![]() |
Koja glupost, hebeni 3d! To će ionako koristiti niti 5% igrača Crysisa2 i zbog toga oni odgađaju igru :fuming:. Mogli su neki patch ili nešto slično za to napraviti i Amen.
|
Bas sam procitao za odgodu... Mislim da su se prepali jake konkurencije za blagdane, pa su zato odgodili za proljece kad je manja ponuda visokokvalitetnih naslova. Steta, jer koliko cujem igra je praticki vec gotova...
|
Aaaaaaaaaaaaaa, ma ne znam.Meni se ni prvi Crysis nije svidio ,jer onak...nekako je 'mekana' igrica.AI mi je totalno bezveze i sve je nekako prejednostavno.Ovo u NY mi izgleda više kao u Las Vegasu.Puno boja, šarenila , bleh.
I dalje tvrdim da Crysis ima puno potencijala, ali mora biti puno ozbiljnijii od do sada viđenog i prikazanog. No, stvar ukusa. :chears: |
Citiraj:
Citiraj:
|
Prava šteta što je odgođen izlazak igre a ja jedva čekao da izađe.I mislim da ovo što je novi Crysis u NY nemora biti loše.
|
pa jel q4 2011. ili je odgođen samo do proljeća?
|
koko ja znam godine se to čudno računaju u firmama, q4 2011 je 1-3 mjesec mislim..
|
Q1 je 1-3 mjesec
Mislim da je Q4 9-12 mjesec, bar po nekoj logici... |
@ShebY
ti vjerojatno misliš na poslovnu godinu, to je drugo first quarter (q1) su prva tri mjeseca u godini (siječanj, veljača i ožujak), second quarter (q2) su druga 3 mjeseca u godini... |
Pa da na to mislim, al nekim firmama je pomaknuta poslovna godina tj. nepoklapa se sa kalendarskom
|
Da li ima kakvih nagađanja oko potrebnih komponenti koje će moći pogoniti crysis2 na max ili marem pristojnim detaljima?
Pretpostavljam da je 4 jezgri must have, a što se tiče grafičke? Na jedinici 8800gt je to tjerala pristojno, znači neki napredak na najmanje gtx260? |
Citiraj:
neslužbeno naravno, informacija je iz travnja 2010. no, mislim da bez minimalno GTX 260 nebu puno sreće. |
|
strašno, super :D
|
Po nekoj logici ovo bi trebalo bit manje zahtjevno od prvog dijela posto se igra radi i za konzole a opet s druge strane mozda bas radi tog ce bit neoptimizirana
|
Citiraj:
|
da, al koliko sam vidio po prezentacijama uvedene su neke nove tehnologije tipa realnija voda i slicne stvari pa ce moza radi toga bit zahtjevno
al cini mi se da toga nece bit u dx9 pa vjerujem da cu moc na njemu igrat bez nekih prevelikih problema |
Crytek Says 3D is the Future of Crysis
Citiraj:
|
Fora mi je to kad najavljuju 3d kao novu stvar, pa Descent je imao 3D još u prošlom stoljeću. Ako bude ona fora 60+60, umjesto 120 Hz, za prikaz 3D-a, jedino što moraju napravit je malo pomicat FOV za svaki frame, jednom ljevo a drugi put desno, a sve ostalo im je već definirano kad je igra sama po sebi 3D :D :D
Trebali bi moć bez problema svi igrat, samo s smanjivanjem detalja, jer su crytek "enđini" do sada bili poprilično podesivi i obuhvaćali širok spektar igrača. Šogor je igrao crysis na athlonu 3000, 7600gs i 1GB ddr2 :D Ja sam čak mogao dosta toga i na medium stavit :D :D na starom prescottu sa 1950pro i 2gb ddr1 :D :D :D Naravno, nebo i zemlja naspram sada kako mogu igrat, ali bilo je igrivo, tako da mislim da bi i ovo trebalo bit igrivo. |
Crysis 2 Gets an Official New Release Date
Citiraj:
|
|
GC 10: Hero's Journey Multiplayer Rooftops Gameplay
http://www.gametrailers.com/video/gc...03239?type=flv |
Lijepo izgleda. Mogli su još koju mapu ubaciti, da vidimo još ljepote novog crysisa.
|
Izgleda sasvim ok no koliko je uopće bitan MP kod Crysisa? Kladim se da će ga za mjesec dana nakon izlaska svi gledati više-manje kao benchmark igru!
|
Citiraj:
Steta sto ce igra biti jos jedan od nacina za guranje prodaje novog ocvrsja. Cijeli zivot sam vezan uz komp, ali kako starim sve vise mi se svidja to sto ekipa na PS-u nema problema sa slabim grafama, procesorima, itd... No to nije tema. Cini mi se kako ce trebati puno vise taktike i znanja kako bi se rasturalo u igri? |
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Taj gameplay već izgleda pošteno :)
Pravo dobro! |
Citiraj:
|
Citiraj:
A i uzmi u obzir da i na konzole dolazi, nisu oni tako sa gamepadom vješti kao mi sa mišem :D, pa zato igra mora biti lakša |
Gameplay iz Central Station Commentary Trailera je poprilično dobar, za grafiku netreba trošiti riječi, a to što kažete da je lagano slobodno na hard igrajte.
Prava šteta kaj su ga odgodili, uz to što moramo trpiti i utjecaj konzola. :fuming: :hitthewal: |
Posao u Cryteku :)
Ljudi,
CEO Cryteka mi ponudio posao u R&D odjelu! :) Uglavnom, možda moj algoritam bude pogonio sjene u novom Cyengine 3. Evo linka na moju stranicu s novim algoritmom: http://free-zg.t-com.hr/cssm/ :chears: |
Svaka čast!:respekt::goood:
|
Citiraj:
:roller: |
Citiraj:
|
@ikolic4
Definitivno nas obavijesti o razvoju situacije, nije to baš mala stvar da u najpoznatijoj benchmark igri imaš svoje algoritme za sjene! EDIT: Usput, kakav je to R&D odjel? |
Research and development
|
Crysis 2 delayed because of GeForce GTX 580?
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:37. |