![]() |
Malo su previše zabrijali na crysis. Ajde sve ok, wingsuits fora, al majko mila, ona odijela, nisam zapamtio ime, to je bilo previse.
alt+f4-delite |
Odigrao SP, uzelo mi nekih otprilike 8h. Nisam očekivao nikakav napredak u odnosu na prošle failove, al eto, igra postigla biti još gora :D Ne sjećam se kada me zadnji puta neka igra toliko naživcirala, koliko me ova. Ima toliko glupih stvari i momenata da je to za nepovjerovat. Bugovi, rupe u priči, loading (nešto najglupljeg što sam vidio u igrama), Strike misije (ali ozbiljno, koji k bi to trebao biti?!), loši likovi, općenito forsiranje svakog elementa igre; sve to i puno više se prodaje po cijeni od 60€.
Čisti copy-paste iz godine u godinu nakon četvroke, ali sa puno glupljim "novostima i dodacima" igri. MP ne moram ni probat niti želim, svi znamo kakav je :D |
Ekipa trebao bi pomoć plz. Kao prvo bacite oko na "moj komp". Kad igram bude mi prosječni fps oko 35-40 i zna biti dosta fps dropa(nekad čak dođe i do 70-80 na par sekundi pa naglo padne) tako da sam već očajan, nemogu igrat ko čovjek. Sve sam postavke stavio na low, isključio depth of field, shadows, sync every frame isključio itd i opet mi zajebava fps, baš me smeta jer nemogu igrat pošteno, skoro stalno mi bude fps drop. Catalyst verzija mi ja 12.6. Kao što i sami znate optimalan fps za igranje je 60 :)
evo slike za catalyst verziju drivere: http://i.imgur.com/lN9RG.jpg ps. za multiplayer sam mislio ;) |
Koji je ovo trend postao pricati protiv CoD-a da ne valja, a niti se ne proba multiplayer.
Valjda si onda cool i faca jer to nije kao BF 3 kojega igraju samo doktori i inzinjeri za razliku od ovoga. Igram CoD od jedinice, igram i BF od 1942,a i druge igre godinama, ali ne pricam protiv igara jer je to kao trend i cool. Ovaj MP je cisto ok i 10 puta bolji od mw3 npr. Neka igra tko sto voli, a ovi sto pricaju da ne valja bez da uopce probaju MP komponentu igre radi koje se i igra CoD uostalom su malo previse razmazeni. Pa valjda se igra treba probati da se vidi kakva je. Ne da mi se nikakav flame war, ali ipak mi smeta ovakvo ponasanje da bi netko ispao cool i bio u trendu lol U svakom slucaju ne zelim sudjelovati vise u ovoj temi jer vidim gdje to vodi i na koji nacin se razmislja. Pozdrav |
Netko je ubacio FEAR umjesto COD u igru, koja jadnost... i više gledaš idiotske videje neg što igraš, moram pod hitno maknit tih 15GB govana sa hard i deinstalirat.
|
Citiraj:
nema smisla trošiti riječi više na to. Anin-stol je napravljen i to je to od mene što se Kol of Butija tiče. :D |
Multi je dobar. Oružja su brutalno razrađena (grafika), kao i ljudi. Do u detalje. Fora je što u rat možeš ponjet samo 10 stvari, pa si odabereš što hoćeš. Jedino što ima cheatera.
|
To što ima cheatera je feature koji prati cijeli CoD serijal :)
|
Citiraj:
|
Ekipa da li se nekome od vas događa da čekate po 1-2min kada vam se loada mapa za multiplayer? Da li neko zna kako to popraviti?
|
Citiraj:
|
Ekipa pomoc.
SP mi se rusi nakon par minuta igranja, sve frisko instalirano, od W7 64bit do drivra. Samo se zacrni ekran i pras nazad na deskotop, igru moram gasit preko task menagera jer se zaglavi. :wtf2: ne bum kupoval vise oriđiđi i sve ih bum tuzil :D Naravo da je original. Driveri su zdanja preporucena beta od nvidije tj 310.70 zombi radi ok (bar koliko sam bija ziv cca 3-4 min) |
Ok ljudi sad sam totalno lud nit SP ne radi tj srusi se nakon par minuta, zombiji isto, MP radi malo duze cca 15 min i onda i on krapa tj crni ekran i povratak u desktop.
Druge igre rade ok npr. Batman: Arkham City, Far Cray 2, sta da radim tom prokeltom Call Of Duty : Black Ops 2 da mi proradi. Pomoc lege plizzzz :) |
Ovo ovdje je poljska verzija, jel? Ima li kakvih problema nakon stavljanja ENG patcha?
Ne vidim nigdje jeftiniji key, a da nije ruski. |
Jest, nema nikakvih problema, staviš ENG fajlove i sve normalno bez restrikcija radi. Updejti također normalno rade samo znaju vratit poljski kao default jezik, to se lako promjeni u fajlu s postavkama za to (localization.txt ako se ne varam).
|
Evo ja rjesio problem rusenja igre tako da sam downclockao grafu, -200 za GPU, -200 za RAM i stavi pover na 90% :fiju:
Nakon stavljanja ovih postavki igra radi bez problema (frp jos uvjek preko 100 :D). Druge igre rade ok kad je grafa u na normalnoj brzini (Far Cray 3, Batman, itd), tako da samo blago zbunjen, ali bar radi bez rusenja na desktop. |
prejaka grafička :D
|
Pokrenem igru i kad krene prvi filmić ono kad izlazi podmornica iz vode zašteka mi i moram resetirat pc!
driveri su zadnji neznam u ćemu je stvar! |
je rijesen problem zamrzavanja s updateo...Jel iko rijesio ili zna sta se desava?????
|
Moze li se kako maknuti toogle sa sprinta? Jer kad jednom stisnem sprint ne mogu se zaustaviti skroz dok se ne umorim. Dok npr u COD4 stisnes sprint (shift), i kad hoces prestat sprintat opet stisnes sprint (shift).
|
Kad pokrene igru izbaci mi error, jel ima ko kakvo rjesenje ili sl.
http://prntscr.com/645w7f Problem Event Name: BEX Application Name: t6sp.exe Application Version: 1.0.0.1 Application Timestamp: 509a7621 Fault Module Name: StackHash_4bc9 Fault Module Version: 0.0.0.0 Fault Module Timestamp: 00000000 Exception Offset: 0018fd4c Exception Code: c0000005 Exception Data: 00000008 OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1 Locale ID: 1050 Additional Information 1: 4bc9 Additional Information 2: 4bc95bc08c80253552a5c9f5e69006f7 Additional Information 3: 7736 Additional Information 4: 77363e9c4fcc0db54525b3b0c99efd5e http://prntscr.com/645wvu |
eto rijesio sam problem ako ko ima isti samo treba instalirat Steam i nema vise errora...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:20. |