![]() |
svi koji će prkositi i ne respektati my autoritah imat će disklejmere prilikom ulaska na forum! :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja sam regan na forumu ~3160 dana što ispadne 1,61 postova po danu! Stvarno mnogo :D |
Pozdrav, ak je Ip5 kupljen prek firme, da li garancija vrijedi (prek IMEIa) bez papira (račun, jamstveni list)?
|
Firma mora imati račun jer su obavezni čuvati ga 10 godina. Teško da će ti servis uzeti mob bez ijednoga papira. Minimum bi bio garantni list.
|
Citiraj:
Mada kolko čitam malo, prek IMEIa se sve može saznat.. Al ok.. tnx... |
Citiraj:
Jedino ako je taj iP5 kojeg spominješ kupljen kao slobodan uređaj. Koliko čitam tu po forumu, bolje je mob predati tamo gdje je kupljen uz zapisnik kako nemka nikih oštećenja mehaničkih i sličnih pizdarija. |
Kao i što sam napisao u PM, mi šaljemo mobitel sa opisom kvara t-mobileu.
Ne šaljemo garantni list (rekli su nam da ne treba) niti kopiju računa. Oni sve vide preko tel. broja i IMEI-a. Bitno je u cijeloj priči da mobitel šalje onaj tko ga je kupio, onome od koga ga je kupio. Barem u našem slučaju. |
Da ne otvaram novu temu (nadam se da se autor neče naljutit).
Kakva je situacija s jamstvom kod t-coma ili vipa, ukoliko nemam računa (opčenito za mobitele) ? Dal se priznaje ili ne ? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Zvao sam službu, kažu bez računa ili potvrde ne priznaju jamstvo. |
Citiraj:
|
Pa dobro, to se podrazumijeva :)
|
Znači pošto sam nabavil ip5, ak moram (Vip) na servis, moram zvat tog čoeka da ide samnom, da potvrdi da je to on ili.? Kaj nemrem sam otić u Vip s garancijom tj računom?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A baš mi se neda (u slučaju kvara il nekaj) tu proceduru terat, i onda zvat tam nekog tipa i objašnjavat mu situaciju.. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Al samo znam da sam s tipom moral ić u Vip reklamirat mob.. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
3 privitaka
Kod fotkanja s ip5, nisam primjetil možebitni problem, dok nisam došel doma i mob spojil na komp.. Leću kamere sam obrisal..
Po vama kaj bi ovo moglo bit tj jel imal ko isti problem? Il da odmah mob furam na reklamaciju? EDIT: Zval sam Vip, i ženska mi veli da bi trebal doć vlasnik koji je kupio Ajfon da potpiše papir za reklamaciju, tj dijagnostiku uređaja.. :fuming: |
Jel se vidi sta pod staklom? Ali svejedno nosi, to spada pod garanciju
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Serviser u Agramu:" Uslikali ste NLO i ne vidim u čemu je problem" :)
|
@Alfa, na koju foru, nisam sjedil na mobu, nisam igral nogomet s njim..
Pazil na njega ko oko u glavi.. Tip koij zaprima reklamacije veli ili će probat popravit ili novi mobitel.. |
zvone, možda alfa sarkastično aludira na problem kod autora teme :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
čekam samo da mi vele, uvijen vam je mobitel, i vide se otisci guzice na njemu:D Bojim se da se ovo ne pretvori u horor priču agramservis.. Citiraj:
Sve me strah tog njihovog popravka:D |
Citiraj:
|
Hm, izgleda da je gotov iphone servis...
Informacije o servisu Servisni status: REP (Repaired), Zamijenjen uređaj: novi IMEI:xxxxxxxxxxxxxxxxxx Napomena: uređaj je nakon umetanja SIM kartice i unosa PIN-a potrebno SPOJITI NA ITUNES I NAPRAVITI AKTIVACIJU ! Pa ni vrag da je prošlo bez problema..:D |
Znači da ćeš dobiti factory refurbished verziju. Pripazi da ti i gara krene od početka - novi uređaj, nova gara.
|
Citiraj:
Pa to bi tak i trebalo bit, novi uređaj nova gara.. Al kolko gledam sad ne znam jel to ima veze, kaj IMEI ne bi trebal bit drugi? Na "pokvarenom" ajfonu i sad na ovom refurbiš, IMEI je isti.. |
Citiraj:
|
Moja petica ide na servis. Sve me strah što će biti :(.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A dole pod Napomena stoji: Zamijenjen uređaj: novi IMEI: xxxxxxxxxxxxxxxxx Mislim bezveze, čemu taj "novi IMEI" ak je mob popravljan.. |
Citiraj:
Jako slabo prima wifi i 3g. 3g i veza (općenito) pucaju jako često. Zna se desiti da pukne usred razgovora. Žena, sa četvorkom, nema tih problema, kao što ih ni ja nisam imao sa svojom četvorkom. Uglavnom pozivi bez tona, fantomski propušteni pozivi, nefunkcioniranje telefona/interneta iako ima signala.... Taj zadnji je zapravo najbitniji. Odjednom prestane raditi net i onda moram ugasiti mobitel i upaliti ponovno da bi proradio net, a 3g hvata uredno. Sa super ispravnom power tipkom je to pothvat :D. Mobitel se isto ponaša sa i bez JB-a. Za osobnu upotrebu bi možda i trpio takve stvari, ali za poslovnu ne mogu. Problem definitivno nije u t-mobileu jer sam testirao četvorku i peticu bok uz bok. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:17. |