![]() |
Iskrena sućut. :(
|
RIP
Rodjen 26.09 kao i ja ... po tome sam ga zapamtio ... |
Iskrena sućut svim članovima obitelji.
Počivao u miru Božjem. |
'
Žao mi je da sam saznao ovako kasno. Najiskrenija sućut obitelji zbog teškog i nenadoknadivog gubitka, te daleko, daleko preranog odlaska. ' |
moja iskrena sućut
jedan od rijetkih ljudi na forumu koje sam upoznao, ostavio je na mene odličan i upečatljiv dojam čim smo se pogledali u oči i stisnuli ruke....baš mi je žao |
Moja sućut
|
Gledam ovaj post vec 5min i nemogu vjerovati!
Izražavam sućut cijeloj obitelji Milić i duboku tugu zbog preranog odlaska dragog nam forumasha i covjeka velika srca. |
Moja sućut.
|
Čudni su putevi Božji, odlaze oni koje volimo...dobričine i dobrotvori...Mitzek generacijo...nadam se da će tvoja duša pronaći spokoj, čuvali te svi ađeli i svijetlost vječna svijetlila ti....tvojoj obitelji i prijateljima iskrena sućut.
|
Iskrena sućut ožalošćenoj obitelji, rodbini i prijateljima.
Počivao u miru Božjem. |
Bože dragi.... 65-to godište.
Obitelji iskreno saučešće. |
Nisam ga znao uživo, nisam se baš previše sa njime razgovarao, no čitajući ovo, suze su se pojavile... Sretao sam ga na forumu i pamtit ću ga kao jednog od najboljih ljudi ovdje.
Ne znam što reći osim sućut obitelji Milić, držite se, i RIP Mitzek. |
Moja sucut :(
|
Iskrena sućut obitelji.
Iako ga osobno nisam poznavao, siguran sam da samo izgubili jednog dobrog člana. |
Gledam i nevjerujem... Mitzeka nisam osobno poznavao no covjek mi je pomogao rijesiti garanciju u jednom shopu jer mi je ZG prilicno daleko...
Iskrena sucut obitelji. |
Neki dan cuo od fischera da je mitzek bolestan. Reko da ce najvise godinu i po zivit jos. Tad mi vec bilo zao.
Al ovako brzo... Stvarno mi je zao, oca izgubiti zapravo kad je najpotrebniji, juniore drzi se. Moja sucut. |
Iskrena sucut.
Pocivao u miru. |
Pocivao nam u miru!
Najiskrenija sucut!Upravo mi je zond javio i ostao sam bez teksta.Nikada ga necu zaboraviti. Juniore tebi, i svim tvojima doma najiskrenija sucut. |
Iskrena sućut obitelji. :(
|
Moja sucut. Ne vjerujem... Grozno.
|
Moja sućut :(
|
Moja iskrena sućut.
|
Moja sućut...
|
Moja naiskrenija sućut, neznam što drugo da kažem u ovako tužnom trenutku...
|
Moja iskrena sućut.
|
Moje saucesce :(
|
I od mene najiskrenije saučešće, laka mu zemlja.....
:( Citiraj:
|
Baš me šrokirala vijest.
Iskrena sućut i saučešće. |
Moja iskrena sućut. :(
Počivao u miru. |
Moja iskrena sucut Mitzeku junior i cijeloj obitelji... :(
Pocivao u miru... :( |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:00. |