![]() |
Citiraj:
Od softwarea za daw preporučam reaper, jer je besplatan i lightweight, a opet sve ima. Za efekte i ostale glupost ima more vst-ova. BIAS fx je dost dobar. Da, spajanjem bez interfejsa, direkt u matičnu ćeš dobit šum ili ogromnu latenciju, ili oboje. |
Citiraj:
Ja koristim asus xonar u7 zvucnu i radi savrseno, isprobao sam na peavy revalveru, guitar rig 5 i amplitube3. Nema kasnjenja zvuka i nema smetnji... Nekako mi se cini da peavy daje najprirodniji zvuk imho... |
Ja vec godinama sviram tako da idem direkt u zvucnu, nemam nikakvog suma, a latencija je neprimjetna.
Samo instalirao asio4all, i kopcam ili u guitar rig ili sad u zadnje vrijeme amplitube. |
Aj ne jebite, scarlett i miran si. Još ti i frend može doći pa opalite skupa uz neki backtrack sa youtueba. di ćeš bolje .
Što se tiče gitare - telca isto ne mogu smislit, to je dizajn za 60-godišnjake :D |
Pozdrav, zna li itko nekog dobrog majstora za električne gitare na Rabu, ili bar na potezu Rijeka - Zadar. Pitam za prijatelja, ima problem s hardverom gitare i vratom, pa ako netko zna, nek mi se javi makar na pm, ako ne može tu napisati kontakt, hvala!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Suuuure.. Nije stvar remena i visine, uosralom, to nije klasična škola i nema striktnih pravila. Les paul nema veze s oblikom npr strata. Nezgrapni su, često teški ko olovo i nemaju veze s ergonomijom. Čak ih je sam kreator, les paul, svirao u poprilično čudnom sjedećem položaju.
Btw u sjedećoj poziciji nije moguće dobit isti položaj kao stojeci. Stojeći je tijelo gitare negdje u sredini, a sjedeći biraš desnu ili lijevu nogu i rotacija tijela je u sva tri položaja drugačija. |
Stvar je osobnih preferenci koji ćeš oblik gitare odabrati...
Isto tako imaš ljudi koji nemogu svirati stojeći zato jer nisu vodili računa o držanju gitare dok sjede i vježbaju.Da su ustali i vježbali onda bi na početku vidjeli da nešto nije u štimu.I sada nebi bilo riječi o tome. :D Sjediš,ustaneš,sjedneš,ustaneš i tako dok nisi skoro pa u identičnom položaju.Onda ideš učiti akorde i nemaš problema dalje. |
Ne znam kak se došlo do sjedenja i stajanja. Osobno nemam nikakvih problema sa sjedenjem ili stajanjem. Naravno, to nikad ne može bit ista pozicija, al ne stvara nikakav problem, bitno da se podesiš kak ti paše.
Ono što mi ne paše je les paul. Imao sam ga i kolko god imao mojo i bio lep ko slika, vrat im je bejzbolska palica, mali vintage fretovi, malo, ali debelo tijelo, težak i nebalansiran. Nezgodan za sjedit jer totalno drugačije leži od fenderolikih oblika, nezgodan za stajat jer je težak za popizdit. Naravno, ima ljudi koji su se navikli na njih i super im je. |
|
1 privitaka
Ponovio se sa epi LP custom pro. Promijenio pickupe cim sam ga dobio, ovi stock su zakurac totalno.
Stavio bare knuckle p90. Selim se u ZG uskoro, nadam se da cu uspjet tamo nac neki bend :) |
Trebam pomoć
3 privitaka
Pozdrav ekipa
Zanima me dali netko zna šta o EKO gitari ? Samo piše EKO , nema serijski broj niti neka druga oznaka. Koja bi joj bila sadašnja vrijednost? |
To bi trebao biti EKO Kadett, bilo da je stvarno vintage model iz 60ih ili novije... 400-500 EUR vrijedi ako je suditi kako idu na ebay-u i raznim oglasnicima. Ovisi i o tome u kakvom je stanju etc... ali eto, nadam se da je pomoglo.
|
Ma ne vrijedi 500EUR, za to se Strat meksički kupi.
Bez obzira na starost, sumnjam da to kod nas možeš prodati za više od 200EUR. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:27. |