![]() |
Pa tko zna koliko je to stajalo prije nego je netko primijetio? Valjda će sad ubuduće biti pažljiviji...
Meni bi baš trebao novi televizor, pa ako netko dobije ovaj nudim 200 € da ga kupim! 👍😂 |
Mamutarka... samo to da imaš potrebu napisati da nisi na ničijoj strani i da ne osuđuješ nikoga dovoljno govori o tome koliko ekipa na ovom forumu zlorabi zakone koji su napisani da bi se zaštitilo potrošače.
Još ovdje govorimo o Chipoteci uz koju je hrpa nas odrasla... Da ti objasnim što će biti dalje... ekipa će pisati prijave Ministarstvu, Chipoteka će zaključiti da je jeftinije lešinarima dati televizor nego platiti kaznu. |
Citiraj:
Netko uvijek "plati" grešku. Konkretno ovdje imao sam priliku piknut ovaj TV ali nisam jer je evidentno greška i neki jadničak će najebat. A igralo je i ulogu što mi je Chipoteka na neku ruku dućan prema kojem gajim respekt. Jedino gdje sam se "ogrebao" je bio onaj TCL 65" za nekih 430€ u sancta Domenica, prije kojih godinu dana, kao snižen 40% je bio reklamiran....i tu su htjeli otkazat narudžbu ali smatram da je to bila dobra cijena, realna akcija i nisam pristao na otkaz. Igralo je ulogu što je to Sancta i konstantno podmeću te svoje vrtoglave kupone, sa kojim cijena ispadne realna cijena u stvari, pa sam zadovoljan bio što sam stvarno nešto dobio 40% off. Ali ovo, ovo je čisto lov u mutnome i profit na tuđoj nesreći. |
ma ok bi mi bilo recimo da naručiš i oni zbog svoje greške isporuče
ali ovaj folklor natezanja poslije mi je malo onako, neznam...neću vrijeđat nikog, dobri smo si :D zapravo mene zanima kako jedna sancta, jedan mall (koji su oboje cigani da se razumijemo) sa milijardu skupih artikala, može bit 100% točan, jer to ne rade roboti nego nekakav čovjek za plaću i onda možda i taj jadnik najebe jer je on oštetio firmu, ma kaos jebote :D |
Dobio i ja e-mail:
Citiraj:
Odgovorio da nema problema i da vrate novce. |
Ti odmah uzeo 2! 😂
Ključno je ovo da li pristajete raskinuti ugovor? Po ovome su dužni isporučili Tv, po mome mišljenju. |
Citiraj:
|
:D
a kad u fizičkoj trgovini (pevec, elipso, lesnina,jysk...) vidiš cijenu koja po svim logikama nije ispravna već puuno manja i dođeš na blagajnu i blaggajnica ladno veli " a to je greška, proizvod košta ovoliko ... šta sad? po HR zakonu moraju ti naplatit iskazanu cijenu, ne vrijede izmotavanja, "pa vidite došlo je do greške, nismo maknuli krivu cijenu...bla bla srać srać..." zašto se kod web trgovine ne primjenjuje isto pravilo? |
Zato što možeš biti čovjek i priznati da je netko pogriješio jer je očito pogreška i svima je to bilo jasno.
Ili možeš inzistirati na zakonu. |
Mogli su uz ispriku i vraćanje novaca, ponuditi barem neki poklon bon od par desetaka eura....
|
Citiraj:
|
Citiraj:
si kad dobil oprost kad te kamera uslika? na kraju, svi smo ljudi, svako može pogriješiti |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Tako su se meni u Lidlu izmotavali i pravili se mutavi “greška u kompjuteru”. Odmah su išli micati naljepnice s cijenama s proizvoda. Da im pozoveš “nadležni instituciju” ne možeš ništa dokazati. Tako da taj zakon nikoga ne štiti u praksi nego je to marketing zakonodavca za naivne. |
Danas nema nikakvih updateova od ovih koji su odlučili biti tvrdoglavi? 😁
|
U mene ništa
Poslano sa mog motorola razr 40 ultra koristeći Tapatalk |
Zanima me informacija što ako netko bude dovoljno uporan pa dobije navedeni televizor i odluči ga preprodati zarad stjecanja novčane koristi a na računu je iskazan iznos od €149,00. Je li to znači da će potencijalni kupac imati dobar razlog za strahovanje tijekom perioda garancije televizora jer u slučaju kvara Chipoteka ima pravo izjaviti da uređaj ne mogu popraviti, ne mogu ponuditi bolji uređaj te ponude potpuni povrat sredstava od €149,00?
|
Tako je.
|
I činilo mi se logično. Chipoteka u tom slučaju izjavi da taj televizor nemaju više u ponudi, popravak je neisplativ i ponude povrat sredstava od €149,00 i koliko čitam zakon to je sve legitimno i vlasnik televizora se ne može žaliti jer je prodavač ispunio sve u skladu sa zakonom. Kolega, hvala na potvrdi.
|
Ne možeš dobiti više nego što si platio :)
Uvijek možeš prvo otići u ovlašteni TCL servis. Jamstvo ne ovisi o plaćenoj cijeni. |
Jep samo ako servis kaže panel ne valja, neisplativo/nema dijelova - ti ostaneš sa 149,00E
|
a jebate dobi si tv za 1150 za 150 eura sta bi vi jos, kupi ga u drugoj trgovini po punoj cijeni pa se neces brinit za sta ako crkne....
|
A dobro, nitko ga još nije ni dobio, a vi već o garanciji? 😁
Što se tiče preprodaje, pa koliko toga se preprodaje bez garancije... Staviš dosta nižu cijenu i ko hoće neka riskira! |
Citiraj:
A čak i da ga ne želite preprodavati, veća vjerojatnost je da tih 75" polomite prilikom raspakiravanja i smještanja na poziciju u stanu nego da sam od sebe krepa u 2 godine :) |
Izgleda da sam ja jedini koji nije pristao na oprost 🙈
tamo biće imaš 20 apartmana, barku na moru, prvi red do mora i onda se điberi za televiziju koja mu ne triba :D
lipo odma na ispovid. :D |
U zlatu se kupao ako meni bude ili je tako
Nisi jedini, ali ako budes trebao jos jedan tv za te silne apartmane - javi
|
Ak će netko prodavat TV nek javi, meni taman treba TV
|
Ja sam se prvi ponudio!🤣🤣
|
Mene baš zanima omjer tvrdoglavih/popustljivih :)
|
@vmesh nije javio svoj status.
|
kako nije, gore je napisa da ne prihvaća ništa osim tv-a :D
Ono šta mene zanima, koja će im biti (pre)prodajna cijena :D |
Novo minus 25%? :)
|
Citiraj:
|
Imaš PM!🤣
|
I ja bi za tih 112,5€ :roller:
|
Došao mail da je raskidanje ugovora njihov konačan odgovor i daju 15% na buduću kupnju.
|
Citiraj:
Hvala kolega na infu da se mi koji nikad ne ulovimo takve akcije možemo osjećati bolje što smo ih propustili :D Je li to konačno stanje i kod vas ostalih koji ste inzistirali na isporuci? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:03. |