![]() |
ako netko ima acc viška neka se javi.
edit:ili ako netko treba mjesto neka se javi. |
I ja bi se nekom prikrpao. Ajd sibnite na PM ako trazite jos jednog za 3€ mjesecno.
EDIT: Rijeseno |
Ako netko ima mjesto za premium, PM
|
Predbiljezujem se za 1 mjesto na premium accountu ako netko ima. Na pm. :fala:
Edit: Rijeseno |
Molio bih jedan slot na Netlifx accountu ako neko ima slobodno :)
Na pm. Hvala ;) |
Također bih se predbilježio kad/ako se otvori mjesto na premium/uhd planu.
|
takodjer
Poslano sa mog WAS-LX1 koristeći Tapatalk |
također
Poslano sa mog SM-A920F koristeći Tapatalk |
Ante, Triki, Luka eto nas 4. Uzmemo nas 4 i 5. će nam se pridružiti. Javim vam se na PM :) ok?
|
Ne pet, već četiri. Četiri korisnika mogu gledati istovremeno, iako daju kreiranje pet profila.
|
Da, 4 korisnika su max.
Brko, ja se slažem ako imaš želju vodit našu skupinu. Podržavam ideju. |
Može. Budem ja vožd. Javim vam se tokom dana kad se malo odgužvam ;)
|
Ček na acc za uhd idu 4 usera/profila? Imam i ja jedan
|
Svi računi imaju 5 profila. Standard ima 1 istovremeni "ekran", HD ima 2 ekrana, UHD ima 4 ekrana.
|
Citiraj:
Ako se kome oslobodi kakvo mjesto, moze na PM. Zainteresiran sam.
|
Citiraj:
|
U gužvi sam, otpadam na neko vrijeme. Trenutno nemam vremena za zejebavat se sa Netflixom, sorry. Javim se kad se odgužvam pa ako neko bude zainteresiran, dogovorimo se. Zz.
|
Citiraj:
Tako je :) |
Citiraj:
Citiraj:
|
|
Pizz nikako nemogu instalirat netflix na 2 andrpid boxa proba sam preko aptoida ne ide,molim pomoc
Citiraj:
Kod vecine boxova netflix neradi kako treba, kod nekih ide i 480p do 720p najvise a kod nekih nikako. Xiaomi mi box i Nvidia Shield znam da mogu. |
I Amazon FireTV stick obični i 4K ;)
|
Citiraj:
Citiraj:
Nazalost preko njih ti nemoze, imaju neki doradeni ali rade 480 ili na 720p rezoluciji, ovisno o boxu ako uopce moze. Dosta tih boxova ne podrzava netflix nazalost |
Citiraj:
SD rezolucija se može dobiti na svim kinezima koji se ne pretvaraju da su Android TV i to samo s APK-om verzije 4.16 za tablete/mobitele, a sukladno tome mora se njima upravljati mišem. Vjerojatno bi se mogao dobiti i na Android TV uređajima, ali treba obrisati DRM certifikate iz boxa. Sve ostale kombinacije (npr. određeni kineski boxovi koji nude Netflix u HD/4K, nekoć je to nudio Mecool, sada netko drugi) rade dok rade, odnosno dok ih Netflix ne skuži/blacklista. Fire Stick i dalje ostaje najjeftiniji način gledanja Netflixa u HD-u s Android TV sučeljem. |
Ima netko slucajno jedno slobodno mjesto?
|
Citiraj:
Nije mi nes jasno sada, kako to da je ovakva razlika u cijeni? |
Citiraj:
https://www.siliconrepublic.com/comp...-increase-2019 |
Prijavljuješ se iz Hrvatske ili? Ako da, možda je došlo do povećanja cijena nedavno.
|
Ime mreze u status baru ga odaje, a hr netflix koliko vidim i dalje pita 12 eura/mj ;)
|
Ma da;iz ie je 😁
Bio sam uvjeren da je za EU jednaka cijena usluga. |
Imate veće plaće gore, fer je :D :lol2:
|
A zato i vise sadrzaja. Jos nitko da ima mjesta jednog?
|
Imam 3 mjesta za Netflix od 26.11.
Logika jednostavna, ako nas je dvoje pretplata /2, ako nas je 4 pretplata /4 Uplata mjesecna na paypal (biti ce mi paypal vezan na placanje netflixa),a moze se sloziti i automatsko placanje pa nema zajebavanja oko podsjecanja, zaboravio sam i to. Zasto od 26.11? Jer mi onda istice trenutna pretplata, ali ako se nadje u iducih par dana troje ljudi onda mogu kreirati novi racun odmah |
Prijavljujem se za člana.
|
Citiraj:
Poslano sa mog SM-A805F koristeći Tapatalk |
Zabilježi i mene
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:06. |