![]() |
Citiraj:
cek samo malo ko da to mi svi nismo znali unaprijed?! btw govoris o igrama firme crytek kojoj je otac nvidia a majka ATI i sad se mi svi cudimo... tako je sve i zamisljeno. Istovaris sad lijepo 5000kn i igras to cudo na very high i to je to... :D sljedece god istovaris jos 5000kn igras ultra high a i to sa detaljima. Razlikom izmedu very high i ultra je u sjenama tj DX 10. tak je bilo prije. Btw jel neko zna rezu na kojem monitoru su to igrali?? ajde 4870x2 ce to dobro povuc svakako :) Znamo svi mi da je gaming na kompu jakooo skup sport svake god minimum 2000kn za grafu i eto narodu veselja. |
"Only 2 or 3 percent of the original CryEngine code is being re-used, according to Michiel Verheijdt, Senior Product Manager for Ubisoft Netherlands"
"Crytek, developers of the original game, are not involved in the development of Far Cry 2." ....tako da se ne može Crytek kriviti za eventualno loš engine il tome slično. Makar, ni njihov nije baš bio za pohvalit se:nono: A ko zna, možda bude sve to ljepo za vidjet, i ugodno za odigrat istovremeno, teško je uopće nešto predviđat, pogotovo obzirom da je za FC2 napravljen praktički potpuno novi engine sa kojim još nemamo iskustva. Strpit se još koji tjedan, pa ćemo svi vidjet kako stvari realno stoje i u praksi. I za CoD4 mi je stari komp debelo bio ispod minimalne konfe, pa sam ga igro bez problema. Sve je to relativno. Bumo vidli, ne. :chears: :respekt: |
Citiraj:
odgledao sam onaj CoD5 trailer bokte, modeli vojnika se svjetlucaju ko da su od plastike ili lateksa napravljeni lolz. To mrzim onak, ocu "tkaninu" a ne "plastiku" |
lol meni se ni u jednoj igri ne svjetlucaju:lol2:...Pogledaj konfu...:)
|
znam da mi farcry na spejs-shutle postavkama radi na over 250fpsa..nek 2ka radi na cetvrtini pa i petini fpsa i ja sretan :) :) :)
|
Citiraj:
Igra se malo fura na Blood Diamond film, što mi se sviđa. Ali boje su fakat u qrcu... Sve mi je nekako bajkovito kao Oblivion. I nadam se da će se ti blurovi moći isključiti, dovoljno mi je što sam kratkovidan u stvarnom životu. |
Citiraj:
|
sva sreća da neću imat tih problema svezi grafike,blaženi PS3:goood::D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
O proci da ne pričam, soma € samo u nju utučeno:smoke: Dapaće, ova DX10 konfa je iznimno jaka i high-end, monstruoznim bih nazvao nekakvu 2x GTX280 konfu, al ni ova nije daleko od monstruoznog. Ma što se blurova i boja tiće, to je moderno danas, na našu žalost. Evo mogu ti reć, igram GTR evolution, i po mom ukusu ima par koplja realniju grafiku od npr GRID-a. Ne nužno ljepšu i dotjeraniju, već jednostavno realniju. Jer, gdje se to, u kojoj zemlji, na kojoj trkaćoj stazi onaj šljunak uz stazu bljesiče i svijetli?Nigdje....I još masu takvih sitnica, koje nisu uopće realne, al eto, nekima je to lijepo za gledat, pa se to počelo masovno koristit. Čak mi u i CoD4 neki detalji idu na živce, ima tu i tamo stvarno pretjeranog HDR-a i overbright-a, al tu i tamo. Blurra opće nema kolko ja znam, eventualno kad ti neko flashicu skelji u facu:lol2: Tako da je to sveprisutna "moda", a Crysis i FC2 su "trendsetteri" u ovom slučaju. Na sreću, večina tih efekata će se vjerojatno dat pogasit. :respekt: |
Ma FC samo plaši ljude sa konfom. Sjećam se 1. koja je izašla pred 6800/X800 serije. Svi su se bunili, a za mjesec dana igrali na HIGH sa 9800 koje su naglo pojeftinile. Što se tiče Crysisa igram ga, i nadam se da FC2 neće biti neoptimiziran kao on (ipak to nije EA)
|
budu li se oni kur..ili sa zahtjevima desit če im se isto kao i sa crysis-om nakon prve recenzije kad su utvrđeni zahtjevi ljudi odustali od kupovine,čemu potrošiti lovu na nešto što ne možeš koristiti....tako da su se svi dali u alternativnu nabavku čisto iz znatiželje da vide to čudo...grafika kao u COD 4 + super realna fizika to im je dobitna kobinacija a ovo sve ostalo mačak u vriči...koji ku.ac mi triba super realna grafika kad je fizika nula čak i razvikani crysis nema nikakvu fiziku,odnosno ništa bolju nego u half-life 2,palme moš uništiti ali ne i neko grmlje 100puta slabije od palme
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Fizika u krizi je shit! Ja sam stavio jedan barel u onaj korejski kamion gume su sjele i stalno se čulo trenje bačve i kamiona....
Jedva cekam FC2 i nadam se da ce me ta igrica zabavit 3-4mj.,a onda starcraft II i mozda Diablo 3. Nadam se da ce mi radit sve na high/vhigh sa 25+fps-a stabilno i mozda sa 2xAA. Bit ce red kupit jaci proc jer ovaj neizvlaci puno iz grafe na 1280x1024 |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ah, još 6 dana do 22.10.2008 :D
|
Izgleda da je nesto izaslo za x360.
|
da, procurila je verzija za x360...i onda vele da nema piratizacije na konzolama...fallout i farcry su im hebeni primjer:D
|
|
Uuuu lijepo ide na 8800GT,ak je to istinitio bit ce to super igra(sto se graficke optimizacije tice)
|
pa ako je to istina, igra je jako dobro optimizirana, ni ja nisam očekival takve rezultate od 8800GT...
|
Minimalna razlika izmedju 8800GT i HD4850, HD4850 se probije tek na 1680x1050 i sa upaljenim AA.
|
Dok ne provam ne virujem ovim testovima nista.......
|
Citiraj:
Kaj se tiče igrivosti. Ko ga šljivi, tak-i-tak budem igral sa svojim krampom na XP-u u DX9... |
Citiraj:
Lagani overall OC konfe, malo spustit rezu, ne pretjerat sa AA i prožvakat će hd3870 to.:beer: Sreća pa idu hladni dani, a komp je pod pod prozorom:D Vidit ćemo, jedva čekam! |
Pitanje jesu li testovi ovi uopce napravljeni u dx10, ovo mi sve pari po malo ne stvarno, pre dobro da bi bilo istinito. Kad bi to sve tako bilo onda bi ja sa svojom 3870 prakticki moga igrat na very high..... Jos malo pa cemo vidit ali misllim da nista od toga......
Citiraj:
|
Napokon dobre vijesti...ovo odavno nisam vidio...svaka im čast ako ovo bude ovako :)
|
hehe, izgleda da će mi i medium raditi bar na 20 fps :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:53. |