PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   F1 sezona 2013 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=243290)

rendula 21.04.2013. 15:22

Upravo smo mogli vidjeti jedan od razloga zasto je Alonso bolji of Fetla.

drazenzg 21.04.2013. 15:24

Kaj je s Perezom danas, na čemu je mali? Još će ubiti nekoga.

begi 21.04.2013. 15:48

Bravo Fetl, bravo za bolid i tim to je dobitna kombinacija. Jučer izgubio 2,25 a danas dobio 3,75. Eto Brko ne mora biti najbolji vozač, ali utrke se voze za prva mjesta, slavu i novac:D Jesam li ti rekao da je dean u pravu. Za info Meclaren će se popraviti u Španiji biti će kao prva četvorka.

dean225 21.04.2013. 16:00

Divim ti se Brko. Ti u jednom postu stigneš odgovorit svima. Na svaki post imaš primjedbu i komentar i sve znaš. Blago tebi.

RedBull danas bez konkurencije. Na postolju 3 Renaulta. Iako da je sve bilo kako treba, Alonso bi bio skroz gore.. ovo ostalo više-manje očekivano.

Po činjeničnom stanju Vettel ima 3. titule zar ne?!

draksa 21.04.2013. 16:05

Alonso bi da nije bilo onih problema sa DRSom ozbiljno ugrozio Vettela i nebi on ovako komotno odvozio do kraja
Jel se to meni ucinilo se Massi u zavoju odvojio sam onaj bocni dio gume 2. put, bez da je prije bila puknula ili nesto slicno?

Zanimljiva jako utrka puno borbi

Poredak isti ko i prosle god među prva 3 :)

Burko 21.04.2013. 16:35

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2381676)
Fenomenalna vožnja u ovom sudoperu koji McLaren ima ove godine.

uhuhuhu! zahvaljujem, bas se lijepo nasmijah na usporedbu ;).

nego, danasnja utrka je pokazala sta tocno - nemas DRS, EOD. vettel odjurio naprijed, EOD. ali opet se ponavljate vas dvojica, jedan jedno prica, drugi tupi drugo....... ja znam da je alonso bez drs-a pokazao sto zna, isto kao i vettel u nesto slabijem izdanju na pocetku protiv rosberga.

i dobra utrka, puno prestizanja, perez daje notu bezobrazluka kakvu nisam dugo vidio (nadao sam se da ce to biti kobayashi, ove godine ga uopce vise nema :). ali nema do montoye........ :D). steta (meni) sto force india nije na kraju bila treca, jebo ih gume i pravila...... sve imam osjecaj da je pirelli smece od gume kakve je michelin radio, pa cak i bridgestone.

Baja 001 21.04.2013. 17:09

Nisan Ferrari fan, ali ovo šta se danas događalo je stvarno ajme, od jako dobrog starta sve dalje je išlo krivo i za Massu i za Alonsa, koji je kasnije izvlačio max... Button dosta dobar, iako je ima ragu, Perez isto. Mercedesi podabacili, iako su bili ok u FP...

Kimi i Gros odlični, kako su krenili :)

Sve u svemu jako zanimljiva trka.

barbir 21.04.2013. 20:03

Sve u svemu jako zanimljive utrke ove sezone, borba do posljednjeg zavoja, doslovno. Lotusi danas odlični, očito je promjena šasije urodila plodom kod Grosjeana, oni ili red bull će odnit momčadski naslov. Šteta za Alonsa al opet je pokaza koliko je dobar vozač. McLareni vrlo dobri kao i Force india (di Resta). Mečke loše na duge staze, očekiva san više od njih.

Rino 21.04.2013. 23:04

Citiraj:

Autor dean225 (Post 2381633)
A Vettel opet pokazao da je najbolji vozač u f1.

Ne znam na čemu si, ali vidim da o F1 znaš koliko Ava Karabatić o brušenju lanca na motorki!

barbir 22.04.2013. 00:48

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2381847)
a Fetl? što o njemu misliš?

Simpatičan dečko. :D Meni se osobno ne sviđa jer je umišljen i bahat, ali sigurno nije loš vozač , uostalom o tome govore i njegovi rezultati. Sad baš da je najbolji i nije. Jednostavno su mu trenutno zvijezde naklonjene i za koju godinu će bit prosječan vozač. Eto šta ja mislin o njemu.

freddie 22.04.2013. 08:22

Citiraj:

Autor barbir (Post 2381886)
Simpatičan dečko. :D Meni se osobno ne sviđa jer je umišljen i bahat, ali sigurno nije loš vozač , uostalom o tome govore i njegovi rezultati. Sad baš da je najbolji i nije. Jednostavno su mu trenutno zvijezde naklonjene i za koju godinu će bit prosječan vozač. Eto šta ja mislin o njemu.

Ti ga osobno poznaš pa znaš da je umišljen i bahat , ili si to stekal po pisanju polupismenih novinara i žutog tiska.
Koliko bi taj dečko trebal osvojiti naslova prvaka i koliko utrka pa da ga konačno počinjete uvažavati kao izvrsnog vozača f1.

Lewis 22.04.2013. 08:52

Citiraj:

Autor freddie (Post 2381927)
.
Koliko bi taj dečko trebal osvojiti naslova prvaka ............. pa da ga konačno počinjete uvažavati kao izvrsnog vozača f1.

7 (sedam) :D :D.

barbir 22.04.2013. 09:21

Citiraj:

Autor freddie (Post 2381927)
Ti ga osobno poznaš pa znaš da je umišljen i bahat , ili si to stekal po pisanju polupismenih novinara i žutog tiska.
Koliko bi taj dečko trebal osvojiti naslova prvaka i koliko utrka pa da ga konačno počinjete uvažavati kao izvrsnog vozača f1.

A kako bi ti nazva ono šta je napravia u Maleziji? Prijateljskim, dobronamjernim? Kad ti momčadski kolega pokaže srednji prst to puno govori o tebi.

freddie 22.04.2013. 09:42

Citiraj:

Autor barbir (Post 2381965)
A kako bi ti nazva ono šta je napravia u Maleziji? Prijateljskim, dobronamjernim? Kad ti momčadski kolega pokaže srednji prst to puno govori o tebi.

A kaj je to napravil u Maleziji. Prestigal je sporijeg vozača od sebe.Valjda i je to smisao F1.

@Lewis
onda još malo :D

Baja 001 22.04.2013. 10:26

Citiraj:

Autor barbir (Post 2381965)

Ono šta bi u principu triba napravit, bori se ali nemoj sjebat TM. Isto ka šta su sada Perez i Button radili, doduše uz manje iskustva Pereza pa je moglo završit ka Turska 2010te (Webber i Vettel), šta je opet sranje za team. Isto mi je glupo šta Rosberg nije napa, iako je ima brži bolid...

Blue_Fatal1ty 22.04.2013. 10:29

Citiraj:

Autor freddie (Post 2381978)
A kaj je to napravil u Maleziji. Prestigal je sporijeg vozača od sebe.Valjda i je to smisao F1.

@Lewis
onda još malo :D

Nije prestigao sporijeg vozača nego nije slušao naredbe momčadi! Ako je momčad naredila obojici da prebace motore u štedljivi mod onda ih treba valjda slušat. Webber je prebacio na taj mob, a ovaj bahati švabo nije. Naravno da je bio brži. Ta pobjeda je bila totalno podla i bezobrazna pogotovo ako se uzme u obzir da mu je Webber puno puta čuvao guzicu.

Flood 22.04.2013. 10:33

Citiraj:

Autor Blue_Fatal1ty (Post 2381989)
Nije prestigao sporijeg vozača nego nije slušao naredbe momčadi! Ako je momčad naredila obojici da prebace motore u štedljivi mod onda ih treba valjda slušat. Webber je prebacio na taj mob, a ovaj bahati švabo nije. Naravno da je bio brži. Ta pobjeda je bila totalno podla i bezobrazna pogotovo ako se uzme u obzir da mu je Webber puno puta čuvao guzicu.

Webber je napravio identičnu situaciju u Silverstoneu 2011.g,al ga nije uspio prestići,Fetla jelte :D

Renesis 22.04.2013. 10:35

Sto se tice malezije. Kako su i rekli, svi "veliki" vozaci su bili prgavi i radili takve stvari. Njegov problem je sto je nakon utrke bio manji od makovog zrna i pojeo svoja govna...

Sto se tice Bahraina. Alonso je uspio doci do finih bodova bez DRS-a, a vidjeli smo hvala bogu sto je DRS znacio na startno ciljnoj ravnini... Vettel je bio prvi prakticki od pocetka. Na cistoj stazi (valjda nitko od ostatka nije imao tu privilegiju, stalno se netko klao).

Vettel mi nije nesto drag. Red velicine Buttona rekao bih, a da budemo na cistu, navijam za mclaren i gumbek mi je jako drag sa svojim sposobnostima u razlicitim vremenskim uvjetima...

Baja 001 25.04.2013. 13:10

Schumacher to drive F1 car on Nordschleife

Citiraj:

Schumacher will drive a 2011 W02 on the longer version of the track which held Germany’s round of the world championship between 1951 and 1976.

“Schumacher will post a demonstration lap on the Nurburgring’s legendary Nordschleife in a Mercedes AMG Petronas F1 W02 to say ‘thank you’ to his fans for their years of loyal support during his F1 career,” said Mercedes in a statement.

>>>KUKY<<< 25.04.2013. 18:35

Bravo matori i dalje si vrh. Jedva cekam da vidim taj krug.:goood:

Baja 001 26.04.2013. 11:15

Thailand GP track route confirmed for 2015 race

Citiraj:

Ecclestone said the organisers are keen to hold their race at an earlier date. “They say 2014 and I say 2015,” said Ecclestone of the proposal. “It is serious and it is good.”

The 2014 calendar is already slated to include a new race in Russia in 2014 and a second Grand Prix in the USA.
Još jedna gradska.

kian 10.05.2013. 18:39

begi 11.05.2013. 15:06

Mečke sjajne na kvalifikacijama. Još ako su što radili na manjem trošenju guma, moguće sutra prođu dobro. Prezadovoljan sam i Fetlovim učinkom, najvjerovatnije 1-2 sutra. Brkini opet podbacili, izgleda nema nekih pomaka s novim dijelovima u Meklarenu. Nema druge nego da čekaju 2015.g. i Hondine motore.

aski 11.05.2013. 19:47

A jesi ga sad zasrao :D Merc ima dobar motor, mislim da se njihov najmanje kvario od 2006. i jak je. :) Tako da ne vidim zasto bi u McLarenu cekali 2015. i Hondu. Trebaju maknuti Whitmarsha kao sto u Ferrariju trebaju napraviti s Domenicallijem. A tu se osjeti i nedostatak Hamiltona pomalo, a imali su i eksperimenti s prednjim ovjesom pa se sad malo muce kao i Ferrari lani :)

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...52808339_n.jpg :D

Burko 12.05.2013. 08:19

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2393548)
kak sad moji? kaj nije moj Alonso?

ajde, prikriveni ljubitelj svih spanjolaca: alonso, torres, barcelone........ :).

tja. sutra, ako su sredili potrosnju guma u mecki, bude odlicno za njemacku momcad. lotus nesto ipak podbacio. force india iskreno isto. mclaren..... kao i williams, poprilicna sramota.

nadam se zanimljivoj utrci. bas me briga toliko da mora pobjedit ferrari, samo da ne pobjedi vettel zbog zanimljivosti sezone :). i da se mclaren poslozi malo i da oni krenu koliko toliko konkurirati, imas vettela - alonsa - kimija. i prvih par krugova rosberga - hamiltona - massu, pa krenu padat iza........ webber je negdje izmedu.
sto vise u prvih 10 to bolje za natjecanje ;).

Baja 001 12.05.2013. 11:16

Citiraj:

Autor Burko (Post 2393587)
ajde, prikriveni ljubitelj svih spanjolaca: alonso, torres, barcelone........ :).

tja. sutra, ako su sredili potrosnju guma u mecki, bude odlicno za njemacku momcad. lotus nesto ipak podbacio. force india iskreno isto. mclaren..... kao i williams, poprilicna sramota.

nadam se zanimljivoj utrci. bas me briga toliko da mora pobjedit ferrari, samo da ne pobjedi vettel zbog zanimljivosti sezone :). i da se mclaren poslozi malo i da oni krenu koliko toliko konkurirati, imas vettela - alonsa - kimija. i prvih par krugova rosberga - hamiltona - massu, pa krenu padat iza........ webber je negdje izmedu.
sto vise u prvih 10 to bolje za natjecanje ;).

I zadnji su put dobri bili u kvalifikacijama (Rosberg) a kasnije fijasko, s tim da su i jučer spominjali temperature, pa sumnjan da će na duže staze ić... Opet Nico je dosta vozio po treninzima pa je moguće i da su sredili nešto. Ovo s Lotusom da je podbacio neću komentirat :D, ako nije 1 red odma je podbacio :stoopid:

suedamA obmaR 12.05.2013. 11:44

Di mogu gledat utrku, kvalifikacije sam gleda na SPTV ali nema utrke danas na rasporedu?

Lewis 12.05.2013. 11:49

Citiraj:

Autor suedamA obmaR (Post 2393642)
Di mogu gledat utrku, kvalifikacije sam gleda na SPTV ali nema utrke danas na rasporedu?

Kako nema ? evo ti na naslovnoj stranici njihovog WEBa ovkao pise:

SUBOTA, 11. SVIBNJA

13.55 KVALIFIKACIJSKI TRENING - UŽIVO
20.25 KVALIFIKACIJSKI TRENING - SNIMKA

NEDJELJA, 12. SVIBNJA

13.20 FORMULA 1, VN ŠPANJOLSKE - UŽIVO
18.00 FORMULA 1, VN ŠPANJOLSKE - SNIMKA

suedamA obmaR 12.05.2013. 12:11

Ok, hvala

Na TVProfil nema, neka greška vjerovatno.

Burko 12.05.2013. 12:25

Citiraj:

Autor Baja 001 (Post 2393636)
Ovo s Lotusom da je podbacio neću komentirat :D, ako nije 1 red odma je podbacio :stoopid:

rekao sam - nesto podbacio. ima razlike ;). ako treba detaljnije, ocekivao sam bolje rezultate, eto :).

ali, bit ce najvjerovatnije bolji od mercedesa :beer:.

1v@n 12.05.2013. 14:20

Ja se nadam da će ovog Grosjeana maknuti i vratiti Kubicu u F1. Ako već ne vrate Kubicu, neka Heidfelda vrate jer ovo nema smisla. Ništa od tog francuza, ništa.

Mercedesi su izgubljeni. Kao da se Marussia našla na putu.

Burko 12.05.2013. 16:00

ferrari No#1, uz lotus u rukama kimija :). nadam se da ce i ubuduce ovako :chears:.

ali istina, gdje je danas RB zapeo? vettel, kao najbolji vozac? bez provokacije pitam, ali me zanima izgovor.........

Toorop 12.05.2013. 16:05

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2393711)
Fetl ubija. Fakat dokazuje da je najbolji vozač trenutno na stazi :D

:D
Svaka čast Masi, kako je lijepo odvozio, Alonso također, Kimi je odgovorio onima koji su rekli da je Lotus podbacio(ne gledajući grožana) a mečke su u problemima teškim..

Red_Dragon 12.05.2013. 16:20

Nadam se da u Lotusu neće zaustaviti razvoj bolida i da će se moći boriti sa Alonsom i Vettelom za naslov. Svakako da su podiji super stvar ali treba im i par pobjeda da bi imali šanse.

Nacki 12.05.2013. 16:28

Konacno poredak koji je meni po volji

Jedino sto postaje zabrinjavajuce su ove gume koje se u zadnje vrijeme raspadaju - to nikako ne moze biti dobro

dean225 12.05.2013. 16:29

jasno je kao dobar dan cim je Massa brz brz je i Ferrari!Alonso danas prebrz a RB ce se vratit na velika vrata cim gume budu normalne. 4 i 5 boksova sve govori o danasnjoj F1

Lewis 12.05.2013. 16:39

Toliko su stedili i pricali o raznim restrikcijama/stednajma (FIA) a danas potrose po 20-24 gume za vikend na svakom bolidu, bas im je dobra stednja :).

Svak cast Alonsu danas je bio nedodirljiv za ostatak ekipe.

draksa 12.05.2013. 17:02

Ferrari je jucer imo setup za trku spreman, vidlo se po top speedu na kvalama koji su imali najvisi steta za Massu za onu kaznu mogao je biti i bolje plasiran bez nje
Da , nevidim puno navijaca Mercedesa da se zale na gume tu na forumu, samo RBovi :D

dean225 12.05.2013. 17:15

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2393756)
Nisam ni sumnjao da će opravdanje izostati :D
Gume su svima jednake, ako nisi znao, već 7. sezonu zaredom ;)

Ma ti da hoces shvatit ti bi shvatio. Volis samo provocirat. Svi mogu voziti puno brze, a ovo je sve samo ne utrkivanje. Guma koja moze izdrzat samo 10 krugova je losa guma..

draksa 12.05.2013. 17:37

Citiraj:

Autor dean225 (Post 2393769)
Ma ti da hoces shvatit ti bi shvatio. Volis samo provocirat. Svi mogu voziti puno brze, a ovo je sve samo ne utrkivanje. Guma koja moze izdrzat samo 10 krugova je losa guma..

Ovi na 24h LeMansa ne pljuju po benzincima jer trose vise neg pokusavaju nekako smanjiti tu potrosnju i na neke druge nacine doci do pobjede u odnosu na Audi tj TDI :D

Isto ti je

Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:58.