isključivo ne ide na to, a tu se uglavnom radi o indie horrorcima). Uglavnom u drugim igrama uvijek imaš nekog "partnera" u igri koji te vodi ili nekog tko ti melje na toki-voki, nekakve skriptirane scene svakih par minuta da ti ne bude dosadno i sl. To je sve čista suprotnost stalkera (u pristupu), a sam setting je gotovo isti, no zbog tog pristupa igre nemaju isti feeling, odnosno atmosferu Citiraj:
Ne baš ovakav. Ono je bilo isključivo u "shopu" i primitivnije. Ovdje koliko vidim kupiš "sastojke" po mapi, te na terenu radiš izmjene. Također je customizacija očito detaljnija |
Vidim nitko ne prica o ovome? |
Citiraj:
|
Al šta je da je, stealth je stvarno užasno izveden u igri.
|
Priljepio je @sti na stranici prije. Još to ima peglanja bez brige.
Tako je bio demo level iz Last Light (onaj dio kad ideš preko močvare do crkve) pa je puno ljudi reklo "a bokte katastrofa". Pa tako nije ni blizo drveno bilo kad je igra zapravo i izašla ;) Sent from Usreo Mobara |
sorry onda, ali ja ovaj gameplay demo ne vidim nigdje u temi..
|
|
|
Fook me, trazio jesam, uocio nisam :)
Osjeti se Stalker i to poprilicno, nadam se da ce radit barem otprilike kao Reduxi |
|
85 EUR-a... kak da ne :D
|
Kakvi će biti hw zahtjevi?
|
i9 9900K i RTX 2080Ti :D
Poznavajući 4A studio i njihov engine kojeg su ispeglali do jaja, bit će to dobro optimizirano. Tj trebalo bi biti :) Ali ono što sam siguran, igra sa DLC bude 100+ GB. Sent from Usreo Mobara |
Ha, onda je vrijeme u nabavku SSD-a. Dva slobodna porta još imam :)
|
Raytracing gpu...
Ova igra će biti seller tehnologije - ono nešto tipa - inače 10% jača gpu će sa uključenim raytracingom imati tipa 50% bolje performanse od pascala. |
Malo je igara koja će me natjerati da kupim jaču GPU, ali Metro je jedna od njih.:)
|
|
Ajmo, tko je dovoljno lud da na temelju 60-sekundnog trailera iskrca 1400 EUR-a za RTX high end i ovu igru :D ?
Izgleda impresivno... ali jednako impresivno izgledale su i prethodne Metro igre u svojim najavama :) još 6 mjeseci do izlaska, daaaaaleko je to. |
Ma pih, kakve stotine ojra za nadograđivanje konfe, doci ce i na plejku :D
|
Staviti na med/high i filtere off pa će raditi zadovoljavajuće na 1680x1050 :D
|
1024x768 4xAA i sve na haj! #retroordie :D
|
|
|
Ne mogu nikako povezati taj okoliš sa Rusijom odnosno okolicom Moskve. Izgleda mi malo steam punkasto i wild west, okoliš kao mix mad maxa, fallouta i call od juareza. Ovi likovi koje rješava izgledaju kao indijanci, kuće nisu komunističke od cigle, nego neke amerikanske od drveta, pogledaj te prozore, kao da su u virđiniji, interijeri su malo previše nakićeni, kao da su u svakoj drugoj kući bili "grafiteri" i sakupljači/squateri. Također i ono što sam prije spominjao iako je open world brobe su ili prsa o prsa ili napucavanje na 2-10m, kao da su i dalje u klastrofobičnoj podzemnoj.
Grafika i moddanje oružja su s druge strane brutalni |
Citiraj:
Sent from Usreo Mobara |
Kad to bude vani,onda? Drugi mjesec, 2019?
|
22.02.2019.
Sent from Usreo Mobara |
Nisam mislio da cu rec ovo, ali fali mi malo klaustrofobije i ruskog štiha :D
|
|
|
Citiraj:
|
|
Valjda sigurno igra izlazi u drugom mjesecu nagodinu. Da ne bi bilo kakvih odgoda. Odigrao prve dvije pa bilo bi red da se i ovo uzme samo da ne budu preveliki hardverski zahtjevi barem što se odnosi na grafičku karticu.
|
Citiraj:
|
RT off i bog da te vidi :)
|
Brko nešto za tebe |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:29. |