![]() |
Priznaju li invoice printan s banggood-a?
|
Naručio bateriju za Lenovo A820 s Banggooda 26.08.
Stiglo danas bez carine, ali obratite pozornost odakle je poslano |
Odakle?
|
Na slici se vidi, iz Malmo-a.
Btw ova naljepnica je jedna jedina, ispod nje nema nikakve druge niti bilo kakvih napisanih podataka... |
Pa malmo je u švedskoj, koliko ja znam. To ti je prva narudžba s banggooda, sigurno.
|
Možda imaju neko skladište u švedskoj za te sitne stvari.
Kasne mi stvari iz kine i ovo je odgovor koji sam dobio: "dear buyer thank you so much to contact me i am so sorry for the delay because China Post’s air cargo capacity has been impacted due to a high volume of items shipping to your country resulting in longer delivery times for some items." Hrvatski kupci uzdrmali Kineze :goood: |
Da i Quan je Šveđanin :D
|
Ma ima njih svugdje xD
|
Citiraj:
2. Zanemari sve šta ti govore,to su gluposti ;) ako ti je na isteku za otvaranje dispute-a otvaraj i zanemari šta ti pričaju bajke |
I stavio sam tu jer je glupost, i ne znam ko bi povjerovao u to :) već je refund na putu ;)
|
Ma neee, bila je priča da šalju iz Kine/Singapura u SWE, onda kelje naljepnice na pakete i šalju dalje. Hoću reći da je ova došla drito iz SWE. Ništa drugo.
Hebeno je to kaj su mi mobiteli na carini i to iz Singapura, ali baterija nije :) Ko da nije moglo biti obrnuto :) |
Ajde pogledaj na koverti sta ti na dekaraciji pise pod origin?
|
Opet pitam: prihvaćaju li inovice printan s banggod-a?
|
OK, kill me now :)
|
Citiraj:
|
Azurni su s pozivom za dostavu dokumenata o vrijednosti, vec je stigao PCP, sad se nadam da ima sanse doci do petka dok sam na bolovanju
|
1 privitaka
Evo,meni moj Haier stigao danas,u roku 9 dana od kada je poslan.
Kupljen na ebay-u.Nisam siguran,ali na paypal-u mi je pisalo da je uplata išla na FocalPrice,iako je na ebay-u bilo drukčije korisničko ime.Tako da je to vjerojatno FocalPrice poslao. Na paketu je pisalo Household goods 8$ :D:D:D .Došao bez carine.Čak nije paket ni išao na carinu mi se čini. Sretno svima koji su naručili s Banggood-a. |
E je*i se, sad daj tracking number da ekipa zovne carinu da vidi kako je tebi prošao :D :D :D
Haha, sad svi na ebay brzo :D |
Citiraj:
Samo opet ce se naci neki pametan pa reci kako je tebi bangood poslao iz svedske, a njemu nije. Jos ce ti i uskok doc doma |
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.pohrani.com/t/3j/Aq/2cwPFHvN/mobitel.jpg Meni stigao davnh dana lenovo sa minideala nije ni vidio carine ;) |
Tad je bilo doba godišnjih odmora :D dakle, nagodinu, masovno naručivat 20.07 :D
|
Sad sam zvao u carinu za svoj Cubot One, nikako da se promijeni status. Rekose mi da je rijeseno i da je paket krenuo prema meni. Nisam htio pitati da li me je (i koliko) Slavko pitao za zdravlje. :D
Khm, mozda sam usput upitao ima li kakvih paketica iz Svedske za izvjesnog brkajliju... :D |
Citiraj:
|
Dobio sam ovo: Retention reason : Invoice missing, jel mogu ja sad otić u branimirovu i to sve platit ili moram slat nekak to?
|
Citiraj:
kad to dobiješ. šalješ im mejlom/faksom račun, oni ti udare porez i šalju paket, pdv platiš poštaru pri preuzimanju paketa |
Citiraj:
Ako odeš tamo i predaš papire, neće ti bit gotovo odmah. Plaća se pri preuzimanju. |
Hvala ! Znam da kad sam prje godinu dana naručivao, kad sam dobio pismo s carine, isti dan sam otišao po paket i dobio ga odmah. E sad kada dobijem to pismo, ići po paket direkt u branimirovu ili im poslati račun ili je svejedno. Da ne bi išao bezveze.
|
Čini mi se da je Zopo C2 Platinum sa banggooda prošao bez PDV-a
http://i.imgur.com/TBMXA0Y.png |
|
Imao čovjek sreće, oni svaka tri dana izgleda dobiju 20 paketa iz švedske s banga, pa igraju eci peci pec valjda :) http://i.imgur.com/D5Uz3ql.png
|
I moj gt99 je stigao do swedena, iduci tjedan otprilike stize na kucnu adresu :D
Znaci ak bude pisalo invoice missing, onda nije dobro... :/ |
evo mog trackinga:
http://i.imgur.com/vlfGFRw.png zasto mi nema da salju "to domestic location" i "return from customs" nego opet stavljanje u "domestic bag"?? |
Pa to je isti drek samo drugo pakovanje,stvar je da je poslan na tvoju adresu
|
Citiraj:
|
29.8 platio, poslan 30.8 ;)
|
Nemojte wineat :D ja sam naručio i platio 15.8. Prvog dobio jučer, a drugog možda do kraja tjedna. Dakle mjesec dana :p mogli ste i lošije proći :D
|
Platio sam Haier 12.8., a doći će mi sutra (+PDV) - ravno mjesec dana :beer:
|
|
Da, ako budeš doma kad poštar dođe :D ako ne, onda ćeš imati još 3-4 linije, da nisi bio doma, pa da se vratilo u poštu, te da te čeka u pošti :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:45. |