![]() |
Citiraj:
I prije nego smo ušli u EU smo držali preporučene Noctuine cijene, bez obzira na sve naše dodatne troškove koje smo imali pri uvozu jer nismo članica EU. Tako da tek sad kad smo ušli u EU imamo neku normalnu marginu na cijeni. Pa za sad nema pojeftinjenja u planu. Međutim ako se promjene uvjeti pa budemo u mogućnosti sniziti cijene, naravno da ćemo to i učiniti. |
Inače od pred par dana se Noctua proizvodi mogu naći i u Futura IT trgovini u Zagrebu.
|
Jel još besplatna dostava za članove foruma?
|
Malo osvježavam staru temu ali crknul mi je noctua NF-F12 kupljen kod oprića,jel on još uvijek radi...kome se šalju reklamacije?
Poslao sam mailove njemu |
Radi, mislim da je na GO do sredine sljedećeg tjedna ali me nemoj držat za riječ
Lp |
Pozdrav,
evo da i ja pohvalim Oprić. Dogovorili "item list" u petak, poslano u ponedjeljak,a stiglo danas (utorak). Sve dogovoreno preko maila i moba u par min. :chears: http://www.pohrani.com/t/2X/sg/4bXpd...8165344pro.jpg |
Mali bump teme :D
Bio sam u potrazi za LGA115x mountingom za Noctuine hladnjake. Nisam ga našao nigdje nego sam se sjetio Oprića i javio na mail (obzirom da nisam dugo čuo, a nitko ovdje nije ni pisao, nisam ni bio siguran da li još posluju). Isti dan navečer sam poslao upit, ubrzo zatim i potvrdni mail da je dio na stanju, te odmah idući dan dobio ponudu. Ubrzo zatim je paket i poslan. Dobio bih ga idući dan da Overseas nije zaribao, no na kraju sam ga dobio danas (valjda da se iskupe što jučer nisu :D). Sve u svemu pohvale Oprić Informatici. Brzo odgovaraju na mailove, i maksimalno korektno odrađuju svoj posao :beer: |
Pohvale Opriću.
Naručen 40mm noctua vent u pon, danas stigao. Odgovaranje na mailove jako brzo, vhunska usluga. Eto samo da ekipa ima info da posluju i da imaju čak i "opskurnije" noctua proizvode. |
Pohvale za Oprić, nazvao i dogovorio se sa Ivanom za kupovinu, sve poslano gls- om. Imaju sve vezano za Noctua i najbolju cijenu na našem tržištu. :)
|
Strižu li uskoro NF-A12x25 ? :nuts:
:rolleyes: |
Još jedna pohvala za Oprić. Promptno javljanje, ekspresni dogovor oko Noctua ventilatora i slanje (gls-om).
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:05. |