![]() |
Citiraj:
Dakle da ponovim brinite se vi oko PCE. U Firefox 3 b3 ne radi quick replay i opcija Edit, ako se nekome da neka barem proba u portable verziji (ne mora instalirati) jer meni ni tamo ne radi. Moguće je da će se riješiti finalom a možda i neće. Znam da je OT ali bolje reći na vrijeme. |
Znam, vidio sam to i to nema veze s nama već s FF. A i to je spika za onaj thread o debugiranju i ostalom, ne za ovo ;)
|
Citiraj:
vidim da ste konacno odrijesili kesu pa presli na novi server :lol2: inace bilo je i vrijeme valjda ce sluziti bolje nego stari.:chears: |
Citiraj:
I ako me sjecanje dobro sluzi-ti si bio vodja kenjarija po PcE tako da mislim da se nemas sta javljat po tom pitanju. Pocevsi od ovog review-a pa do mog stikija koji je ovdje lockan. Razlozi su bili na pricu - ne zelim nista sa PcEksperta. Upozorio si me ali ti je Nicko sbrisal post pa si morao ponovo, na sto sam ja stavio lock i maknuo link. |
Citiraj:
Vec sam ti jednom rekao (lazem, tomo ti je rekao) ja nisam sa tobom i bulletom ovce cuvao na brdu. zatu FU. EDIT: P.S. ja nevidim da igdje itko spominje pcekspert na tvojim linkovima? Reko sam ti da ne linkas i nista drugo... To sto si ti ljen ista napraviti do kraja je tvoj problem, ne moj. |
Vraća nam se stari Fleks :D
Nekako mi se čini da će ovo biti zadnji ili predzadnji post prije locka. |
EDIT: Nevazno podpuno, moze brisanje.
|
Zatvaram ovo.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:46. |