![]() |
Citiraj:
Ono što mene muči je što mi to izgleda ko da je netko uzeo randomizer i bacao boje po meniu, poludječje polu bolje da ne kažem. Čisto osobno jel, prije nego neko poludi :D M bi trebao izgledati bolje u tom pogledu(bete i ino) premda uvijek ostaje sumnja :) |
Citiraj:
http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s7-7821.php |
Jok majstore ;) letak je relevantan. Ovaj tvoj link nije editiran već par dana ;)
U specsama stoji da nema SD card, a ima... tako da je i baterija 3000. |
Citiraj:
Link je editiran danas, u starom linku stajalo je samo da je baterija neizmjenjiva, bez spominjanja kapaciteta. |
Gledao sam danas ujutro, kad sam uspoređivao sa S5. Pisalo je pod Card Slot NO ;)
BTW: Citiraj:
|
Ja sam sinoć gledao i bilo je bez card slota. ;)
OK mi je da taj disclaimer stavljaju za još nepredstavljene telefone, ali je glupo da to kasnije ne ažuriraju, pa im taj disclaimer stoji i za S5 kao i za telefone izašle prije 10 godina. Nadam se i ja da bude 3.000, možda zamijenim S4. :) |
HITNO: Samsung S6 stalno ponavlja obavijest o poruci
rjeseno
|
moze brisanje..uspio sam :D
|
A da napišeš kako si riješio?
|
Evo još jednog kataloga iz kojeg se vidi da im sd utor i još neke dodatne informacije
https://allaboutsamsung.de/2016/02/s...#more-39929324 |
Citiraj:
|
Pa ni vrag da bu na kraju S7 došao sa baterijom od 2800mAh.. Nadao sam se bar tri soma, pošto se svugdje pisalo o tome..
|
Citiraj:
|
Ipak octa core? :D
|
Citiraj:
|
Bilo je govora o s820 za naše i američko tržište a ostatak svijeta Exynos..
Pomak u kameri bi trebal bit vidljiv, a pogotvo ima napredniji OIS+ il tak nekaj slično se zove.. Navodno dolazi i manje bloatwera sa S7 i naravno brza UFS memorija+s820 i nek srede TW i bog te veseli.. Aj bar će Qualcomm probat skinut ljagu sa svog imena tj ono što je donio vrući s810 a s820 dost obećava, mada ni exynos nije loš, čak naprotiv.. |
Ljudi jel imao mozda netko problem sa punjacem od S6 na nacin da se puni sat i pol na fast chargingu, a mobitel na 20%. Isto tako ponekad kao da zuji, a od danas se cuje i neko pucketanje...
? |
Citiraj:
Ako zuji i pucketa nemoj ga vise koristit, moze se zapalit. |
Nemam drugi da probam...
Ne dogada se to stalno, zujanja je bilo u pocetku malo i sad nije vec koji mjesec, al sad danas nesto opet zeza... Da li bi se to moglo negdje reklamirat i zamijenit? Servis? |
Probaj ga na nekom drugom mobu. Ako i tamo radi probleme, reklamiraj.
|
Citiraj:
|
|
telefon 2016.-e :)
|
Ovo je pun pogodak, odlicna batka, super kamera, sd slot..
Ovo je samsungova godina.. |
Prvi mobitel "built by users" u smislu specifikacija :)
|
Šta jest jest.. Svaka im dala.
|
Ali pretjerano hvaljenje nije dobro... cijene neće padati tako brzo :D nebu ispod 4 soma tak skoro majku mu :D
|
Odlicno! Pun pogodak kako je kolega rekao. :D
|
Izgleda da nas zapada exynos cip. A bas sam mislio da bu snapdragon..
3000mAh, vec vidim, dva dana i 7h SOT pa nece samo Z3 i G2 bit nedodirljivi po pitanju batke:D |
Exynos ima bolje multi core performanse od Snapdragona. ;) EDIT: First Samsung Galaxy S7 and S7 edge camera samples. |
Ihjao hebem im lebac... opet bijela pozadina u settigns... :(
|
Citiraj:
|
Always on display ima super potencijal za upeci ekran sto garancija ne pokriva :D Ali da, za sada jako dobro sve to izgleda.
|
Nadam se da se može disejblati Always on u Off :D
|
Citiraj:
|
Moze se disable-at, pogledajte gore video. :)
|
Yep moze. Srecom izgleda nisu toliko munjeni :D
|
Odlično, meni totalno beskoristan fičr bikaz već iz navike kad me zanima koliko je sati, klikam na power button :)
|
|
Kad sam prosle godine uzimao novi mob, vise-manje ono sto mi je bilo bitno sadrzano je u Samsungu S6. I sada, S7 je blaga evolucija S6 i to je OK, najzaokruzeniji je top-tier mob trenutno.
Ono sto se meni osobno ne svidja: - MicroUSB 2.0 - pobogu, zasto ? Cijeli svijet migrira na Type C 3.1, oni ostaju na jucerasnjoj tehnologiji. Ah, da - sto ce ostati novo za S8. :fiju: - Dosadan dizajn - subjektivna opaska, nista strasno ali brate - dosadise vise sa jednom te istom iteracijom jos od Galaxy S3. S7 je mob koji me uopce ne privlaci izgledom (kao ni S6 prije njega). Stovise, da je ijedan drugi proizvodjac ponudio te specke odmah bih ga uzeo umjesto S6. Samo se nadam da nije klizav kao S6 (uzas za koristiti bez maske, najklizaviji mob koji sam ikad koristio). - Touchwiz - bleh, nista novog, sve se vrti u krug. Sva sreca pa je Nova Launcher tu. - Fingerprint senzor - izgleda da nije Qualcomm-ov Ultrasonic. Steta... Ono sto mi se svidja: - Kamera - na S6 je čudo. Mogu misliti sta ce tek biti ova sa S7. - IP68 zastita - Always ON - super stvar, zelim ju i svidja mi se. To je Androidov Glance. Jer ne drze svi mob u dzepu cijelo vrijeme i ne zele svi drknuti po mobu 350 puta dnevno samo da vide koliko je sati ili ima li kakav propusten dogadjaj. Hebes 1% baterije i hebes burn-in. Mob ce biti max godinu dana kod mene i do tada burn-in nece biti. Poslije, ne zanima me. :) A sa QC 3.0 baterija uopce nije problem. Jedan stvar me brine - svugdje se spominje samo sat, datum i wallpaper. Nadam se da ce prikazivati i propustene pozive, poruke i ostale notifikacije (kao sto je i prikazano u promo videu), jer ako nece onda je to bezveze feature. - I dalje 5.1" ekran - dakle, u granicama koje meni odgovaraju. - Micro SD utor je OK, meni nebitno jer uzimam dualSIM (oni "šeraju" slot sa mSD karticom). 32GB/64GB je za mene dovoljno. - Ostale specke koje su top-notch. Sve je unutra osim kitchen sink-a :). Ukratko - dosadno odličan mob ! :) Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:40. |