![]() |
Citiraj:
lijepo se provedite,lijep dar.mogu ti bit cura?:lol2: |
Citiraj:
:care: Još neznam šta sam dobio :D Bumo vid'li |
Citiraj:
vidim ti si neki multipraktik,dajes i primas ha,sve za darove? :lol2: |
Ja od staraca dobio lap u potpisu,paraa....dobio kosulju,hlace i tak to(ima jos stvari,al se nemrem sjetit,posto sam dobio prije par dana :D)
Od sestrinog decka sam dobio prijenosni mis za notebook(onaj mali sto mu se kabal uvlaci :D,super dodje :)) Curu trenutno neam,tak da od nje nemrem nis dobit :D |
Nije u tradiciji naše familije da primamo/dajemo poklone pod bor, nemamo američkih gena u sebi. Jedino je baka donjela Riki čokoladu od riže, valjda je običaj pokupila u južnijoj americi...prati sve meksičke serije pa oponaša Marisol.
Dobio pečenku, francusku, domaći kruh, kolače, i sve to u krugu familije...meni dosta za veselje. |
Nista...obradovat cu ja sam sebe
|
Citiraj:
|
1sebi novi komp,i vrijeme je nakon 5 godina.pola stari pola ja
2mini linija,od starog za sve ukućane 3moji meni,cipele i trenirku(u fazi kupnje) 4od drage ništa jer ne nemam @al si zantiželjan ko baba:D 1/6 corsair vx 550w 2/6 mushkin redline 1000mhz 3/6 biostar t-power 4/6 cooler scythe kama angle 5/6 najvjerojatnije e8400 6/6 u ponedjeljak bi mi trebo stići zotac gtx 260 amp2 u ve-mil. |
Citiraj:
|
Bačvicu Heinekena (kojeg ne pijem ali se ženica tome silno razveselila:D), škatulu Erdingera, dvije knjige Simmonsa (Ilium/Olympos), bljutut slušku:)
Odbio sam-doktorov poklon (ampule medrola) i ženin pokušaj da mi kupi "novi mob, baš kakav hoću)...prvo iz principa a drugo zato kaj sam Đu i ne pada mi na pamet kupovat mob od tri soma krznaša najmanje... |
Citiraj:
|
Hilfiger šal od cure i Pixmu MP140 od ostatka obitelji :)
|
LCD telkače od 82 i 106cm, a od dragog Flaubertovu knjigu :)
|
Citiraj:
|
Ja sam dobio 400kn za sta ce pasti neki HDD ili nesta slicno toga tipa.
|
Od staraca ce uskoro stic T200 , a već stigo Canon pixma MP240
Od cure velikuuuu čokoladu:) i jos dosta toga :p:rolleyes: |
Citiraj:
Od staraca dobio bon i majicu. I ništ mi više ni ne treba :). |
Citiraj:
|
UPS za comp i dobar dodatak u moj fond "Kawasaki ZX-6R"
|
Router Airlive WT-2000ARM.
|
Samsung T200 (na moj izbor), i parfem.
ovaj Bozic je bio i vise nego bogat (skup), sokirao me monitor jer je to meni jako skup dar.........ali se ne zalim :D |
|
Motorističke rukavice, stolna lampa, Lacoste ručnik(s ovim se sigurno ne brišem :D), puno Lindt kuglica. :)
Cijela familija na okupu - Neprocjenjivo! :) |
mamurluk
|
|
Svijetlo za bike, piđamu beneton (cura :D ), slatkiše, i podosta love (ne znaju kaj da mi kupe pa onda kažu da si sam odredim ^^).
Zato će past jedan hard od TB. A ja sam sebi neki dan kupio ruksak jer mi je stari (Nike) počeo zezat cif i našao neki dobar + nažicao 20% popusta. EDIT: Ovo za ruksak je velika stvar jer mi je stari star točno 8 god :care: :) |
Ja se ponovio skupa sa ženom jednom Škodom felacio:D dosta glede poklona za predstoječe blagdane(polovnom ali ide ko avion)bez krila naravno:D.
A žena se pobrinula za jedno 24h igranje i ganjanje po sobi-krevetu-stolu(neka tabletica mala žuta):D:fuming:. Nadam se samo da neče riknuti herc od prevelikog napora:roller: jer sam čovjek u godinama već. |
Totalno diggam ovaj izraz "ponoviti se"
|
Citiraj:
Hahahah :D:D:D :respekt: Sebe počastio ajfon like mp4 playerom, dobio neke sitnice od staraca, od ženske neki parfem; a ja pokloni čokolada, vaza, buteljki, figurica nekih, svega se našlo ( većinom ženske primale darove :no2drug: ) :chears: Mada bi radije da salamander pokloni RH pdv od oko 18%>, al' toga nebu do sudnjeg dana :D |
Ja dobio para:D, odjece, tv karticu + 5.1Sustav zvucnika i to je to, skromnije vec prosle godine:)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:52. |