![]() |
Citiraj:
|
1. -POP- (Eddie)
2. Veki-os |
Nekome uvijek neće odgovarati! Jel ima tko iz Osijeka??? Ili da mičemo to za tjedan dana kasnije još? I LAcy di je kolega tvoj sa PCE?
|
Tu je negdje :) SickBoy?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nas trojica smo već održali jedan mali sastanak... :D
|
Ja bi se isto učipio, kontam da sam slobodan od posla u petak tako da nije bedara
|
Evo da se ja ispricam, rekao sam da sam za, ali nemogu, moram ici sutra na faks prijavit ispite, a u petak moram doma sljakat, drugom prilikom :(
|
1. -POP- (Eddie)
2. Veki-os 3. Darth Vader Dalje? Još ću ja uhvatiti neke ljude koji nisu online baš na PCE previše u zadnje vrijeme... |
sory POP i ostali, ne mogu :( Fax me pritiso jako labose moram rjesavat... neki drugi put :(
|
šta je s domyem, jel dolazi?
vrijedi i dalje pred cityem u 18.30? |
Hehe, idem samo da tebe upoznam! :D A di su ostali?
|
U 18:30, vrijedi. I ako nas bude malo budemo popili cugu. Budemo se opet našli kad ekipa bude mogla.
|
Evo mali BUMP, možda još netko vidi. Iako mi se čini da će nas biti 3-4 no nema veze. Tako je to sa nama osječanima... Ja sad idem u vikendicu, no dogovor i dalje vrijedi u 18:30. Nalazimo se ispred terase od Citya. Iako mislim da ćemo se prepoznati. Čekati ćemo do 18:40, a ako nekim slučajem neko kasni 091 576 4989 je moj broj. Iako mislim da takvih neće biti jerbo je zainteresiranost 0 bodova. I di je sad dečec Mislav, rekao je doći! CCC!
|
Citiraj:
|
E,eo mene...............ma.........a meni stvarno glupo ići........kad sam ja pican za vas,mislim da bi me starci pustili ali...ne znam,imam neki osjecaj da bi me vi sprdali kad bi dosao i sl.......mislim,naravno da ja zelim ic,zelim upoznat forumase iz osijeka i to......
|
mislav ne kaki vec dodi na sokic :D ko te bude sprdo odmah ga banam :D
|
Dobro...heh :)
|
Citiraj:
A prepoznati ćemo se, to će biti one budale koje stoje na terasi jer pada kiša. |
neka svatko ima natpis s nečijim imenom, onako na kartonu napisano :D pa će mo se skužit
|
eddieja nemres fulat ni da hoces :) jao oko cega se brinete :D
|
Citiraj:
Bijela Astra G karavan s dva konja unutri. Stižemo točno u 18:30. Izgleda će nas biti 4... Strašno! Svi imaju obaveza... |
Ja nažalost ne stignem danas.
Lijep provod.: cheers2 |
Citiraj:
|
Ja, Veki, Mislav, Domy i Vader. 5 ljudi! Šta reći. Barem se upoznali, neki. Ne znam kad bi vam ljudi odgovaralo, ali da se ne može skupiti 10 ljudi... CCC
|
Darth je zbrisao prije vremena... :D
|
sry, momci hebiga gust raspored danas, ali neka barem sad znam kak izgledate. Nadam se da će mo sljedeći put duže zabrijati uz koju pivu, osim mislava on ne pije :D
|
Citiraj:
|
Ma Mislav je OK, samo je izrastao kao korov! : lol2 : Miki, čime te zaljevaju? :D
|
heh.......pa svačim......LOL...... Inače,bilo je super,bar smo se upoznali i tako........htio bih da se ovo opet organizira......
|
Ma slabo je to. Pio se sok i kava, malo ljudi. Slabo.
|
A čuj, petak navečer većina ljudi čeka da se odmori od posla preko tjedna, a i kiša je padala pa vjerujem da nas je zbog toga bilo malo.
|
Ma osječani su uvijek zauzeti. Ajde, kad možete osječani, koji dan?!
|
Daj ohladi, tek smo stigli... :D
|
Citiraj:
: roller : |
....ma došao mal da vidi u kakvoj okolini ja to živim i usput mi rješio problem s pjesmama.......
|
Citiraj:
Citiraj:
|
20.01.07. 00:28 primio sam SMS
Ja vas još čekam od 18:30 na terasi od citya. Bu došo ko? CCCCC |
Ti to za ozbiljno...ak je onda :lol:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:42. |