![]() |
Poljski klub slavio je čini mi se 70. godišnjicu pa
je Juventus kao velik klub uveličao tu proslavu. Pa neće valjda zvati real... :D :D Hajduk je recimo zvao Barcelonu. |
Citiraj:
|
emilblomsky; malo sam se šalio, nadam se da se nisi uvrijedio. :)
Inače, vidim da Real igra dobro na pripremama... James je zabio pravi gol iz slobodnjaka. |
Citiraj:
Ne moze se jos nista suvislo zakljuciti,jos previse miksa sastav,vidjet cemo protiv Bayerna koliko vrijede! |
United-PSG 0-2, znam da su to sve prijateljske tekme po
Americi, ali obrana opasno visi... Već vidim kako će mi za kojih 10 dana kad počinje Premiership kidati živce...:fuming: Arsenal zasad igra najbolje i realizacija im je dobra, ali... radi se ipak o Arsenalu. Već su nebrojeno puta usrali....:D |
Obrana opasno visi a Ramos upravo potpisao do 2020. :D
|
Ma za Real potpisao :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Edit: Balić aka James Rodriguez |
2-0, valjda će biti dovoljno za prolaz.
Majstori s mora, bravo! |
Sampdoria : Vojvodina 0:4! O.o Albanci su napravili sranje, prekid utakmice.
|
Razlika u posjećenosti hajdukovih i dinamovih europskih utakmica je žalosna i tragikomična.
Koliko god Alač bio antipatičan, teško je osporiti mu neke stvari. |
Alac je jedan obican nedoreceni trol.
Sto se tice hajduka, pogledao sam cijelu utakmicu. I iako protivnik nije neka 'prava' europska klasa, hajduk me ugodno iznenadio. Nakon valjda 10 godina vidio sam jednu njihovu utakmicu gdje je gotovo svaki igrac odigrao kako je to trener i zamislio. Imali su glavu i rep. Mozda su mogli cak i vise pobjediti, ali mogli su i primit koji tako da je rezultat odlican. Vojvodina utrpala 4 komada talijanima. Iako su talijani u ovo doba godine inace najlosiji (ta faza priprema), redovito se skrumpaju i prodju na gol u gostima. No ovi ih ubise, volio bih da sam i to pogledao, no na zalost jos nisam ni sazetke stigao pronaci (na odmoru sam). Albanci ko albanci, nastavljaju dobru staru tradiciju. Mozda nisu slaveni kako sami kazu, ali jesu definitivno balkanci :) |
Treba navijati za sve naše klubove u europskim natjecanjima. Koeficijent lige puno znači.
Osobno mislim da Hajduk a i Dinamo ako će igrati kako zna i može, mogu proći bez problema. Šteta je za Rijeku jedino. |
1 privitaka
United i službeno predstavio novi dres...
Privitak 15151 I sljedeće subote počinje... 13:45h Manchester United protiv Tottenhama :) |
Citiraj:
A da se ne zaboravi ,sutra je engleski superkup! Ajmo Chelsea! |
Upravo gledam francuski superkup,
PSG već vodi Lyon 2-0. Emilblomsky; možda znaš hoće li i kad biti prijenos? |
Citiraj:
Ako misliš Chelsea-Arsenal ,na sport klub 1 u 16 sati! Jao ,Kako je Wolf dobio Bayern u zadnjoj minuti im spašili gol,i dobili na penale!Fulao samo Xavi Alonso!Ode prvi trofej! |
Kakav je ovaj Bayern smijeh, ali opet.. ne možeš ti protiv Lord Bendtnera :D
|
Citiraj:
|
No thank you, nek ide u Man City gdje će se vidit u LP jeli pravi trener ili ne.
|
Kakva golcina Oxa u superkupu :D
Arsenal 1 : 0 Chelsea |
FA Community Shield
Arsenal - CFC Arsenal vodi. Dobar gol su dali. Tužno je vidjeti Petera na drugoj strani. :( |
Eh.
Murina na tribinu bacio jedinu medalju koju će ove sezone primiti :D |
Nije mu fora potez. i rekao bi da je jako rano za pricati o medaljama.
|
Pa moj komentar je takav bas zbog toga sto se ponio nesportski, nekorektno.
A nije da bi meni bilo zao da se ostvari takav rasplet :D Osrednja tekma inace, zagrijavanje za sezonu. Arsene ga je pobijedio njegovim oruzjem, autobusom :D |
Prvo kaže da je to jedina medalja koju će ove sezone osvojit i onda još kaže da nije velik trener. Lik dođe u Chelsea, napravi dar mar i eto ti lige a kakav je Chelsea bio zadnjih godina u ligi?
Možeš ti nekog ne volit ili čak mrzit ali ne možeš osporavat njegove uspjehe. |
Kakva apokalipsa&doomsday na Juveovom mercatu,tek danas vidio :lol2: izgleda da je došlo vrijeme da se Romi preda Scudetto.
|
Dinamo rutinski za sada 0:3 za 30 minuta.
Nije loše. |
Vraga rutinski, nema kod Dinama nikakve rutine :D . Ovo je vanserijski. Prije bi se reklo da se Molde sposrao na Dinamovski način. Ono, omašili penal, katastofalna glupost u obrani, i to,..
Lol, koja tekma. Taman sam pomislio - e ovo je "pravi" Dinamo - od gotovog veresija, i onda frajeri fulaju još jedan penal. |
Ma normalno, nije još gotovo, još pola tekme ima.
Zanimljivo u svakom slučaju. |
Jbga. Nekad se ne zabije iz 10 sansi, a nekad 3/3 zabijes i jos ti protivnik fali 2 penala. Stas bolje.😆
|
Priprema Moldea za utakmicu: Čujte dečki, dogovorio sam tri penala, jednog ćemo valjda zabit.
Druga stvar. Da je Sudani na svjetskom zabio bar jedan gol, Mamić bi ga lijepo prodao, zaradio nofce, a ovdje bi možda igrao netko tko može zabit iz mrtve šanse. |
Taman pogledam na rezultate - 3:3 :D
|
Bez uvrede, ali ekipa koja ne zna zabiti gol iz milijun šansi i protiv koje dosude 3 opravdana penala ni ne zaslužuje da prođe.
|
Katastrofa. Valjda će uspjeti završiti 3:3.
|
Ovaj Dinamo je magija. Trebali bi promijenit profesiju i sport. Recimo, vaterpolo bi bio idealan sport za igrace Dinama koliko plivaju po terenu. :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:24. |