![]() |
Upravo smo mogli vidjeti jedan od razloga zasto je Alonso bolji of Fetla.
|
Kaj je s Perezom danas, na čemu je mali? Još će ubiti nekoga.
|
Bravo Fetl, bravo za bolid i tim to je dobitna kombinacija. Jučer izgubio 2,25 a danas dobio 3,75. Eto Brko ne mora biti najbolji vozač, ali utrke se voze za prva mjesta, slavu i novac:D Jesam li ti rekao da je dean u pravu. Za info Meclaren će se popraviti u Španiji biti će kao prva četvorka.
|
Divim ti se Brko. Ti u jednom postu stigneš odgovorit svima. Na svaki post imaš primjedbu i komentar i sve znaš. Blago tebi.
RedBull danas bez konkurencije. Na postolju 3 Renaulta. Iako da je sve bilo kako treba, Alonso bi bio skroz gore.. ovo ostalo više-manje očekivano. Po činjeničnom stanju Vettel ima 3. titule zar ne?! |
Alonso bi da nije bilo onih problema sa DRSom ozbiljno ugrozio Vettela i nebi on ovako komotno odvozio do kraja
Jel se to meni ucinilo se Massi u zavoju odvojio sam onaj bocni dio gume 2. put, bez da je prije bila puknula ili nesto slicno? Zanimljiva jako utrka puno borbi Poredak isti ko i prosle god među prva 3 :) |
Citiraj:
nego, danasnja utrka je pokazala sta tocno - nemas DRS, EOD. vettel odjurio naprijed, EOD. ali opet se ponavljate vas dvojica, jedan jedno prica, drugi tupi drugo....... ja znam da je alonso bez drs-a pokazao sto zna, isto kao i vettel u nesto slabijem izdanju na pocetku protiv rosberga. i dobra utrka, puno prestizanja, perez daje notu bezobrazluka kakvu nisam dugo vidio (nadao sam se da ce to biti kobayashi, ove godine ga uopce vise nema :). ali nema do montoye........ :D). steta (meni) sto force india nije na kraju bila treca, jebo ih gume i pravila...... sve imam osjecaj da je pirelli smece od gume kakve je michelin radio, pa cak i bridgestone. |
Nisan Ferrari fan, ali ovo šta se danas događalo je stvarno ajme, od jako dobrog starta sve dalje je išlo krivo i za Massu i za Alonsa, koji je kasnije izvlačio max... Button dosta dobar, iako je ima ragu, Perez isto. Mercedesi podabacili, iako su bili ok u FP...
Kimi i Gros odlični, kako su krenili :) Sve u svemu jako zanimljiva trka. |
Sve u svemu jako zanimljive utrke ove sezone, borba do posljednjeg zavoja, doslovno. Lotusi danas odlični, očito je promjena šasije urodila plodom kod Grosjeana, oni ili red bull će odnit momčadski naslov. Šteta za Alonsa al opet je pokaza koliko je dobar vozač. McLareni vrlo dobri kao i Force india (di Resta). Mečke loše na duge staze, očekiva san više od njih.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Koliko bi taj dečko trebal osvojiti naslova prvaka i koliko utrka pa da ga konačno počinjete uvažavati kao izvrsnog vozača f1. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
@Lewis onda još malo :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sto se tice malezije. Kako su i rekli, svi "veliki" vozaci su bili prgavi i radili takve stvari. Njegov problem je sto je nakon utrke bio manji od makovog zrna i pojeo svoja govna...
Sto se tice Bahraina. Alonso je uspio doci do finih bodova bez DRS-a, a vidjeli smo hvala bogu sto je DRS znacio na startno ciljnoj ravnini... Vettel je bio prvi prakticki od pocetka. Na cistoj stazi (valjda nitko od ostatka nije imao tu privilegiju, stalno se netko klao). Vettel mi nije nesto drag. Red velicine Buttona rekao bih, a da budemo na cistu, navijam za mclaren i gumbek mi je jako drag sa svojim sposobnostima u razlicitim vremenskim uvjetima... |
Schumacher to drive F1 car on Nordschleife
Citiraj:
|
Bravo matori i dalje si vrh. Jedva cekam da vidim taj krug.:goood:
|
Thailand GP track route confirmed for 2015 race
Citiraj:
|
|
Mečke sjajne na kvalifikacijama. Još ako su što radili na manjem trošenju guma, moguće sutra prođu dobro. Prezadovoljan sam i Fetlovim učinkom, najvjerovatnije 1-2 sutra. Brkini opet podbacili, izgleda nema nekih pomaka s novim dijelovima u Meklarenu. Nema druge nego da čekaju 2015.g. i Hondine motore.
|
A jesi ga sad zasrao :D Merc ima dobar motor, mislim da se njihov najmanje kvario od 2006. i jak je. :) Tako da ne vidim zasto bi u McLarenu cekali 2015. i Hondu. Trebaju maknuti Whitmarsha kao sto u Ferrariju trebaju napraviti s Domenicallijem. A tu se osjeti i nedostatak Hamiltona pomalo, a imali su i eksperimenti s prednjim ovjesom pa se sad malo muce kao i Ferrari lani :)
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...52808339_n.jpg :D |
Citiraj:
tja. sutra, ako su sredili potrosnju guma u mecki, bude odlicno za njemacku momcad. lotus nesto ipak podbacio. force india iskreno isto. mclaren..... kao i williams, poprilicna sramota. nadam se zanimljivoj utrci. bas me briga toliko da mora pobjedit ferrari, samo da ne pobjedi vettel zbog zanimljivosti sezone :). i da se mclaren poslozi malo i da oni krenu koliko toliko konkurirati, imas vettela - alonsa - kimija. i prvih par krugova rosberga - hamiltona - massu, pa krenu padat iza........ webber je negdje izmedu. sto vise u prvih 10 to bolje za natjecanje ;). |
Citiraj:
|
Di mogu gledat utrku, kvalifikacije sam gleda na SPTV ali nema utrke danas na rasporedu?
|
Citiraj:
SUBOTA, 11. SVIBNJA 13.55 KVALIFIKACIJSKI TRENING - UŽIVO 20.25 KVALIFIKACIJSKI TRENING - SNIMKA NEDJELJA, 12. SVIBNJA 13.20 FORMULA 1, VN ŠPANJOLSKE - UŽIVO 18.00 FORMULA 1, VN ŠPANJOLSKE - SNIMKA |
Ok, hvala
Na TVProfil nema, neka greška vjerovatno. |
Citiraj:
ali, bit ce najvjerovatnije bolji od mercedesa :beer:. |
Ja se nadam da će ovog Grosjeana maknuti i vratiti Kubicu u F1. Ako već ne vrate Kubicu, neka Heidfelda vrate jer ovo nema smisla. Ništa od tog francuza, ništa.
Mercedesi su izgubljeni. Kao da se Marussia našla na putu. |
ferrari No#1, uz lotus u rukama kimija :). nadam se da ce i ubuduce ovako :chears:.
ali istina, gdje je danas RB zapeo? vettel, kao najbolji vozac? bez provokacije pitam, ali me zanima izgovor......... |
Citiraj:
Svaka čast Masi, kako je lijepo odvozio, Alonso također, Kimi je odgovorio onima koji su rekli da je Lotus podbacio(ne gledajući grožana) a mečke su u problemima teškim.. |
Nadam se da u Lotusu neće zaustaviti razvoj bolida i da će se moći boriti sa Alonsom i Vettelom za naslov. Svakako da su podiji super stvar ali treba im i par pobjeda da bi imali šanse.
|
Konacno poredak koji je meni po volji
Jedino sto postaje zabrinjavajuce su ove gume koje se u zadnje vrijeme raspadaju - to nikako ne moze biti dobro |
jasno je kao dobar dan cim je Massa brz brz je i Ferrari!Alonso danas prebrz a RB ce se vratit na velika vrata cim gume budu normalne. 4 i 5 boksova sve govori o danasnjoj F1
|
Toliko su stedili i pricali o raznim restrikcijama/stednajma (FIA) a danas potrose po 20-24 gume za vikend na svakom bolidu, bas im je dobra stednja :).
Svak cast Alonsu danas je bio nedodirljiv za ostatak ekipe. |
Ferrari je jucer imo setup za trku spreman, vidlo se po top speedu na kvalama koji su imali najvisi steta za Massu za onu kaznu mogao je biti i bolje plasiran bez nje
Da , nevidim puno navijaca Mercedesa da se zale na gume tu na forumu, samo RBovi :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Isto ti je |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:58. |