![]() |
U utorak naručia lg ips 234v i i5 3570k, stiglo danas kao sta sam i odabrao pri narudzbi.
Ja zadovoljan. :chears: |
Citiraj:
|
To mi smrdi na onu web trgovinu od prije par godina, gdje si mogel naručit sve živo al nikad nije stiglo...ne znam više kak se zove. Bil je neki vlasnik iz Zaprešića ili kako, ispočetka sve bajno poslje su mu dolazili doma jer nije isporučio pola toga a bio je debelo jeftiniji... Vjerojatno nisu tolko amateri ko taj lik ali nema goreg od kršenja dogovora i ne ispunjavanja istog.
Kašnjenje se današ plaća vrlo skupo... |
Ne znam samo kako ti može smrditi na takvu prijevaru, na osnovu čega pišeš takve stvari? Pogotovo kad se uzme u obzir da se dosta ljudi javilo s pozitivnim iskustvima.
Jedna stvar je kad netko nešto plati, a ti mu ne isporučiš, a druga stvar se ovdje događa. Jednostavno imaju problema s logistikom i osobe u trgovinu očito ne znaju kad će šta dobiti i hoće li uopće dobiti određene artikle. To nije velik problem, ako ti je hitno onda fino odeš u drugu trgovinu, ako imaš vremena na bacanje onda čekaj pa možda dobiješ jeftinije. |
Di sam ja napisal da varaju ljude, ja samo velim da je slično, jer ako nešto platiš i oni kažu da ćeđ dobit za 7 dana onda to nemre biti za 10 dana, ak sloviš za ozbiljnu trgovinu moraš stajat iza toga.
A druga stvar, logistika je njihov problem, i to se tebe ne tiće, ti dođeš platiš i zahtjevaš proizvod, logistikom se bave ljudi koji su za to školovani. I to se krajnjeg kupca/korisnika ne tiće. Rokovi se moraju poštivat inače sve to niš ne vrijedi. A to kaj otiđeš u drugu trgovinu se i događa...to i hoću reći, da ispočetka je sve 5 dok se ne počnu događat takve stvari i onda ljudi idu gdje imaju neku garanciju. Nisu svi da mogu čekat po 7 dana proizdvod pa onda ne dođe itd...o to me ti pričam. Nismo više u srednjem vijeku, danas se gleda na takve sitnice da je ovo nekima ograman problem. Eto tolko... "ako imaš vremena na bacanje onda čekaj pa možda dobiješ jeftinije." To tebi ne zvuči kao problem, mislim zbilja? |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
3 stvari uzeo, cekanje bilo svaki put po 5 dana, ploča umjesto 650 - 505kn, i5 150 "pišljivih" jeftiniji, za kolegu sami 840 na pocetku 10 dana cekanaj za 120gb ssd za 609kn. Istina nisam specijalizirane stvari uzimao poput dslr fotica ili 100 keksi 1gb ddr3 sodim rama :D
Kaj se mene tice ja bum definitivno od njih uzimal ak budu i dalje po 100-150kn jeftiniji, jer za ploču i procesore mi se obicno ne zuri, a reklamacije sam retko kad di brze imal pa mi i to dojde na svejedno. |
poz.
po drugi i nadam se zadnji put da popljujem extremedigital i njihovu nevjerovatnu neozbiljnost i kretenluk. daklem po drugi put sam odlucio pojesti g*vno i narucio od njih asus 670tku (obicnu) i receno mi je da treba 7-10 dana da stigne u ducan i da ce se javiti cim bude. rekoh ok. kroz to vrijeme neki dan bacim oko na link i vidim da je odjednom doticna postala dostupna u ducanu i nazovem ih, jer ocito oni mene nece :stoopid:, i kaze tipica da je jedna available i da ce mi je poslati i da sutra stize sigurno (jucer). pogadate. grafa stigla nije jucer i sad meni maloprije zvoni mob i ista tipica mi kaze da me obavjestava da doticna grafa nije vise dobavljiva i da nista od toga?!?! ja je pitam da je prekjucer rekla da je salju upravo i da dolazi drugi dan sigurno, na sta mi ona odgovara, "samo tren". vrati se na tel i kaze da je poslana i da je trebala jucer biti kod mene. mislim WTF :stoopid::hitthewal:. pa sta ti ljudi rade pobogu. i to ista tipica s kojom sam pricao nekoliko puta. uglavnom rekla mi je da je to vjerovatno kod oversisa zapelo na sta sam joj rekao da ih nazove i kaze im da se ne trude to slat vise kod mene nego neka vrate, jer ja vise zivaca se snjima natezat nemam. i rekao sam joj isto tako da se dosta lose pocelo pisati o njima pa neka se malo zapitaju. totalna neozbiljnost i jos gore, prcanje u mozak kupaca. :chears: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ocito ekipa koja radi u trgovuni nije bas na istoj valnoj duljini...neorganizirani ,a time i slampavi...
|
Kum jučer kod njih naručio skoro cijeli komp, samo su procesor imali na lageru. Ušteda otprilike 10% u odnosu na najjeftinije ostale dućane, a u konačnici čak i više jer na plaćanje karticama cijena ide gore samo 5%.
Pa ćemo vidit kad će stić :) |
sto platio si odma? hehe bas me zanima da li ce biti sve na broju :D
btw jesi pitao mozda da li sastavljaju računala oni tamo? i javi kada stigne |
Naravno da nije platio odma, samo je naručio :) Ali dobar test, s obzirom da se radi o 7 različitih stvari.
Sumnjam da sastavljaju. Mislim da je i pitao, ali sam ga zaboravio pitat šta su rekli |
Evo i epiloga priče.
Dakle, naručeno 7 komponenti u petak, sve stiglo u četvrtak i podignuto danas (petak). Unutar 7 dana, bez zamjerki. Jedino šta su u dućanu spori za popiydit, bili smo tamo više od pola sata. Okej, trebalo je radit novu narudžbu jer je jedna komponenta u međuvremenu mijenjana, ali svejedno. Pravdali su se nešto fiskalnom kasom, ali tip je samo u skladištu bio jedno 15 minuta :) I cijelo vrijeme dok smo bili tamo je zvonio telefon i nijedan od trojice se nijednom nije javio. Tako da su mi jasni problemi sa telefonskim kontaktom o kojima ljudi pričaju :) Zgodno da je garancijski listić ispisan za svaku komponentu posebno i ne znam jesu se zeznuli, ali za Corsair RAM daju garanciju 10 godina! A vidim po ostalim dućanima da je 60 mjeseci. Na kraju, sve skupa bez iznenađenja, sve je bilo točno onako kako je i dogovoreno |
Kolko sam skužio, kod njih je za sav ram po 10 godina. :D
|
kupio sam mobitel od njih, dostavljen je sesti dan od dana narudzbe. cijena je manja nego u drugim trgovinama, uredjaj uredno dosao s racunom i garancijom. dobro je i sto dostavljaju overseas expressom. moja preporuka, mislim da ce ovo bit jako dobra trgovina.
|
Išao kupit accelero xtreme 2 koji su imali za 280 kuna, i lijepo kad sam došao u dućan, a cijena povećana za 100% (560kn). Meni dovoljno za njih :)
EDIT da 100% rofl, jesam bedak :D |
To mi izgleda kao 100% poskupljenje :P
|
U pon rezervirao fotic, danas ga uredno pokupio, platit mos i u krompirima , sve prihvacaju :D . Ugl slampavi su i spori dozla boga na tim blagajnama ali osim toga sve proslo ok.
|
Zanima me zna li neko dali se može online plaćati karticom na rate?
|
nemoze se placati online - samo u trgovini mozes karticom na rate
|
Citiraj:
|
Ja ne kuzim ove idiJote u toj trgovini. Dobio preporuku za jedan ruter tu na forumu, i cura ode kupit, fino stoji na stranici da je dostupno, dodje tamo nema, kazu joj da će naručit i uzeli moj broj da će me zvat za par dana kad dodje, i nista proslo je 5 dana, ja zovem veli ženska nemože se ni naručit, pitam koji imate veli ona taj i taj, pitam na forumu, veli kolega ok, reko danas ću zvat, zvao na oba broja, kaze da se ne koriste, dobro curi usput pa ode vidjet jel ima, i naravno nema iako pise dostupno, sad zvao, zvoni ali se nitko ne javlja. Slično je bilo i sa ssd disk, malo ga ima, malo nema, zovem, frajer veli ima ih dosta na stanju, ja dodjem par sati nakon što sam zvao i nema ni jednog. IdiJoti. Vise nikad neću ni prismrdit toj trgovini, majmuni :D
|
hahah, koja drama..ja naivno gledao neki objektiv koji je poprilično jeftiniji nego u drugim trgovinama, pa sam si zamislio unaprijed naručit pa kad budem prolazio kroz ZG samo pokupit,al vidim da neće baš ići...
Al probat ću... |
Kaj se mene tiče preporuka za trgovinu, našo matičnu skoro 100kn jeftinija nego bilo gdje drugdje lijepo naručio mada su stalno na web shopu mjenjali iz na zalihi u naručiti i obratno, odabro dan i vrijeme koje mi paše i sve stiglo točno kak je dogovreno tak da pohvale bar kaj se tiče kupovine online i dostave poštom.
|
Znači i nakon pola godine kupovanje kod njih je doslovno lutrija, dakle loše...
|
To je klasični webshop koji radi za malu maržu, shvatite više da oni nemaju ništa u trgovini. Sve se mora naručiti i dođe vam poštom za 7+ dana.
|
naručio prošli petak dijelove kompa u vrijednosti 1400 kn ... Napisao im komentar da vidim da nemaju pa da ću pričekati koliko treba i ako se nešto promjeni u cijeni ili slično nek me kontaktiraju na mail ili brojeve koje sam ostavio. Svjestan sam svega da dolazi izvana pa da treba čekati malo duže , ja sam po prirodi strpljiva i razumna osoba i vjerujem da neću imati problema sa njima.
|
Citiraj:
Prije mjesec dana sam narucio procesor i graficku (u split), stiglo za 2 dana, tj onaj dan koji sam odabrao pri narudzbi. Prije par dana sam narucio slusalice, takoder dosle za 2 dana tj onaj dan koji sam odabrao. Sto se mene tice super je ducan, overseas je takoder super, placanje pouzecem + sta te zovu prije dostave da provjere jesi li doma. |
http://www.nabava.net/trazilica.php?tp=0&q=1043nd
edigital 5 god garancije, links 2 god garancije. pametnom dosta :) |
Ako ga uopće bude bilo, kao i sa ovim mojim tp link-om. Vec sam davno mogao kupit u linksu (40kn skuplje) al reko hoću uštedit 40kn :D Izgleda da neću :D
|
ima ovog mog u trgovini ak se ne varam :D
a ja imam jednog koji radi, i drugog kojeg sam na servis dal, vec je tjedan dana kod njih jos se nist nezna :) |
Može li se otkazat narudžba? Uletila mi dobra ponuda a ja nemogu više čekat.
|
Kad napraviš narudzbu dode ti mail i u njemu ti piše ;)
Citiraj:
|
Citiraj:
ak nije zovi ducan i reci da odustajes. :chears: preteko me brc :-) |
Nije plaćeno. Ok, hvala.
|
Frend uzeo RAT 5, kaže da je sve prošlo super.
|
naručio 17.4. objektiv, i došao jučer 8.5.. danas ga kupio i sve prošlo u redu.
malo sam duže čekao, ali je jeftiniji 650kn nego u drugim trgovinama, pa čak i kod glavnog distributera, tako da.... meni se isplatilo čekati :D i samo da kažem da kad sam došao po objektiv, unutra guuužva, kao da dijele robu :D |
Jučer naručio 32'' Samsungov TV, danas ga dostavili, dan prije zadanog roka, ja prezadovoljan. Cijena povoljnija nego u drugim dućanima.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:42. |